Za momke i devojke - smeta li vam veliki broj suprotnog pola oko devojke tj momka.

Naravno da mi smeta. Znam kakve su dzukele vecina mojih ortaka i da ne veruju u musko zenska prijateljstva, tako da je velika sansa da bi mnogi iz tog njenog muskog drustva bili potencijalni predatori...

Sada ce verovatno neki da pitaju/pomisle zasto bih onda bio sa devojkama kojima ne verujem 100%, a ja cu unapred odgovoriti da svako ima trenutke slabosti...

Šta znam, imam blizak krug drugara, tako da i kad zablejim sa curom i njima a moram negde da zapalim hitno, nije mi frka da ih ostavim. Sa njima sam od malena ortak, a nju znam u dušu. Ovako sa nekim nepoznatim likovima bi se zapitao, ne zbog nje jer znam da nije rava. Nego ono, odakle znam šta bi možda ovima palo na pamet.

Naravno da mi smeta. Znam kakve su dzukele vecina mojih ortaka i da ne veruju u musko zenska prijateljstva, tako da je velika sansa da bi mnogi iz tog njenog muskog drustva bili potencijalni predatori...

Sada ce verovatno neki da pitaju/pomisle zasto bih onda bio sa devojkama kojima ne verujem 100%, a ja cu unapred odgovoriti da svako ima trenutke slabosti...
Потписујем.

Жене не могу да разумеју мушку забринутост јер не познају тако добро мушку природу као сам мушкарац. Оно што је за њих другарско зезање, за мушкарца је флертовање. И то увек са добрим разлогом.

Жене не могу да разумеју мушку забринутост јер не познају тако добро мушку природу као сам мушкарац. Оно што је за њих другарско зезање, за мушкарца је флертовање. И то увек са добрим разлогом.
jeste zene su bas naivne. sve je njima jasno, ali im to prija, boostuje ego.

jeste zene su bas naivne. sve je njima jasno, ali im to prija, boostuje ego.
256x256bb.jpg

Ja sam ovde u svojstvu "baba devojke"...ne smeta mi! Nikad mi nije smetalo, niti me to previše zanimalo.
Bolje 'd ima i više iskustva, nego da je "duduk"!
To se zove Pre-Selection. Ako neko već ima odobrenje drugih žena, to je pozitivno.

S druge strane ženska nevinost se prodaje za milion maraka, što znači da suprotne sile deluju kod femoida

oooo DA, itekako postoje :D ... Hoces da mi kazes da si sve svoje poznanice/drugarice, hebao ? Sumnjam...
ako nemas drugarice po meni nesto sa tobom nije bas kako treba
eto reko sam :mrgreen:

Postoje u kasnijim godinama, kad si mlađi one koje loše izgledaju nećeš u okruženju, a one koje dobro izgledaju bi pojeo, da kažemo pojeo

To se zove Pre-Selection. Ako neko već ima odobrenje drugih žena, to je pozitivno.

S druge strane ženska nevinost se prodaje za milion maraka, što znači da suprotne sile deluju kod femoida
To mi nikad nije bilo jasno...msm,da je nevinost precenjena! Kad je već komercijalizovana.
Fora je... platiću i zilion dolara, samo da budem prvi jeb.č! Pa veća si faca, ako ne moraš platiti. Realno...za te pare, mogao bi se i bolje provesti!

jasno je da imam i drugarice, tri koje su mi kao sestre rodjene, i ne poznajem ni jedno musko da nema makar jednu drugaricu, osim ovde velikih hebeaca koji tvrde da nemaju drugarice.
meni nije jasno kako neko moze da nema drugaricu!?...cista bolestina i ozbiljan problem sa psihom
E'o sad ću ja da ti napišem jednu istinu kad si već tražio.
Ti si tip muškarca koji sebi diže cenu tako što drugima spušta istu. Tip kojeg ostali muškarci nazivaju "pi*kom". Ne vidim poentu da se to radi i online, ali šta god. To je nekad na krsti radio DeeLite, ne bi me čudilo da si to ti.

Očigledno ne znaš šta znači drug. Poznanici i "prijatelji" su sasvim nešto drugo.

Ja sam od kada sam se ulogovao jos 2007. iskljucivo "yioim" sa sve istim avatorom sve ovo vreme.

Ne ne spustam cenu nikome samo smatram da je prijatelj = drug.

Ako si dobro procitao svi moji drugovi imaju makar jednu drugaricu koju ne bi i da mogu "bludili" jer im znaci kao sestra.

Ja pisem iz svog ugla gledanja Ti iz svog. Meni je nenormalno da muskarac nema devojku/zenu prijateljicu/druga tebi jeste.

Ako sam te necim uvredio , izvini, ali moja kontstatacija je upucena mnogima ovde koji pisu da nemaju drugarice...a lako ce se macho smekeri pronaci.

Meni licno to su psiho slucajevi ... jer to nije normalno po mom misljenju. Da li jesam ili nisam u pravu i po primenjenoj psihologiji nesto me libo racqu.

🍻

evo jedna od def koja poistovecuje drug/priajtelj

Drug​

Drug (ženski oblik drugarica) (rus. товарищ[1], nem. Kamerad[2]) je imenica koja označava kolegu, prijatelja ili saveznika. Koristi se i ređe kad se neko želi etiketirati kao komunista. Reč je slovenskog porekla i tokom vremena je imala različito značenje.

Back