BILI DOUP
Elita
- Poruka
- 22.568
bla, po saci...
ili je bivsi sportista, ili manuelac, ili je klasican drkadzija
ili je bivsi sportista, ili manuelac, ili je klasican drkadzija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj molim te o mirisima - doci ce ona, pa naye8asmo... again...
E vidis zena koja je bila dobro istorbana ona to pusti svom decku i popije tabletu.
Uostalom, kad je bas bas dobro, ni ne zanima me sta ce i gde ce - nista se ne bunim, jer ce svakako i kraj biti extra ako je dotle bilo super...![]()
jao zvocalice
pa zaobisla si recenicu gde kazem kako ja vodim racuna o mojim ovarijumima....
A i da se desi, pa boze moj, nije tumor nego DETE
xixi.. a hwala za sawet slatkice, mada, kod mene je prevruce trenutno... i... nije sve 90% sranje
![]()
Zene kako kad vam je hitno istorbati se kvalitetno, kako prepoznate koji je frajer dobar torbator?
Da li je istina da zene to mogu provaliti?
Pa ispipas ga da vidis koliki mu je.....
to ti je kao kod otvaranja poklona,
ako je paketic mekan onda znas da je Pidzama ....![]()
![]()
Pa ispipas ga da vidis koliki mu je.....
to ti je kao kod otvaranja poklona,
ako je paketic mekan onda znas da je Pidzama ....![]()
![]()
nadam se da sam dobila reputacije za to sto ste me Citirali![]()
Zene kako kad vam je hitno istorbati se kvalitetno, kako prepoznate koji je frajer dobar torbator?
kod mene je uvek hitno i moram da imam stalnog za hitne sucajeve jer inace pobenavim.....a i vibro nije lose resenje....a to mirisanje i provaljivanje mi slabo ide od ruke pa sam pa tom pitanju spora, treba mi vremena da provalim da li je vredan sexualne paznje.....
i ja sam spor po provaljivanju...