Za momke i devojke - smeta li vam veliki broj suprotnog pola oko devojke tj momka.

Pitanje za momke i za devojke.

Momci - smeta li vam kad devojka ima puno muskog drustva?

Devojke - smeta li vam kad momak ima puno zenskog drustva?
Ma ne smeta mi ništa.Samo ću to iskoristiti onda kad me iznervira da odlučnije i lakše pritisnem dugme za self destruction timer.
A ja obožavam da to radim.
Predivan osećaj.

push button GIF

A kada vidite da je osoba suprotnog pola koja vam se dopada popularna (više osoba se oko nje muva) da li vas to privlači ili odbija?
Moze da me odbije ako ona tako sa svakim se muvka i flertuje. Pogotovo ako sam ja tu negde, ona to zna. Onda dodjem I ja na red. Na kraju da bude bas sa mnom takva osoba bi mi uvek ulivala sumnju s kim se sad zakačila tamo negde u gradu sa drugaricom, na poslu, na zurci.

ma jok ,šta da mi smeta, prijateljstvo je divno, na svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo, u njemu je sve lepo, u njemu je sve fino, u njemu se sve raduje, prokleta je žena ta što razdvoji druga dva, drugarice prokletnice, šta učini ti, bili smo drugovi pa ljubav probali. ..
Muško- žemsko prijateljstvo postoji i ovako je , baš:

Samo tolerisati oca, bracu i rodjake od devojke sto se tice muskog drustva. Ovi ostali konkurencija koja vreba iz sene.
Da, "prijatelji" samo gledaju šansu da je opraše. Kako znam? Pa i ja sam takav drugar. :lol:

ma jok ,šta da mi smeta, prijateljstvo je divno, na svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo, u njemu je sve lepo, u njemu je sve fino, u njemu se sve raduje, prokleta je žena ta što razdvoji druga dva, drugarice prokletnice, šta učini ti, bili smo drugovi pa ljubav probali. ..
Muško- žemsko prijateljstvo postoji i ovako je , baš:

Fora je u obrnutoj psihologiji: da ti nju frendzonuješ iako ti se sviđa. Npr. kažeš u šali: "mala, nemaš ti šanse kod mene, džabe mi laskaš".

Pitanje za momke i za devojke.

Momci - smeta li vam kad devojka ima puno muskog drustva?

Devojke - smeta li vam kad momak ima puno zenskog drustva?
Niko nije imun na to, to je sigurno. Meni je žensko najbolji prijatelj već duže od 10 godina i nju gledam kao sestru. Lijepa djevojka ali nikad ni ja ni ona nismo htjeli da budemo zajedno. E sad osjetim kad uđem u vezu da to nekim djevojkama smeta, iako mi kažu da ne smeta, jer na startu kažem to, plus zbog prirode posla kojim se bavim sam okružen ženama prema kojima moram biti fin, pa povučem neke stvari što se tiče i društvenih mreža i svega. Tako da povjerenje mora na startu da bude visoko. Razumijem da nije lako, ali neću da započinjem vezu na nečemu što će je trenutno oboriti s nogu, a poslije da mi se vrati kao bumerang.

Rekoh da niko nije imun, pa nisam ni ja. Imao sam djevojaka koje imaju najboljeg druga koji je potajno u nju zaljubljen, i to vide svi bez ona. Inače su ta muško-ženska prijateljstva nezgodna, često zasnovana na nezdravim temeljima, mada inače je jako malo iskrenih prijateljstava, tu je često neki interes u pitanju. E sad, nisam imun, ali isto tako znam da je povjerenje ključ. Ne treba ja da joj ukazujem da je neko od njenog društva ovakav ili onakav, to treba ona sama da vidi, uostalom, ona bira prijatelje zbog sebe a ne zbog mene. Jedino što mogu jeste da kad je neki njen prijatelj meni antipatičan da joj kažem to da mene ne bi spajala s njim, a njoj ne mogu niti želim da zabranim da se druži s njim. Da iko proba da me na bilo koji način odvoji od moje najbolje drugarice, znao bi što ga čeka. Uostalom jako je važno da oboje imamo živote mimo onoga što imamo zajedno, a ne da na bilo koji način zavisimo jedno od drugog.

Back