Za msg opasne okice (:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
fora je u tome shto se devojka zove atina(rodjena u atini) i rada ono ime....
eo menja ime na fejsu....
ma poslato je modu da se tema obrise.....naravno da je devojka ista....nego ovaj getto lupeta...omg
ma skapiro je on...al sad ne zna shta da radi..ne moze da obrise temu..:rol:
a vi sto verujete svakome

AHA!!!

A što se ti guz.iš, trćiš i smeškaš po forumu, SESTRO? :cool:

ja ne kapiram nishta.........:lol:
u svakom sluchaju, likusha je jadna ko god da je..

kad si plavusa u dusi :mrgreen: vidi ova(ili mozda ovaj :rotf:) opasne okice...se zove Atina sto mi je i napisala na profilu a ova likusa sa face-a Rada...dok Atina zivi na Vozdovcu,Rada zivi na NBG-u :whistling: msm realno mene boli q rac za sve to jel znam da ima fake profila na net-u puno.....nego mi zao ovde balvana koji balave na njene slike pa rekoh da im srusim sneska :super:

kad si plavusa u dusi :mrgreen: vidi ova(ili mozda ovaj :rotf:) opasne okice...se zove Atina sto mi je i napisala na profilu a ova likusa sa face-a Rada...dok Atina zivi na Vozdovcu,Rada zivi na NBG-u :whistling: msm realno mene boli q rac za sve to jel znam da ima fake profila na net-u puno.....nego mi zao ovde balvana koji balave na njene slike pa rekoh da im srusim sneska :super:

aaaa kapiram sad :lol:
pa tako lepo objasni ko chovek :lol:

Prilozi

• rexxxina.jpg
    rexxxina.jpg
    34,8 KB · Pregleda: 14
Ja ako prestanem da ke*am, ti ces poceti da strajkujes gladju...

Jesam li se tebi mozda obratio u toj recenici koju si boldovala? Zao mi je sto si se pronasla...

u redu je brate iskuliraj...

znam da se nisi obratio meni, niti sam se ja pronashla, nego sam te citirala jer je opasna klinka rekla da ona likusha nije stavljala tudje slike, a ti si reko da jeste. . . kapirash...
ali okej tebra, ne morash odma da napadash, ono opushteno, kapirash..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back