shushu
Iskusan
- Poruka
- 6.962
shto pijesh kad ti shkodi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ti je imalo lakse,nisi jediniShinoda:bem ti raspust! Ko magarac u magli sam, ne znam gde mi levo...:?
yes, to, nisam jediniPajper:ako ti je imalo lakse,nisi jedini![]()
![]()

Ajmo Nixxxe brate svi zajedno: "dajte vina ocu looooommm..."

e onaK ne znam sta da ti kazem....udri brigu na veselje,iiii idemo, daaaajte ciiigane za stoooooShinoda:yes, to, nisam jedinine nije mi lakse
Lakse mi je kad vidim kako je Nixxxu, ahahahahAjmo Nixxxe brate svi zajedno: "dajte vina ocu looooommm..."
![]()
![]()

samo da malo ova vrucina 'splasne' 
ja jedva cekam.... 
Ovako se kaze:Zashto pijesh kad ti shkodi,ko ce kuci da te vodi?shushu:shto pijesh kad ti shkodi?

Pa mislim shta reci.. Ti si tek amaterNixxx:Искусне алкохоличарке![]()
;p Inache,juche sam bila u baru sa laznim ID.Bilo je fanta,fanta,fantastichno.Ali nema apsolutno nikakve shanse da udjem u neki bar u Vegasu,tu mora da se cheka 21..
idem na 25i da se shetam.. Mnogo je lep kraj..

Алкатраз... Добра је то екипа, ал' то све ћомани. Нису сви ал' оно... А ови млађи су смешни. Јел знаш Кимија можда? Он им је вођа, старији је, можда једно '83...shushu:Nek mu je vechna slava.
A ja ti znam brda ljudi iz Alkatraza, to su uglavnom ovi klinci iz mog kraja. Smeshni su. Mada ima i starijih. BuNdale
200 din je ulaz kolima na Adu. 60 din je parking na pocetku Ade.Nixxx:Е да и једно питање за Бегешаре. Чуо сам да је улаз на Аду 200 динара :shock:, па ме чисто информативно занима, јел ви за те паре добијете и бесплатно пиће по кафићима, бесплатне скутере или неке треће погодности? (:
)