ZA GAZDARICU I MALO STARIJE ZENE (NE TINEJDZERKE)

• Začetnik teme Začetnik teme PRIJATELJ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Toliko pitanja, mozda je bolje da si postavio novu temu? :roll: . Ja uopste ne mogu da se setim kada je to bilo prvi put, sto se tice gadjenja i sl. ako prema necemu u seksu to osecam, onda to i ne radim, tu se nista nije promenilo, niti ce se promeniti...kad sam htela, probala sam, i to je bilo prvo iz ciste radoznalosti. O tome sta oni osecaju kada nama rade oralni seks, bolje da pitas muskarce, ja nisam upoznala nekog kome bi to bilo neprijatno (ali, sa obzirom na broj mojih partnera, nisam ti ja prava osoba za statistiku).
I kao poslednje, ja nikad nisam dozivela visestruki orgazam, tako da pojma nemam kako je :? :D .

autor teme izgleda dobro poznaje žene ,, tek sa trideset žena izgleda kao pod rukama vajara koji se zaneo pa duboko u noć zamišljao crte i obline ,,,,

dakle imam još dve godine da me neko izvaja ..recimo da postanem tvorevina nečije mašte ,,ali nekoga sa ukusom ,,nekoga ko bi znao da uživa ,,samo pogledom da ispituje ,, da ume dodirom da probudi želju ,, .... uh kako volim što se približavam tridesetici ,,, osećam strast ,,, erotika svuda u vazduhu --

za razliku od početničkog seksa ,, koji nije vredan opisivanja .... tridesete su realnost perverzija , prljavog seksa ,,,,bezobraznog gledanja u oči tokom nabadanja ,,, inferiornog stava prema partneru ,,, osećaj snage a i slabosti po potrebi ,po želji ,,,,, ma super su tridesete ---

Pretpostavljam da znate kojih je 10 godina najboljih u zivotu jedne zene... Za one koji jos uvek ne znaju to je onaj period izmedju 29. i 30. godine. E pa potpuno se slazem sa tim. Zivele tridesete!!
Pre desetak godina... Ono cega se maglovito secam jeste nekakav strah u isekivanju vatrometa, napetost, saznanje da sada treba da radim TO a ne uzivam kako bi (verovatno) trebalo.. Nisam smela, kako neko vec rece, ni da se skinem skroz! Ne znam, ne bih se vratila svakako. Sada... Sada tacno znam sta mi treba, sta mi odgovara, sta hocu i kako to da dobijem. Najvece je zadovoljstvo u pruzanju zadovoljstva, odnosno kada imas zelju da pruzis zadovoljstvo partneru. Ma sta bilo u pitanju, sve dolazi u obzir. Oralni sex je duuugo bio zapostavljen, nisam zelela, smela, ma sve neka izmesana osecanja. Sve dok to zaista nisam pozelela da pruzim nekom (a ima veze sa godinama, ne mozes tako nesto zeleti dok ne sazris u potpunosti, na svim poljima i nije individualno, mislim da je ta granica sa 26-27). Tako i sa svim ostalim varijacijama. Zakljucak... Uzivam u tome sto sam slobodna, oslobodjena i zadovoljna.
Jos jednom, zivele tridesete!!!!

PRIJATELJ:
Hvala GAZDARICI i poslednjem GOSTU sto su iskreno i vrlo konkretno odgovorile na temu. Evo recimo kako u danasnje vreme dozivljavate neznost vaseg partnera(kad ga ima) ako vas na primer u toku predigre dugo ljubi svud po telu i mazi i sta vam to danas znaci, a sta van je to znacilo pre 10 godina. Secate li se vasih konkretnih osecanja. Da li mozda danas ta `posebna` neznost zna da vam nekad bude dosadna ili cak da pomislite na neki nacin da je partner patetican(slab), ili je to potpuno pogresno uverenje.
Nek se potrude da uzmu ucesce u razgovoru i princeza sa posla, Blondi pa cak i Jovana ako ima dugogodisnje iskustvo, a posebno apelujem na one zrele Dame koje citaju ovu temu da se ohrabre i ukljuce jer ovo je valjda prava tema za njih.
HVALA!!! :P

Zanimljiva ti je tema...nema sta care....a i sada se ipak smatram -zrelijom- i -iskusnijom-.....Tako se i oseca zena preko 30-te.Stariji muskarci tvrde da je zenin -najseksualniji- period izmedju 30-35-te god....Ja sam ti u toj grupi..i kada sam cula par puta taj komentar..pocela sam o tome da razmisljam...da uporedjujem moju -sexualnost- ranije i sada....Velika je razlika...Prvo , kao klinka i nisam mogla puno da se opustim...nemas vezu -ozbiljniju- ...da bi mogao...Ranije nisam ni obracala paznju na -orgazam-,-oral-.....Posto mi je -predigra- najcesce i bila -glavna- igra...vise mi je bilo to vazno...kako se partner ljubi....gde me ljubi...dodiruje...I sada mi je to bitno....ali sve to sada moze i da se preskoci. :wink: ...pa da bude -za vreme- odnosa, -posle- odnosa...ili i ne bude...Pa, boze moj....imas dobru vezu..znas da to ne znaci -volim te-.....E, najveca razlika koju primecujem....je da sada znam sta je i kako se dozivljava orgazam...(ranije nisam ni znala da li sam ga dozivela :oops: )... a sada....vecu potrebu imam za njim....(od prilike svako vece...)...ako si sa pravim parnerom, mozes i nekoliko da dozivis.....i naravno znam kako da ga dozivim....
I (sto Gazdinka kaze) vise uzivam u sexu,u partneru, u pruzanju zadovoljstava njemu.... :wink:

