ZA MANJE OD 100 EVRA Željko Mitrović pokazao šta je SAM NAPRAVIO, mnogi gledaju i ne veruju

tema za razmisljanje.........
1.Kome treba da uopste ovakvu temu otvara makar i pod "razno"?
2.Kakva je to "senzacija" napraviti nesto sto vec postoji od cara Vespazijana pa do danas?
3.Zasto bas u KANU.......a ne u Svrljigovcu , negde u srpskoj zabiti gde se ovakvi "patenti" iz dokolice i "pronalaze?
4.Ko je "Zeljko Mitrovic" kada je "zasluzio" da sa njegovim imenom danas zapocinjemo dan?
5.Da li je njegovo ime sinonim za PETRA PETROVICA, DJOKU DJOKICA, ...........i slicna (vidi se) nasumce izabrana imena?
6.Sta radi "Zelko Mitrovic" u KANU, u gradu u kome se promovisu sva zla ovoga sveta?

Žeks je svojevrsni masovni ubica Srbije...
To šta je on s Pinkom uradio Srbima, nije ni zloglasni Turčin ni Švaba ni Amer uspeo...

...

Napredovao dj :mrgreen:
FB_IMG_1589725247150.jpg

Čovek je genije.

"ZA MANJE OD 100 EVRA Željko Mitrović pokazao šta je SAM NAPRAVIO, mnogi gledaju i ne veruju"

QGfk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTXpNN01EQV8vNmQ5NGNjZDc5MDUyODc5ZWNhZDk3MGMxZTcxZDQyMTEucG5nkZMCzQLkAIEABQ

Vlasnik TV "Pink" Željko Mitrović pokazao je svoju kreativnost i umeće tako što je ćerki Andrei i sebi napravio nesvakidašnje vozilo.

Porodica Mitrović trenutno boravi u Kanu, a uz pomoć delova koji su ga koštali, kako navodi, nešto manje od 100 evra, Željko je napravio neobično, ali originalno prevozno sredstvo.

- Reših da za manje od 100 evra napravim ovo Andrei i meni. Kupio sam polovan Hoverbord za 70 evra i ručke za bajs, zidni nosač za tv, plastičnu stolicu i čičak traku za oko 30 evra! - objasnio je Željko.

On je odmah isprobao svoj novi izum i pred kamerom pokazao kako funkcioniše, a pratioci su mu uputili brojne pohvale u komentarima.
https://www.blic.rs/zabava/za-manje...pski_fudbal_sidebar&utm_medium=sidebar_zabava

Pogledajte prilog 581291

Meni je neverovatno da su mu lopovi sa Ebeja vec ukrali izum jos pre par godina, i kopirali ga savrseno do najsitnijih detalja.

61rXUpSuKrL._SL1500_.jpg

https://www.amazon.ca/Conversion-Scooters-Hoverboards-transforms-Hoverboard-Adjustable/dp/B06XCLJBGB

Једино што сам приметио ново јесте да је Жељко опрао косу. Увек му досад била масна и прљава.

Back