Za koga se udesavaju zene?

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Neki dan izlazim iz kuce i vidim moju prvu komsinicu takodje izlazi....

Dama od nekih tridesetak i kusur godina...

Utegnuta, nasminkana, kao da krece u lov...

Majka dvoje dece, zena divnog muza....

A ona, bas onako dobra....Dooooo-bra!

Pa se onda ja tako pitam: ZA KOGA se ta zena tako uteze i upadljivo sminka?

Da li OCEKUJE NESTO?

Za koga se SVE ZENE u braku super doteruju i nabacuju sve vrste sminki kada odlaze od kuce?

Za koga i zbog cega???

Moze li to neko da mi objasni?
:think:

Da li OCEKUJE NESTO?

Za koga se SVE ZENE u braku super doteruju i nabacuju sve vrste sminki kada odlaze od kuce?

Za koga i zbog cega???

Ne ynam, verovatno su egzibicionistkinje po prirodi stvari.

Čovek dolazi do dragocenih stvari čak i na neočekivanim mestima.Pre neki dan pogledam nekih 5 minuta neke turske serije i neka žena kaže -mi žene celog svog života oblikujemo u svom srcu lik muškarca i onda kada u naš život uđe neki muškarac koji liči na taj oblik mi se zaljubljujemo.Razmislih malo i reko istina.Verovatno tome i služe te ratničke boje prilikom udešavanja..

Čovek dolazi do dragocenih stvari čak i na neočekivanim mestima.Pre neki dan pogledam nekih 5 minuta neke turske serije i neka žena kaže -mi žene celog svog života oblikujemo u svom srcu lik muškarca i onda kada u naš život uđe neki muškarac koji liči na taj oblik mi se zaljubljujemo.Razmislih malo i reko istina.Verovatno tome i služe te ratničke boje prilikom udešavanja..

Nisi procitao dobro uvodni post. Doticna je vec udata. :)

zbog svog ega
zbog sredine
zbog muža
što sve ukupno utiče na ego
pogotovo u ovo vreme vitkih i nabudženih četrdeset i pedesetogodišnjakinja
šta je alternativa? kako bi trebalo da izgleda/oblači se/šminka žena tih godina?
kao neka Hajrije, kao neka tetka, baba Simana, gojazna domaćica u kućnoj haljini?

Da li OCEKUJE NESTO?

Za koga i zbog cega???

mda a da se ne doteruje, bilo bi odma vidi al se raspustila cim je navatala muza :roll:
sve u svemu selu ne mozes nikako udovoljiti, tako da najbolje ni ne obracati paznju na isto.

Da li OCEKUJE NESTO?

Za koga i zbog cega???

ja bih se na tvom mestu zabrinula.
da nije zbog tebe?
da nije ona neki spijun na tajnom zadatku?
nikad ne znas sa zenama...
stavila je karmin?ja se sa tim ne bih zezala....

Znaci,zena kad se uda,ne treba vise da farba kosu,da se fenira,da se depilira,da se kupa,da pere zube,treba da poveze maramu i da se pogne,da sto vise lici na rugobu... jer...zavrsila je svoju funkciju: nasla je muza,rodila decu ....do skoro sam citajuci ovde na forumu, mislila da sam cula svakakve gluposti,ali ova je za medalju!!!....Zena se uvek,ali uvek sređuje ZBOG SEBE!!!...Ja bih pre postavila jedno drugo pitanje:zasto se vecina muskaraca posle zenidbe zapuste,udebljaju,puste stomacine,ocelave (e,na ovo posebno imaju uticaja)...da li si se zapitao,mozda,onako u nekom delicu tvog mozga,da je takvu sadasnji suprug upoznao,doteranu,mirisljavu,negovanu i zeli da takva i ostane...nego,ti imas problem sto gledas tuđe,sređene zene....mozda po tebi treba da se uviju u cador???...eto,ja sam ti objasnila da ne zivis u neznanju..

Znaci,zena kad se uda,ne treba vise da farba kosu,da se fenira,da se depilira,da se kupa,da pere zube,treba da poveze maramu i da se pogne,da sto vise lici na rugobu... jer...zavrsila je svoju funkciju: nasla je muza,rodila decu ....do skoro sam citajuci ovde na forumu, mislila da sam cula svakakve gluposti,ali ova je za medalju!!!....Zena se uvek,ali uvek sređuje ZBOG SEBE!!!...Ja bih pre postavila jedno drugo pitanje:zasto se vecina muskaraca posle zenidbe zapuste,udebljaju,puste stomacine,ocelave (e,na ovo posebno imaju uticaja)...da li si se zapitao,mozda,onako u nekom delicu tvog mozga,da je takvu sadasnji suprug upoznao,doteranu,mirisljavu,negovanu i zeli da takva i ostane...nego,ti imas problem sto gledas tuđe,sređene zene....mozda po tebi treba da se uviju u cador???...eto,ja sam ti objasnila da ne zivis u neznanju..

Žena i treba da se i u braku sređuje.To je vrlo poželjno štaviše (nema ničeg goreg od aljkave žene,ako je žena aljkava šta onda očekivati od muškarca).Žena se uvek sređuje prvenstveno zbog sebe,ali ako pri tom sređivanju ima u vidu i svog muža onda je takođe poželjno da nastavi sa tom nadahnutom praksom jer ako je muž srećan,ona će biti još srećnija.

Ne slazem se sa tobom...sve sto radimo u zivotu,radimo ZBOG SEBE i sebi da ugodimo...ako smo dovoljno iskreni da sebi to priznamo...

Pa nije bas tako...da li bi smo se na pustom ostrvu sredjivali, sminkali, nosili stikle, parfemisali? Ako bi, koliko dugo?

Zene se sredjuju zbog "sebe" jer od toga imaju koristi u kontaktu sa drugim ljudima...sto znaci zbog drugih.. Sebi ugadjamo tako sto nam zivot olaksava cinjenica da smo lepe/doterane/uredne/sta god.

Niko to ne radi samo zbog sebe.

Nije samo zbog sebe.
smilie_girl_077.gif

....:zcepanje:

Back