N novostanje2015 Zainteresovan član Banovan Poruka 406 16.06.2015. u 23:21 - ZA ili PROTIV obrijanih ribica ? #176 hirajgoagain: kakva nauka Kliknite za proširenje... Bravo. Otkad brijac postade naucno sredstvo? - - - - - - - - - - Boljarin: Nesto ne primecujem te dlake osim , ako se zaglave medju zubima. Kad se obriju onda nema sta da se zaglavi, pa opet ne smeta. Kliknite za proširenje... Cemu sluzi cackalica?
hirajgoagain: kakva nauka Kliknite za proširenje... Bravo. Otkad brijac postade naucno sredstvo? - - - - - - - - - - Boljarin: Nesto ne primecujem te dlake osim , ako se zaglave medju zubima. Kad se obriju onda nema sta da se zaglavi, pa opet ne smeta. Kliknite za proširenje... Cemu sluzi cackalica?
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.152 16.06.2015. u 23:24 - ZA ili PROTIV obrijanih ribica ? #177 pa neke rasprave, pa je l skroz, a ako nije skroz kako, i tako dalje
Hero Buduća legenda Poruka 35.017 17.06.2015. u 17:48 - ZA ili PROTIV obrijanih ribica ? #178 Klonirani Šime: pa ti si onda prava pionirka i djevojčica... ne znam za druge,ali ja je volim...nisam je dugo vidio,što više vrijeme prolazi,sve mi draža... Kliknite za proširenje... Pionirka..? a ja Tito..
Klonirani Šime: pa ti si onda prava pionirka i djevojčica... ne znam za druge,ali ja je volim...nisam je dugo vidio,što više vrijeme prolazi,sve mi draža... Kliknite za proširenje... Pionirka..? a ja Tito..
jaguar b p Elita Banovan Poruka 23.453 20.06.2015. u 22:42 - ZA ili PROTIV obrijanih ribica ? #179 To sa brijanjem je za mlađe devojčice od 19 godina ali za ozbiljnije gospođe je prirodni stajling.
K Klonirani Šime Veoma poznat Poruka 10.431 20.06.2015. u 23:07 - ZA ili PROTIV obrijanih ribica ? #180 jaguar b p: To sa brijanjem je za mlađe devojčice od 19 godina ali za ozbiljnije gospođe je prirodni stajling. Kliknite za proširenje... a i dosadno bez dlaka do bola... ja volim da se igram,da uvrćem one dlačice prstima ka malo dijete,da prvaim loknice...i tako... - - - - - - - - - - pravim
jaguar b p: To sa brijanjem je za mlađe devojčice od 19 godina ali za ozbiljnije gospođe je prirodni stajling. Kliknite za proširenje... a i dosadno bez dlaka do bola... ja volim da se igram,da uvrćem one dlačice prstima ka malo dijete,da prvaim loknice...i tako... - - - - - - - - - - pravim
N Neodoljivi_Pastuv Aktivan član Banovan Poruka 1.826 20.06.2015. u 23:38 - ZA ili PROTIV obrijanih ribica ? #181 Zene trebaju da se briju ako zele lizanje