бате, сконтај цену нафте и сачекуше саобраћајаца макар и по летњим путевима, онда сконтај цену препарата, семена и осталог потребног и сконтај да то све и божа треба да аминује да би ишта родило, па онда сконтај да хебену заштиту од леда немамо у 21 веку, да су путеви ко да их је мрка градио, да су све оне остале цене за шта треба да трампиш кромпир и лук и купус и остало такве какве су па схвати да може да буде и дупла цена и да га не буде...
у србији се не исплати зној, правим чега треба колико могу да ја и породица ми не буду гладни, а за продају не иде нећу трпам кинту тамо неким накупцима, лихварима и ланцима са услугом хлађења и вађења пара...
у србији се ништа поштено не исплати, нити ће
им крш и плева уштва и морона и жутих и црвених и напредњачких и либералних, висе по народној сиси од певаљке до ћумурџија, има више доктора него болести а недо бог да ти је лоше појешће те мрак српског здравства , социјалисти граде, социјалисти просвета социјалисти лече, брдо брате кале има их више него што треба за земљу од 300 милиона а не колико нас је
па сконтај да су старци на све стране да хебене пелене коштају паковање два сома динара, да бате, крш кромпира да беба **** месец дана...
укомбинуј то са оних 700 запослених у свакој општини од 20000 становника а недо бог да ти треба нешто из катастра или бирокрације, навадићеш се вајферта за тривијалности
таксе порези акцизе пензоси колико ти воља, службеници, чиновници, динкићеви, дачићеви, ботини, ацкови, сви су и даље тамо и иде плата може се и лапа
у таквом систему да производиш да би продао
нема довољно динара да купиш моју ствар бате, не продајем, макар се усрао сваки дан од меса и поврћа и воћа нећу да продајем у оваквој земљи за јоргобанкине паре, не миле ми се ни оне од уједињене европе, јер кад окренеш обрнеш оепт те нема нигде, ови имају субвенције а код нас се сете да си сељак кад нешто треба да ти узму, а цене се коригују пред откуп да би кајмак припао тамо некоме што за нарди пазари шећеране и слично
ма све ће то ацко похапсити априлилили
само хрсајте гумени парадајз и бразилско месо, оно је бар видело света нема хладњаче у којој није одсело
и онај трип са пилетином, ко алфа токсин, ма може и 500 дана да буде рок, све се то лепо уреди и коригује ко певаљка у печењари
елем, мало се измешале мисли али домаћи производ никад није довољно скуп, мука нас натерала, макар не продали има да иде и млеко и малине и месо и јаја у канал на ђубре, али џаба нећете да га хасате да би вам био мир са крађаном и дипломом и оним што се сетио да му цвиџе требају
нема сарадње па како коме, ви излазите у градове на улице кад су параде педера и да гласате за напредњаке а ми ћемо да производимо колико нам треба
ако не ваљају цене не бије вас нико по ушима, има јефтиније из кине и из бразила па терај гуму
доста су сељаци плаћали социјални мир
треба све да је 5 пута скупље, па нек се баци, али нећете сити да величате диплому ноуп