Za kim advokati placu ?

LepoJebiTifin

Primećen član
Poruka
649
Mozda bi bolji naslov bio '' zasto advokati placu na tudjem groblju ? ''

Naime , objavise vest kako je stotinjak advokata u BG i ( nekolicina u Kragujevcu ) ispred kasacionog suda izrazilo nezadovoljstvo povodom

promene stava tog suda otroškovima obrade kredita u sporovima između banaka i građana.

Bla , bla bla i jos dodase kako ce ponoviti protest ( u petak ili subotu ) ali vise '' ne na miran nacin ''

Valjda bi korisnici istih kredita prvi trebali da strajkuju , odkud to da su se advokati radikalizovali i poceli da razmisljaju o sili kao jedinom

mogucem pravnom leku ?

https://www.danas.rs/drustvo/u-beog...a-vks-o-troskovima-obrade-bankarskih-kredita/

Mozda bi bolji naslov bio '' zasto advokati placu na tudjem groblju ? ''

Naime , objavise vest kako je stotinjak advokata u BG i ( nekolicina u Kragujevcu ) ispred kasacionog suda izrazilo nezadovoljstvo povodom

promene stava tog suda otroškovima obrade kredita u sporovima između banaka i građana.

Bla , bla bla i jos dodase kako ce ponoviti protest ( u petak ili subotu ) ali vise '' ne na miran nacin ''

Valjda bi korisnici istih kredita prvi trebali da strajkuju , odkud to da su se advokati radikalizovali i poceli da razmisljaju o sili kao jedinom

mogucem pravnom leku ?

https://www.danas.rs/drustvo/u-beog...a-vks-o-troskovima-obrade-bankarskih-kredita/

Банкарски спороови су лака пара за адвокате.

Gade mi se advokati .

Свима се гаде.
То увек био најбогатији Слој друштва,од Памтивека.
Богате се на туђој несрећи,споровима,размирицама и томе сл.
Али,без њих у овом пропалом тренутном пропалом Друштву је живот немогућ..
јер само они могу обичном човеку,раднику и трудбенику дају сламку спаса да неће
ова покварена Држава и банке да им узму црно испод ноката.

Свима се гаде.
То увек био најбогатији Слој друштва,од Памтивека.
Богате се на туђој несрећи,споровима,размирицама и томе сл.
Али,без њих у овом пропалом тренутном пропалом Друштву је живот немогућ..
јер само они могу обичном човеку,раднику и трудбенику дају сламку спаса да неће
ова покварена Држава и банке да им узму црно испод ноката.
Vidim kako su plakali za ubijenim kolegom Cvijanom ,***** obicne.
Samo im pare u glavi i interes bezdusnost.

"Znam da sam uzeo pare, ali sad mi se ne vraćaju."

- svi protesti dužnika do sad

Da, ali ovde je VKS nasamario dužnike. Prvo je rekao 2018. "troškovi obrade kredita ne mogu posebno da se naplaćuju, troškovi osiguranja kredita su nezakoniti". I dužnik to gleda i kaže banci "ok, pošto je sud tako reko, dajte mi te pare nazad".

3 godine kasnije, VKS kaže, kad je 200k dužnika podnelo tužbe, "e znate šta... znate ono što smo rekli pre 3 godine? E pa predomislili smo se, svi ti troškovi su ok".

Amateri.

Da, ali ovde je VKS nasamario dužnike. Prvo je rekao 2018. "troškovi obrade kredita ne mogu posebno da se naplaćuju, troškovi osiguranja kredita su nezakoniti". I dužnik to gleda i kaže banci "ok, pošto je sud tako reko, dajte mi te pare nazad".

3 godine kasnije, VKS kaže, kad je 200k dužnika podnelo tužbe, "e znate šta... znate ono što smo rekli pre 3 godine? E pa predomislili smo se, svi ti troškovi su ok".

Amateri.
Da ali stalno se ti klijenti nešto Ciganče.

Nažalost država im je udelila onu socijalnu pomoć za CHF kredite

Kod kredita u ŠF je zaplet malo složeniji no što sugerišeš ali u državi u kojoj je milion podobnih doseljenika dobilo stanove za 3,5 CHF za ojađene dužnike se mora imati razumevanje.
Trebalo je da se Odupru reklami za kredu

Ili pak da je vrate

Međutim njima je zanimljivije da prvo orgijaju parama, a kad stigne račun, da traže Jubilej Dugova (oprost dugova)

за ким адвокати плачу? плачу за правном сигурношћу и владавином права. пословне банке су пљунуле огроман кеш Јоргованки и њеној партији, да се промени или некако заобиђе ранији став Врховног касационог суда. а кад им је пропао онај покушај тумачења закона од стране Народне скупштине (јер би то било лоше по имиџ владајуће партије), извршили су притисак на Касациони суд да промени свој претходни став. каква је то држава у којој врховна судска инстанца, према потреби режима и његових клијената, на штету грађана драстично мења своје ставове о једној истој правној ствари.

Back