Za Pocetnike

Onda nije bio dobar fajl koji si imao zato ga nije instalirao.
i vodi racuna da prvo fajl prebcis u tmp pa tek onda ides na blue panel.

A mozes ga instlirati tkodje ruchno ali moras voditi racuna na atribute koji moraju biti
755. i ides var-bin-uninstall.

Brisati mozes preko blue panela imas opciju delete. Kada nju aktiviras videdjes sta imas u drimu sto ti nije potrebno i to brisi.
Jos ovo da ne zaboravim najbolje ti je da kupis ( C F _) karticu Kingston od 512 mb imas mesto na 7000 da je ubacis pa da u flesu drzis original imidz
a na CF mozes drzati oko 30 imidza.
Ja sam to uradio i mogu ti reci da sam prezadovoljan jer ako nesto brises ili unosis sve ti stoji na CF. a za unos koristim Flash Wizard 6.3.

Predr@g.

Puno hvala. Da li u flesh stane više od jednog emulatora? Inače kod instalacije CCcam 2.0.4. (complet) dobio sam, uz CCcam 2.0.4. još i CCcam 2.0.4./NewCS1.31. Da li mi to treba i čemu služi?
P.S. U svezi mojeg prvog pitanja napomena da sam instalaciju i radio preko blue panela i Geminijevog servera direktno.

molim vas imam strong 6004 evolution ubacio sam weak soft u njega i radi sve ,mogu rucno da ubacujem kljuceve i to.ali me interesuje imam premieru d+ digi tv discovery itd.al nemam njih na listi za mejnanje kljuceva rucno.sta da radim pomoc plizz.

pozz svima. Nedavno sam postao vlasnik receivera TECHNICUS NOVA DS i posto sam skroz nov u ovome, da ne kazem smotan, molio bih Vas da mi pomognete. Zanima me sledece:
- Koji mi je software potreban za ubacivanje kljuceva u receiver i gde mogu da ga downloadujem
- U kom su formatu ti kljucevi

Molio bih Vas na konkretan odgovor.
Receiver sam vec povezao uspesno na racunar i flesovao sam ga, key editor radi, samo sada
ne znam koji su kljucevi i kada i ako ih ubacim da li se oni sami aktiviraju ili treba nesto jos uraditi...

Uvanpred HVALA,
Ivan.....;))))

znam za to.!!! nemam recimo na dijelu gdje unosim kljuceve rucno premieru,a imam je na listi kanala
o tom se radi mogu li je postaviti u listu za otkljucavanje.i kako?ako nista hvala puno u svakom slucaju...:)

trebas onda ubaciti softver koji podrzava emulaciju za te kanale to su ti zadnji softveri sto su izasli skini zadnji softver i flesuj resive postupak imas tu na forumu i naravno ubaci sveze kljuceve i mora da radi
pozZ

opet ja dosadni!!!!!!imam jedan mali problemcic,dosta programa mi radi nekako sam ih sredio,ali kad recimo prebacim na neku od teqila rade mozda minut ili 2 onda prekine i pojavise "sistem kodiran" odem na info malo sacekam on se opet poja vi i par minuta i opet isto.to mi je tako na vecini kanala,osim slobodnih.mogu li dobiti kakv odgovor u vezi ovoga.hvala unapred

Znam ja sta valja,ali nezna moj novcanik.i ovu opremu sam nekako nabavio jer me nije bas puno kostala.imam ja jedno pitanje , odakle bi mogao da skinem taj novi softwer nesto ne mogu da nadjem ili neznam da nadjem .ako moze pomoc

Back