За једну ноћ пси изуједали 11 Београђана

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zašto ti voliš svoj čir na dupetu?

- - - - - - - - - -

A tek one budale koje skriveno drže neke mačke u zatovru i ne puštaju ih u prirodu, užas.

- - - - - - - - - -

A gde je estao onaj heroj Sava da nam opiše svoje iskusvo u šutiranju dobremana i nemačkih ovčara? :rotf:

Нисам никакав пасомрзац нити трчим да ударам и злостављам псе, једноставно не волим псе у својој непосредној близини.

Када ме нека џукела нападне и хоће да уједе ја је ударим ногом, нису ме никада напали доберман или немачки овчар, него неки пси мешанци.Када ме не нападају, пси ме уопште не занимају.

Пас је припитомљен пре 10 000 година, али није природно да људи и пси заједно живе,врше нужду, једу и спавају.

Šta na to kažu gospoda Šnaucer, Doberman i Staford? :lol:

- - - - - - - - - -

Нисам никакав пасомрзац нити трчим да ударам и злостављам псе, једноставно не волим псе у својој непосредној близини.

Када ме нека џукела нападне и хоће да уједе ја је ударим ногом, нису ме никада напали доберман или немачки овчар, него неки пси мешанци.Када ме не нападају, пси ме уопште не занимају.

To kao da si napisao da voliš da zavrćeš uši i otimaš siću za užinu, ali samo deci iz osnovne škole, onim starijim nikad nisi probao. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back