Za Pocetnike

Pozdrav svima!!!
Pre neki dan sam ubacio skystar 2 instalirao njihov program i radi,instalirao i PROGDVB i dalje neznam nista!
Ima na raznim forumima toliko toga ali ja neznam da se snadjem tri puta sam deinstalirao PROGDVB!
Sta treba da ubacim u C/Program files/PROGDVB ili vec u neki njegov folder,da bi gledao kodirane kanale tipa discovery itd!?
Antenu sam okrenuo ka ASTRI!
Molim vas da mi nekako pomognete!
Hvala!

pozZ Dusanko
dobrodosao u svet satelitske televizije
trenutno na astri mozes pratiti paket premiere to je nemacki paket znaci nema ni jednog naseg kanala
da bi gledao te kanale moras ubaciti emulatore i kljuceve
emulatoru- to su fajlovi Vplugins i S2emu njuh mozes skinuti ovdehttp://www.crosat.org/aploud/index.php?&direction=0&order=mod&directory=SKY%20STAR%202%20ZONE
tu imas sve za ss2 karticu
sto se tice tih emulatora skini zadnju verziju i odpakuj odnosno odzipuj i to sto je unutra ubaci u instalaciju progdvb-a.Mozda ces trebati da vplug instaliras al ni to ti nece biti problem samo pratis putanju koju ti on odredi
sto se tice kljuceva njih skines takodje sa te stranice pise softcam key odpakujes takodje i samo fajl softcam key ubacim u instalaciju progdvb-a
mozes i sa ove stranice skidati sve sto ti treba http://www.dvbsupport.net/

Danijele hvala ti na objasnjenju,pokusacu da to uradim pa se javljam.
Dali je bilje da okrenem antenu na hotbrid i dali tami ima boljih kanala!?
I jos nesto,joj postajem sam sebi dosadan,dali je hotbrid levo ili desno od astre!?
Pozdrav!!!

Pozz ljudi
Mene interesuje,dali preko cs serverima ide sledece pakete (DigiTv,TotalTv,UPC Direct),naravno u full-u,i jos interesuje me,da koji pakete ne ide(nekim forumima sam citao da samo taquilla ne ide,al ima ih jos)?.I dali je to to istina da Cccam bolje od Gboxa? I jos interesuje me,dali je dosta wireless da ga koristim cs,ili bolje adsl.Adsl sam narucio jos u novembru(sezampro)i jos nista.Zato vas pitam,jel kod nas ovaj lokalni wireless provider je malo spor,radi sa velikim pingom,a druga alternativa nema,samo adsl.A to uskoro necu dobiti,Telekom ne odgovara na moj mail,a Sezampro:
"Nalog za vase prikljucenje je poslat Telekomu na realizaciju,kada sama
realizacija bude zavrsena bicete blagovremeno obavesteni."
Imam sve(dbox,router,kablovi itd)samo net mi fali.
I 3000forinta(prilike 1000din)je skupo za cs-a?Naravno mesecno.

Pozdrav DanijelVR i svim clanovima foruma.Ja sam novi clan "nando70" i apsolutni pocetnik pa cu malo vise da vam idem na zivac :D .Kao 1. citao sam vasa dopisivanja i jako je to interesantno al ja 90% toga ne razumijem,zato unaprijed hvala za svu pomoc koju dobijem.Imate li kakav Info za digi.rec. DR 11 CI i ako ima,sta i kako napravit? Pozdrav i sve naj u 2008.

Pozdrav! Imam He@d-ov resiver SD790FTA Black Panther.Prilikom ubacicanja softvera u njega, odnosno kad startujem resiver da prihvati transver pojavi mi se " ! Different Model " i dalje nista.Sto ciniti?

Pozdrav svima! Imam digitalni resirver Humax Digi+II i imam problem, a on je sledeci: Kako da ubacim kljuceve i da otkljucam pojedine kanale? Uz resirver sam dobio i karticu, koja naravno nije u funkciji, Boze moj, zivimo u Srbiji! Da li neko zna kako se rucno ubacuju kljucevi i ako zna neka objasni?! Unapred hvala!

@t.joker to sto nece da ti prihvati softver to je verovatno do toga jer ne stavljas za taj resiver vec za neki drugi
probaj bas sa original softverom za njega pa se javi

@hazard013 neznam da li si ti citao neke postove ovde ili si samo onako bahato izneo nesto imas nekoliko mojih odgovora da u taj resiver nemoze da se ubaci softver niti mogu da se ubace kljucevi
kartica ti sluzi za legalno gledanje kanala digi tv tako da nije ona bezvredna
ako ti nije aktivna a ti placas pretplatu pozovi call centar digitv-a i zatrazi novu autorizaciju ili ti aktivaciju kartice 0 700 701 701 po ceni lokalnog poziva
PozZ

Idi na TP configuration pa pritisni enter ili ok.U donjem delu ekrana ce ti se pojaviti spisak transpondera.
Nadji transponder 12728 V 26050 pa klikni na njega sa enter ili ok. Izbaciće ti razne opcije, a ti klikni na search transponder.Avaj prođe 17:00h 25.01.2008.g........Gde ima da se kupi vremeplov nebih znao......

Zdravo svima !
Molim vas za pomoc.
Imam humax digi+II ( digijev paket na pretplatu ). Da li moze od da se flesuje i da se ubacuju kljucevi ?
Ako ne onda mi preporucite koji risiver da kupim za koriscenje u navedene svrhe.
Unapred hvala !

Postovani! Vidim da poznajete materiju pa bih da postavim jedno pitanje.
Posedujem resiver kopernikus digital compact fta. (Nema zeleno dugme na prednjoj strani),imam serijski port,a nabavio sam i kabl. Da li je moguce prosiriti listu kanala,jer u listi fta kanala koju on poseduje nema niceg zanimljivog. Interesuje me kako se ubacuju sifre za nove pakete kanala preko kompa,i da li je to uopste moguce. Interesuje me posebno discawery na hot birdu,Citao sam ovde o kopernikusu ali nigde nisam nasao moj model.
Unapred hvala!

Back