~Za nas - krejzi badiz

@Шуш
Чуј њега ко ми каже :P

@Шинода
Брате врхунац вечери уз ''Краљица тротара'' и ''Кад сам био млађан ловац ја'' ЛУД'ЛО! :mrgreen:
А ово вино није здраво ***** ти живот, никако није здраво (: Заглавили смо синоћ у кафани прво и ту сам опуштено циркао сокове а другови пиво и онда код мене дошли и ту сам кренуо по вину да цепам и убили се сви и онда у 6 ујутру отишли да играмо фудбал на школском :mrgreen:

@Шуш
Е шта значи оно у песми од БГ Синдиката
''Горњи, доњи,
шипка мај,
алал вера овај онај,
алал вера цео крај''
Пошто су они са Дорћола (већина) па ме баш занима...

Е да и једно питање за Бегешаре. Чуо сам да је улаз на Аду 200 динара :shock:, па ме чисто информативно занима, јел ви за те паре добијете и бесплатно пиће по кафићима, бесплатне скутере или неке треће погодности? (:

shushu:
Nek mu je vechna slava.

A ja ti znam brda ljudi iz Alkatraza, to su uglavnom ovi klinci iz mog kraja. Smeshni su. Mada ima i starijih. BuNdale
Алкатраз... Добра је то екипа, ал' то све ћомани. Нису сви ал' оно... А ови млађи су смешни. Јел знаш Кимија можда? Он им је вођа, старији је, можда једно '83...

Nixxx:
Е да и једно питање за Бегешаре. Чуо сам да је улаз на Аду 200 динара :shock:, па ме чисто информативно занима, јел ви за те паре добијете и бесплатно пиће по кафићима, бесплатне скутере или неке треће погодности? (:
200 din je ulaz kolima na Adu. 60 din je parking na pocetku Ade.
(bar je tako bilo prosle godine, ne znam dal su se cene menjale, dolazim kolima samo nocu kad se ne placa parking :mrgreen: )

Back