- Poruka
- 2.646
Politicko pitanje uredjivanja M/Z odnosa nakon razvoda kada je alimentacija u pitanju. Vase misljenje? Idemo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ovo a i ako se nema,sta se koji moj razmnozavas pa ti posle djavo kriv?Protiv.
Onaj ko nema dovoljno sredstava da brine o deci taj treba da se odrekne starateljstva u korist onog ko ima.
To kad dodje taj otac i kuka ja hocu da placam alimentaciju ali nemam.A sta da je tebi pripalo dete kad ti ovako tesko da placas 2000 din mesecno i da nemas nikakav kontakt,ni da pazis na dete,nit da ga vodis kod doktora,nista...E takvu dzukelu treba prisiliti da placa alimentaciju,a dete da je pametno kad napuni 18,da ga se odrekne preko novina.
Tako jedan alkos nikad nije pitao za cerku i u njenoj 16oj godini je tuzio da ona mora da ga izdrzava
Koliko sam upoznat sada je taj iznos preko 12000 dinkish mesecno po detetu i sad ako taj alkos ne radi mislim od cega da plati.Dalje ukoliko bi ga se to dete odreklo kad postane punoletno obavezno uvesti da je duzno sve sa kamatom da mu se vrati uplacen novac plus dete je obavezno da ga izdrzava do kraja zivota jer on ga je napravio a dete ako odluci moze da ga ne priznaje i ne postuje ali ce da placa sve dok mu je otac ziv.
protiv
zene i onako 90% zele decu da preko njih muzu mushkarca za $
Koliko sam upoznat sada je taj iznos preko 12000 dinkish mesecno po detetu i sad ako taj alkos ne radi mislim od cega da plati.Dalje ukoliko bi ga se to dete odreklo kad postane punoletno obavezno uvesti da je duzno sve sa kamatom da mu se vrati uplacen novac plus dete je obavezno da ga izdrzava do kraja zivota jer on ga je napravio a dete ako odluci moze da ga ne priznaje i ne postuje ali ce da placa sve dok mu je otac ziv.
Politicko pitanje uredjivanja M/Z odnosa nakon razvoda kada je alimentacija u pitanju. Vase misljenje? Idemo...
Zdrava logika kaze da onaj ko zeli da se brine o deci treba da ima i finansijske sposobnosti.Dakle ako sebe nazoves samohranom majkom to znaci da sama i hranis to dete bez pomoci bilo kakva a kamoli finansijske.Zena koja nije sposobna da izdrzava poverenu joj decu trebalo bi da se kazni dozivotnom robijom.
protiv
zene i onako 90% zele decu da preko njih muzu mushkarca za $
protiv, oduzmes dete roditelju i jos oces pare?
Nikom nije do zore gorela pa nece ni njima!Prava priroda zenske " materinske ljubavi" prema deci bi se demaskirala kad bi im se ukinula bilo kakva finansijska korist od iste.Tada bi se pokazala ona realna i nadasve mracna strana cistog koristoljublja i parazitiranja na racun muskaraca.
Tako je!izdržavanje dece ili izdržavanje ex partnera?
Tako je ovo je pametno receno.Zene ukoliko zele da budu ravnopravne morace da to i zasluze podjednakim radnim doprinosom a ne praznim pricama.Posto je to nemoguca misija i opste poznata cinjenica da su zene nesposobne i same sebe da izdrzavaju a kamoli da izdrzavaju i decu po tom osnovu ne mogu da budu u prilici da se pitaju za bilo sta pa samim tim ni po pitanju dece.Zena koja odluci da samostalno izdrzava decu morace da dokaze da je za to sposobna i to transparentnim prikazom svojih prihoda
Uvek je postojao abortus i postojace a to sto 99 posto majki decu radja iz koristoljublja to je druga stvar.Za. Mora dete od nečega da živi.