ZA ili PROTIV obrijanih ribica ?

ZA ili PROTIV obrijanih ribica ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Angel4U

Buduća legenda
Banovan
Poruka
36.702
Unapred se izvinjavam pripadnicama lepseg pola jer sam za temu izabrao izgled intimnog trougla ,tog bozanskog dara .Smatram da ima mnogo toga da se kaze o ovome a voleo bih da se dame prikljuce u komentarima i iznesu svoja razmisljanja i iskustva. Ja sam definitivno ZA a sta vi kazete ? :whistling:

:ceka:

ja volim kad je sve dole sredjeno, brazilka uz neku crticu
a sto se muskih tice neki vole nekima je svejedno a neki pa vole i dlakavo :lol: a mene zabole da ugadjam, ja to volim sredjeno, nisam fanitik pa sad svaki dan brijanje cerupanje, to ne valja
za sve treba mera

a sto pricamo samo o ribicama?

A o cemu cemo drugo ? :dontunderstand:

Ja sam glasao za "da" sta
got to znacilo za ovako pitanje :D
Inace sve je ok ali samo da ne bude
bas ko sto kolega iznad rece "very hairy-jungle hairy"
Tako mi nekako deluje zapusteno ....

hmmmm ozbiljna tema :think:

pa sada kako se uzme...
ako je za trpanje sve mi jedno (samo da nisu one stare oko 5 dana kao injekcije bodljikave)
ako joj blajvim vibicu pozenjno je da okolo bude bas,bas,bas glatko. jerbo ako bocka posle mi crven nos :mrgreen:
a ono bas max maljavo volim kada isprskam na/u ribicu pa se onako ulepe dlake o gustu tekucinu.to mi bas simpa:heart:

hmmmm ozbiljna tema :think:

pa sada kako se uzme...
ako je za trpanje sve mi jedno (samo da nisu one stare oko 5 dana kao injekcije bodljikave)
ako joj blajvim vibicu pozenjno je da okolo bude bas,bas,bas glatko. jerbo ako bocka posle mi crven nos :mrgreen:
a ono bas max maljavo volim kada isprskam na/u ribicu pa se onako ulepe dlake o gustu tekucinu.to mi bas simpa:heart:

Inace ako blajvis ribicu ne samo sto ona mora da bude obrijana vec i ti moras da budes obrijan (mislim na bradu), moja se zalila kako je grebem

Back