Nisam Gazdarica, ni "starija" zena, mislim, nisam zena uopste...ali da, istina je da kada zena spozna sebe i postane svesna sebe, onoga sto jeste i onoga sto nije, kada nauci da se prepusti, a to zaista dolazi sa iskustvom i godinama, sex pocinje da biva potpuno drugaciji.
Mislim da nije vazno imati "ozbiljnu" vezu za tako nesto, treba nekoga poznavati, postovati i na neki nacin voleti da bi to radilo.Mozda je sustina u umecu opustanja, sve moze, a nista ne mora.

NatasaNatasa:
S godinama se menja odnos prema sexu, partneru (partnerima), prema sebi i svojim zeljama ... i sve to daje jedan zreliji rezultat sexualnog china.
Sa 20 nemas pojma sta hoces od odnosa i bitno ti je da se on samo desi. Sa 30 tacno znas sta hoces i neces ga imati tek da bi ga imao, nego da bi to bilo neko obostrano zadovoljstvo. U tome je razlika.

svidja mi se kako razmisljas :wink:

esperanca137:
NatasaNatasa:
S godinama se menja odnos prema sexu, partneru (partnerima), prema sebi i svojim zeljama ... i sve to daje jedan zreliji rezultat sexualnog china.
Sa 20 nemas pojma sta hoces od odnosa i bitno ti je da se on samo desi. Sa 30 tacno znas sta hoces i neces ga imati tek da bi ga imao, nego da bi to bilo neko obostrano zadovoljstvo. U tome je razlika.

svidja mi se kako razmisljas :wink:

Hvala hvala :wink:

Gazdarica:
Na pocetku opaska: Ne zovi nas malo starijim zenama... Valjda smo mi mlade zene ili zene u najboljim godinama... :D
Promijenio se moj citav pristup sexu -> od navlacenja pokrivaca do brade i gasenja svjetla, dosla sam do toga da potpuno slobodno hodam gola pred svojim partnerom i onda kad je on obucen, a sex u mrklom mraku mi ne pada na pamet, jer se lisavanjem cula vida, lisavam i jednog dijela uzitka.
Sto sam starija, otvorenija sam za eksperimentisanje... Ograde, predrasude, tabui padaju... Takodje, uzitak je intenzivniji...
Da li je prednost ili mana, ni sama nisam sigurna, ali, s druge strane, sada teze pozelim nekog muskarca u svom krevetu, nego prije 10 ili 12 godina... Dakle, sada je manje onih koje zelim, ali s njima intenzivnije uzivam...

Alal ti sve Devojko, Liderka si u mojoj Ligi ! Ali josh ne i ljubljena, ali ima nade !

Gazdarica:
Uh, dobro kaze Milojko, ne mogu sva ta pitanja da se popamte... :roll: Ali evo, odgovor bar na neka od njih...
Oralni seks je za mene, nekad, bio nesto nepojmljivo... Iskreno, da se nisam napila jedne veceri, pitanje je koliko bi godina jos proslo prije nego bih ga probala... A, kad sam probala, shvatila sam da u tome nema nista strasno... :roll:
Shvatila sam i da me uzbudjuje partnerovo uzbudjenje pritom... Ipak, ni dan danas ne mogu to bas svakom partneru da pruzim... U sustini, oralni seks mi je i neka vrsta barometra zelje... Odnosno, kad ja sama osjetim zelju da svom partneru pruzim oralni seks, onda znam i da tog muskarca zaista zelim...
Kad je rijec o kunilingusu, e na njega sam se jos teze odlucila... Bolje receno, nisam se ni odlucila, nego se on spustio dolje i prije nego sam se snasla i uspjela uzmaci, "akcija" je vec bila u toku... A, kako sam osjetila da mi to prija, pustila sam ga...
Naravno, nisam zeljela kunilingus ranije zato sto me je bilo sramota da te najintimnije dijelove tijela izlazem direktnom pogledu muskarca, kao i da pokazem da me uzbudjuje to sto on "dolje" radi...
Sto se tice orgazama, prilikom kunilingusa, heh, pa nije uvijek isto... Ponekad mi prija da nastavi kad je uzbudjenje na vrhuncu, a ponekad mi to samo moze smetati, jer umjesto jezika, zelim nesto drugo da osjetim... :oops: :oops:
Huh, ne sjecam se ostalih pitanja, pa za sada, ovoliko...

A kako je sa anilingusom koji si takodje u jednoj temi favorizovala ?

Josh sam momak i nemam veliki stomak. Nemam ni 30 godina zzivota na Zemlji, ali imam vishe od 10 godina sexualnih iskustava. Devojke i zzene nikad nisam merio po godinama niti po duzzini iskustava, vecc po njihovoj biti, predanosti, ljubavi. Cenio sam i voleo svaku, ali bash svaku koju sam imao uz sebe, sa sobom pa makar i pored sebe i bio sreccan onoliko koliko su one bile spremne da mi se otvore i podare. Davao koliko sam najbolje mogao i znao. To je moj zzivot. I ja sam sreccan shto cce biti sve bolji i mnogo, mnogo ispunjeniji.

Back