Za Oatha - recenzije...

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
3 teme??? :lol:
ma ne,iskuliraj oath,niko nije mad on you!!!svi smo ovde iz jednoz malog,slatkoz,zlog razloga...DISKUSIJE! :shock: :twisted: :wink: a on ponekad podrazumeva ne "dadadadadada slazem sve u svemu sto govorish,vec kazesh MA IDETE MI SVI NA bip :wink: "i opet ponavljam,ne dozvoli da te horda majmuna sa foruma(paz paz paz,pa josh virtuelni svet...poor)cinkare...viva la revolution! :wink:

ej ljudi ajde iskulirajte malo!!! kao sto Swan (:p) kaze, ova tema nije o njemu ... prestanite da pricate o tome (tj o DBTO) inace ce ova dobra (po mom misljenju, cak retka, kvalitetna) tema popiti LOCK (; pustite ovu temu da 'pociva u miru' a Oath, kad zavrsi recenzije, neka mi javi, p cu podici temu, naravno ako njega (tebe, da ne bude da necu da se obracam licno) mrzi, u suprotnom neka sam postrazi ... posto kazes da sad nemas vremena ni za kratke, ako niko nema svoje recenzije (a mislim da nije lose ni neko drugi da proba, mada sumljam da bi nesto ispalo od toga... no offence to anyone (;), tema ce zatajiti, dok Oath ne zavrsi
Pozdrav!

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

mortishaaa:
ej ljudi ajde iskulirajte malo!!! kao sto Swan (:p) kaze, ova tema nije o njemu ... prestanite da pricate o tome (tj o DBTO) inace ce ova dobra (po mom misljenju, cak retka, kvalitetna) tema popiti LOCK (; pustite ovu temu da 'pociva u miru' a Oath, kad zavrsi recenzije, neka mi javi, p cu podici temu, naravno ako njega (tebe, da ne bude da necu da se obracam licno) mrzi, u suprotnom neka sam postrazi ... posto kazes da sad nemas vremena ni za kratke, ako niko nema svoje recenzije (a mislim da nije lose ni neko drugi da proba, mada sumljam da bi nesto ispalo od toga... no offence to anyone (;), tema ce zatajiti, dok Oath ne zavrsi
Pozdrav!

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
zamisli ja napisem recenziju :lol: :lol: :lol: kako bi to izledalo: prva pesma mi se svidja,druga je bezveze,treca smara,cetvrta je mocna... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P>S> mislim da se pise sumNJam :wink:

Dont_Break_The_Oath:
ok,imam sve znacajnije albume izdate ove godine,ukljucuci i novi Judas Priest,Motorhead,Metal Church,i jos mnogo toga,ali i dalje je moj stav da je ipak Scorpions Unbreakable najbolji album u 2004.
aha! p super onda, jos samo da napises detaljnije (; vazi ?? (((:

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Moon Child:
zamisli ja napisem recenziju :lol: :lol: :lol: kako bi to izledalo: prva pesma mi se svidja,druga je bezveze,treca smara,cetvrta je mocna... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P>S> mislim da se pise sumNJam :wink:
zato tebi niko nije ni rekao da pises :pPp

moguce OoPs tnx

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

E PA NECESH!ja zjaka svugde provirim gde cujem nw,necesh ih ti sahraniti uz duzno postovanje
37.gif

Dont_Break_The_Oath:
Mortishaaa,pazi sta pricas.Upozoravam te.
Zamisli najodvratniju recenziju za Nightwish,hå,pa jedva cekam da ih sahranim,zato bolje stani na moju stranu ako hoces ista pozitivno da cujes.
molim? RoLL LoL RoLL LoL RoLL LoL RoLL LoL

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Dont_Break_The_Oath:
Mortishaaa,molim te kao moderatora da me sutnes sa ovog topica jer samo donosim probleme,a sam nikada necu otici.
Sta ces,Inferno kriza me uhvatila pa sam strasno negativno nastrojen prema svima.
ja odlucujem o tome ... a ja ne mislim tako (; ne donosis probleme, samo dajes argumente i trazis iste ... to sto nekad preteras je druga stvar .. potreban nam je ipak neko kao ti, koliko toliko (; za sad, sto se mene tice, ostajes (8
PoZ

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Back