"Za najviše dve godine prestići ćemo Hrvatsku po BDP-u"

Lagao je sam Hyundai onda. Na njegovoj stranici stoji takva objava...

SEOUL/ZAGREB, July 1, 2019 — Hyundai Motor Group (the Group) joined its partner Rimac Automobili in a discussion on the potential of the new auto industry in Croatia...
https://www.hyundai.com/worldwide/en/company/news/news-room/news/Hyundai Motor Group and Rimac Reiterate Importance of Strategic Partnership-0000016268
Nigdje ne piše da bi otvarali tvornicu automibila u RH, koji ti je?

Osim u prvoj rečenici. Kako bi ti preveo: "...potential of the new auto industry in Croatia".
Ma gledaj, frajer se ide naći s Rimcem i spominje potencijale za auto industriju u RH, to je politička fraza koja ne znači ništa.
Ako imaš ikalve želje otvoriti tvornicu automobila u RH, onda pričaš s Plenkovićem, a ne s Rimcem, kao da Rimac išta može.

Ma gledaj, frajer se ide naći s Rimcem i spominje potencijale za auto industriju u RH, to je politička fraza koja ne znači ništa.
Ako imaš ikalve želje otvoriti tvornicu automobila u RH, onda pričaš s Plenkovićem, a ne s Rimcem, kao da Rimac išta može.
Pa bio je i Plenky. Koliko se meni čini RH je trebala stvoriti uvjete da dođe do ostvarenja tog dogovora. Ali kolko se meni čini mi nismo napravili ništa da dođe do ostvarenja tog dogovora. Mi se ponašamo kao da nas to ne zanima i ne treba nam... Žalosno... :(

A tko garantira da korona neće i dalje zajebavati? Ne možemo ekonomiju zasnivati samo na turizmu. Moramo pokrenuti gospodarstvo. Hyundai je htio raditi tvornicu u Hrvatskoj, Airbus je htio raditi tvornicu djelova u Zagrebu, Kinezi tvornicu u Sisku... Što je s tim projektima?
Хтео си да ме демантујеш, али си другим речима написао оно што сам и ја. Не радујем се било чијој несрећи, али чини ми се да су вам ваши унутрашњи злочинци направили више штете него наши нама.

Хтео си да ме демантујеш, али си другим речима написао оно што сам и ја. Не радујем се било чијој несрећи, али чини ми се да су вам ваши унутрашњи злочинци направили више штете него наши нама.
Plata u Hrvatskoj 1000 evra
Plata u Rusiji 500 evra

/bodied

Pa ti si napisao da je Srbija u svemu superiornija Hrvatskoj... A ja sam ti odgovorio da manje više sve što ima Srbija ima i Hrvatska. Možda proizvodite više hrane, ali vas ima više, pa vam više i treba. I Hrvatska ima IT industriju isto kao i Srbija... Ali HR turizam je jači od srpskoga. Naravno govorim o normalnim okolnostima...

EUROPSKA KOMISIJA PROPISALA KOLIKI BI TREBAO BITI MINIMALAC U RH
Hrvatski bruto minimalac prema tome bi kriteriju bio oko 250 kuna veći. Nitko u Hrvatskoj za puno radno vrijeme ne bi smio zarađivati manje od 4425 kuna bruto, proizlazi iz inicijative Europske komisije o osiguranju pravedne minimalne plaće za sve radnike u Europskoj uniji, piše u petak Večernji list...
https://net.hr/danas/hrvatska/europ...jbogatijoj-zemlji-europe-on-iznosi-2142-eura/

Ovdje je greška na početku. Neto je više 250kn, a ne bruto.

Back