За љубитеље Ирана: Шта мисле о нама

Lacibg:
Да будем искрен, ја сам љубитељ Ирана само у том смислу и дотле док су против Америке. Можда бих и више, али признајем, обзиром да сам игнорант за њихову културу.
Zanimljivo, i Izetbegović je bio ljubitelj Irana, mada ne bih rekao da je imao i nešto protiv Amerike.

Bavim se trgovinom i skoro svake druge nedelje idem u Pazar ,ama nikada bas nikad nisam ni mogao da naslutim da me oni toboze mrze samo zato sto sam srbin a o nihovom gostoprimstvu koje je nadaleko poznato necu nii da pricam.
Mrziti nekog samo zato sto je druge vere govori samo koliko smo mi kulturni a ne koliko oni nevaljaju .
Vecina u Iranu i nezna gde se nalazi Srbija i sve sto znaju o nama je ono sto su culi preko medija koji nas nevole.
Jer to znaci da treba da mrzimo i mi njih ne dragi moji ne .
Nasa nacija i kultura vise lici i podseca na te takve nacije a ne na ustogoljene evropske .
Mi netreba da se bojimo pravih vernika jer su pravedni i posteni i nece nikad ni pomisliti da naude bilo kom .
Sve velike religije sveta su po prirodi miroljubive jedino fanatici koji se radaju zbog siromastva i nedostatka pravog ucenja .
Normalno je da ce vise da cene cvoju veru nego tudju ali to je i sa nama slucaj .
A pitanje je dali i u Izrelu misle drugacije o Srbima i hoceli pre da poveruju amerikancima koji kazu da smo zlocinci ili srbima kada kazemo da smo samo pokusavali da zastitimo drzavu od separatista.

kaai79:
Bavim se trgovinom i skoro svake druge nedelje idem u Pazar ,ama nikada bas nikad nisam ni mogao da naslutim da me oni toboze mrze samo zato sto sam srbin a o nihovom gostoprimstvu koje je nadaleko poznato necu nii da pricam.
Mrziti nekog samo zato sto je druge vere govori samo koliko smo mi kulturni a ne koliko oni nevaljaju .
Vecina u Iranu i nezna gde se nalazi Srbija i sve sto znaju o nama je ono sto su culi preko medija koji nas nevole.
Nasa nacija i kultura vise lici i podseca na te takve nacije a ne na ustogoljene evropske .
Mi netreba da se bojimo pravih vernika jer su pravedni i posteni i nece nikad ni pomisliti da naude bilo kom .
Sve velike religije sveta su po prirodi miroljubive jedino fanatici koji se radaju zbog siromastva i nedostatka pravog ucenja .
Normalno je da ce vise da cene cvoju veru nego tudju ali to je i sa nama slucaj .
A pitanje je dali i u Izrelu misle drugacije o Srbima i hoceli pre da poveruju amerikancima koji kazu da smo zlocinci ili srbima kada kazemo da smo samo pokusavali da zastitimo drzavu od separatista.

Овако

1. Фини муслимани не кољу, кољу они зли, довољно
2. Колико Јевреја на интернету говори у корист Срба, а колико Арапа?

Alekasandar2:
http://www.irandefence.net/showthread.php?t=6324

a low life serb who really hates jews but is giving in to international jewry because he knows they run america and to prove my point how does a little piace of **** land that depends on american aid and has totally no say in the world got to do with serbia. anwser the eternal jew that runs capital hill.

како описују Насера Орића:

Oric stood trial and answered all charges against him, he isn't running like a criminal somewhere in the woods. And regarding the other issue

ČITAJTE "GVOZDENE MEMOARE - GVOZDOARE" - TEMA KOJA JE HITNO MORALA BITI UKLONJENA! Neko je krv propljuvao zbog toga... Opet se pale knjige po Srbiji... A NE TU IRAN MISLI O NAMA, okreću globus 6 puta da nas nadju...

kaai79:
Potpuno se slazem, pogotovo sa ovim podebljanim.

Alekasandar2:
1. Иди у Јерусалим и кажи "У Сребреници није било геноцида"
2. Иди у Техеран и кажи "У Сребреници није било геноцида"

чекај одговре.
Mozes da ides gde hoces i da pitas sta hoces je..e se njima za Srebrenicu ako su uopste culi za to mesto.A pitanje je dali i jedni i drugi uopste znaju gde je Srbija.

Back