Za iskusne zene

Nemoj molim te o mirisima - doci ce ona, pa naye8asmo... again...

Dzaba mirisi kad smrduchkaju i ne kupaju se. Vozish li se ti nekad gspom, kad na trodnevni znojvonj integrisan u odechu natrpaju jeftin dezodorans...i tek blago iz jakne provejava smrad kupusa kuvanog ko zna kad pomeshan sa shtipajuchim miomirisom amonijaka koji se tu nashao ne zzelim znati kako! :bljak:

E vidis zena koja je bila dobro istorbana ona to pusti svom decku i popije tabletu.

Epa bas tako! Osim sto taj deo pooooosebno volim, mislim da nije u redu da kad te vec tako dobro istorba :D ti njega smoris (vecini jeste smor...) u trenutku kad je njemu najlepse nekim stenjavim "Nee unutra! Vadi ga!" i sl... Mislim, red je da i on uziva kad je vec meni pruzio uzivanje... zar ne? A ja lepo vodim racuna o sopstvenim ovarijumima... Uostalom, kad je bas bas dobro, ni ne zanima me sta ce i gde ce - nista se ne bunim, jer ce svakako i kraj biti extra ako je dotle bilo super... :D

A sto se tice pitanja... hmmm.. pa ja obicno nemam pojma kakav ce neko biti u sexu. Valjda mi je zato i zanimljivo da isprobavam stalno nove :D Jedino sto sam do sada shvatila je da duzina zaista nema veze sa uzivanjem, naravno, ukoliko nije manji od 19cm z:p

z:kiss:jao zvocalice :D pa zaobisla si recenicu gde kazem kako ja vodim racuna o mojim ovarijumima.... :P A i da se desi, pa boze moj, nije tumor nego DETE :D xixi.. a hwala za sawet slatkice, mada, kod mene je prevruce trenutno... i... nije sve 90% sranje z:girl:

kod mene je uvek hitno i moram da imam stalnog za hitne sucajeve jer inace pobenavim.....a i vibro nije lose resenje....a to mirisanje i provaljivanje mi slabo ide od ruke pa sam pa tom pitanju spora, treba mi vremena da provalim da li je vredan sexualne paznje.....

Back