Za letovanje u Srbiji država daje vaučere u visini od 15.000 dinara

Hoćete li iskoristiti ovaj poklon naše države ako ispunjavate uslove :lol: ?
Mogu li uopšte Banja Vrujci ili Srebrno jezero zameniti morski vazduh?

Po cenama znam da Kopaonik sasvim lepo "zamenjuje" Alpska skijališta ali o tome ćemo na zimu kada se država otvori za još jednu turu bespotrebnog davanja iz budžeta finansiranog akcizama, pdv-om i ostalim davanjima koje su na teret svakoga ko živi ovde.
podsetimo da je Demokratska Stranka (u periodu 2000-20008) davala BESPLATNO i SVIMA - neograničene doživotne godišnje odmore po mnogim firmama

tako da je ovo jadan potez upumpavanja keša pojedinim privatnicima

To vec moras da mi objasnis...
Jer ako je uslov 3 dana ili 5 dana ili 7 dana....po ceni od 2000 dinara, to je 10 000 dinara ti u kesu , a 15 000 ce onda drzava da kao doda...
Ocigledno da ce one sheme sa muvanjem da se razviju, sto i jeste cilj, ali tesko da ce neko cija je penzija ili plata ostala ista a cene otisle 50% gore po racunima ne statisticki, da spuca tih 10 000 dinara...po osobi..
Нисам до сада учествовао у државном поклону за домаћи туризам, али сада се размишљам...

Мораш негде да будеш барем 5 ноћења - ретко ко иде на краће.
Ако нађеш било какав хотел, цена се лако приближава 5000 за дан, хоће рећи 25000 је цена. Од тога држава даје 15000.
Стан на дан и слично може и за мање да се нађе, зависи где идеш, али још више зависи ко званично ради.
Мораш да имаш званичан рачун услуге да би добио државну надокнаду (бар колико разумем).
Није ми још јасно да ли мораш одмах да покажеш где ћеш или то можеш и накнадно. Претпостављам да не знају сви људи већ сада где ће тачно бити у августу.

Meni ima mnogo nelogičnosti. Prvo većina hotela koje sam zvao ne prima vaučere. Kako da znam ko prima? Drugo, jel tačno da mora minimum 5 dana jer bih ja uzeo vikend?
Onda, ako ja i devojka idemo, to je 30 000, kako da spojimo to? Ne može jedna soba na dva imena da se rezerviše... Ako neko zna kako ovo u praksi funkcioniše neka podeli.

Ja sam čuo da su ti vaučeri već podeljeni. Ako nisu uzeću, zašto da ne.
"srecni delfin" ?

"Vučić je rako da će svi koji imaju pravo na penziju, radnici čija primanja ne prelaze 70.000 dinara mesečno"
a jel zna Vule da je taki 2 miliona a ne 200 000 ?
Izace mu racun mnogo velik.

ali pazi
relativno bogati sa 70.000 platom..on se zaista sprda sa ljudima.
Зашто то мислиш? Рецимо ради он, ради она, 140.000 капне.
Не може се на Малдиве, вероватно, али може пристојно да се живи.
Сад, што је маса људи на 30.000 плати, то је много гора прича...

za još jednu turu bespotrebnog davanja iz budžeta finansiranog akcizama, pdv-om i ostalim davanjima koje su na teret svakoga ko živi ovde.
Ово је поента.
Сви дамо по мало, неко и више, а онда он дели као да је његово?
Да не улазимо сад у приче о приоритетима давања...

vaucer.jpg

Нисам до сада учествовао у државном поклону за домаћи туризам, али сада се размишљам...

Мораш негде да будеш барем 5 ноћења - ретко ко иде на краће.
Ако нађеш било какав хотел, цена се лако приближава 5000 за дан, хоће рећи 25000 је цена. Од тога држава даје 15000.
Стан на дан и слично може и за мање да се нађе, зависи где идеш, али још више зависи ко званично ради.
Мораш да имаш званичан рачун услуге да би добио државну надокнаду (бар колико разумем).
Није ми још јасно да ли мораш одмах да покажеш где ћеш или то можеш и накнадно. Претпостављам да не знају сви људи већ сада где ће тачно бити у августу.
E mislim da si se zeznuo...vaucer moze da se iskoristi za dane posle tih 5 nocenja, a ne za tih 5 nocenja....
Jer onda bi svi spucali vaucer i platili nula....
Dakle ti platis tih 25000 u kesu , a onda za naredne dane, tj 3 dana dobijes gratis....tako to funkcionise ....

Ne znam kako uopste razmisljas i to ti je promaklo...

E mislim da si se zeznuo...vaucer moze da se iskoristi za dane posle tih 5 nocenja, a ne za tih 5 nocenja....
Jer onda bi svi spucali vaucer i platili nula....
Dakle ti platis tih 25000 u kesu , a onda za naredne dane, tj 3 dana dobijes gratis....tako to funkcionise ....

Ne znam kako uopste razmisljas i to ti je promaklo...
А добро... Можда будем, можда не.

Путоваћу послом овог лета, не баш туристички. Путоваћу, па како ће то да се зове... видећемо. Могуће да више неће ни бити квоте за пријаву, док коначно видим где ћу и колико ћу.
Јуче већ отишло 20 000, десетина од понуђеног.

mislim da vecina koja ovde pise nema pojma kako funkcionise sistem vaucera.ni ja nisam nikad to koristio i bilo bi dobro da to neko potanko objasni.ako uopste ima nekog koji to zna.bio sam na sajtu i skinuo prijavu za dodelu vaucera - https://www.vaucerisrbija.com/potrebna-dokumenta izgleda da se prvo u dogovoru sa odgovornim licem rezervise smestaj pa se to popuni u prijavi te onda ????e,ima na sajtu..

Back