Za ili protiv oskudacije

Da li ste za oskudaciju?

• da

glasova: 0 0,0%
  • ne

glasova: 2 100,0%

• Ukupno glasova
    2
  • Anketa je zatvorena .

Ester Oz

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.175
Ja sam licno za oskudaciju. Volim da oskudevam u svemu. Odem na slavu na pecenje i namerno trpim gladna.Volim da oskudevam i u odeci pa za mnom kazu "Pih, laka zena" i tada se zapitam, da li da budem i dalje za oskudaciju, to su ti problemi koji se kod nje javljaju. Volim da oskudevam i na recima, kad mi pridje policajac da mi naplati kaznu ja namerno cutim.Onda pocne da se dere na mene i tada se zapitam jos vise da li da budem za ili protiv oskuddacije. Da li ste vi za ili protiv oskudacije i koji su vasi razlozi za a koji protiv.

Ja sam licno za oskudaciju. Volim da oskudevam u svemu. Odem na slavu na pecenje i namerno trpim gladna.Volim da oskudevam i u odeci pa za mnom kazu "Pih, laka zena" i tada se zapitam, da li da budem i dalje za oskudaciju, to su ti problemi koji se kod nje javljaju. Volim da oskudevam i na recima, kad mi pridje policajac da mi naplati kaznu ja namerno cutim.Onda pocne da se dere na mene i tada se zapitam jos vise da li da budem za ili protiv oskuddacije. Da li ste vi za ili protiv oskudacije i koji su vasi razlozi za a koji protiv.

ako cutis, oskudevas u recima, ako pricas, oskudevas u cutanju, kako god, oskudacija je

nekako čini mi se da smo svi ovde u Srbiji u oskudaciji, niko te ni ne pita, moraš u nečemu da oskudevaš
..
a ja nije da to baš volim, mislim više trpim
..
inače bih najradije da oskudevam što se tiče namćorastih i dosadnih ljudi, e nekako kad bi mogla tu da oskudevam, ja bih to baš super podnela
..
ali opet niko me ne pita ništa :aha:

kad ima svega u izobilju obuzima nas dosada i gađenje
mora postojati period trpljenja i lišavanja kako bi se osetilo zadovoljstvo u bilo čemu....

ja danas neću više pustiti ni jednu pesmu preko yt, jer mi se zgadilo, preterao sam ovih dana sa muzikom....

izgladnjavanje je dobro, posebno fizički rad, jer budi nagon gladi i apetit, pa shvataš da si živ

posedovanje materijalnih predmeta opterećuje, guši... gomila gluposti, gomila odeće koju teško da ćemo ikad ponovo obući....
sve nepotrebno eliminisati, da se dobije neka svežina i da čovek što manje stvari ostavi iza sebe

Back