Za Pocetnike

cao.ako je danijel dostupan molim te da mi pomognes oko ovog he@d sd 790 fta receiver.treba mi cijeli postupak kako da se instalira program za pc gdje i kako?znaci cijeli detaljni proces.hvala

Pozdrav za sve.Zelio sam da pitam za risiver SUPER LAZER 15000. Za ovaj risiver uopste ne mogu naci uputstva na nekom meni razumljivom jeziku,sve je na arapskom.Ja znam u njega ubaciti sw (koristim od m-visiona fcis 7000) i listu kanala, i rucno mjenjati kljuceve ,ali posto se vrlo rijetko pojavljuju unapredjene verzije softwera,a kljuceva ima mnogo,mene interesuje da li za njega postoje neke zakrpe i kljucevi da mogu da se ubacuju preko PC-ija i kojim loaderom?Mora da postoji neki nacin,jer je risiver stvarno dobar.Molim vas da mi pomognete,

Imam risiver "Kopernikus" yDCIP r3x 1.23. Na kojoj adresi da nađem odgovarajući softver za njega. Dali je poterbno ubaciti nešto i u opciju 2 (boot, ključevi i lista kanala), ako je potrebno gde može da se nađe.
HVALA!

Kopernikus He@d Strong stalno se pominju ova imena i jos mozda par njih ,Pregledao sam forum (nadam se pazljivo) ali nisam nasao nista za resiver CLark Tech 2100+USB
Treba mi sve sto mozete dati
Osnovno upustvo od a do s ,kako i gde ubaciti kljuc i kako uopste da dodjem do YU kanala skenirao sam satelite i sada im am goooooomilu kanala ali ni jedan nas ((
Znaci da remiziram
Kako ubaciti kljuc
Gde u baciti kljuc
Kako ubaciti programe
Gde ubaciti programe
Svako upustvo je dobro doslo.
Jos nesto gde sve to naci.
Hvala bez obzira pomogli ili ne jer vidim da se moderator stvarno trudi i ima zivce za sva nasa smislena i nesmislena pitanja)))Hvala

Back