Za besplatni grah - spremni!

Parra-Bellum

Buduća legenda
Poruka
40.087
FOTO Splićani bakljadom odali počast Vukovaru

foto-splicani-bakljadom-odali-pocast-vukovaru-slika-664415

http://www.vecernji.hr/vijesti/foto-splicani-bakljadom-odali-pocast-vukovaru-galerija-476865

-----------------------------------------------------------

Proslog 1 Maja isti ovi su se tukli radi besplatne porcije graha, njih nekoliko hiljada, glad cini svoje - niko nema vise od 60 kg kao sto se na slikama vidi, ali "HOS" i fasisticke parole moraju da budu, pa makar ukinuli i besplatni grah

Tako blizu, tako fuj ...

a šta drugo očekivati od "nacije" koja je nastala na genocidu, lažima, izmišljotinama, mitomaniji i patološkoj mržnji... a i to licemerje tipa: mi smo ovo, mi smo ono blablablablabla... nije više iritirajuće, već debilno ponavljanje poput zagrebane ploče...

ps: ponavljanje je majka mudrosti,

kada se neko prikloni pedofilsko - mafijaško - otpadničko - terorističkoj - sekti... svi grehovi će mu biti oprošteni (njegovo je samo da plati...)... a koliko će Srba poubijati, poklati, proterati, pokatoličiti... to je manje - više nebitno...

file.php

file.php

file.php

file.php

Не знам чега је пуна риба и маслиново уље - али очигледно да на вас делује тако да постајете злочиначке наказе које се радују и славе злочин...

Radujemo se oslobađajućoj presudi hrvatskih generala. Nisam vidio da se itko raduje smrti nevinih ljudi.

Узгред, ако је главни извор хране за Хрвате била Славонија зашто се гребете за српски грах :lol: ? Је л' зато што су Славонију углавном насељавали Срби а пошто сте их поклали нема више ко да ради па завладала глад :mrgreen: !

Ne znam tko se grebe za srpski grah. Slavonija je bila etnički dominantno hrvatska. Ako treba, slobodno reci, podastrijeti ću ti i podatke. Hoćeš li mi se ispričati što si lagala onda?

За који део - оно да се гребете за српски грах или да сте поклали и протерали Србе из Славоније :mrgreen:?

Srpski grah je jeftina demagogija. Sve i da je istina, nebitno je za raspravu, ali vaša mitomanija vidim nema granica. Hrvati ne kupuju robu u srpskim trgovačkim lancima, dok Srbi kupuju robu u hrvatskim trgovačkim lancima.

No, kao što rekoh, nebitno za raspravu. Pričao sam o Slavoniji. Hoćeš mi se ispričati, kada ti iznesem podatke?

Srpski grah je jeftina demagogija. Sve i da je istina, nebitno je za raspravu, ali vaša mitomanija vidim nema granica. Hrvati ne kupuju robu u srpskim trgovačkim lancima, dok Srbi kupuju robu u hrvatskim trgovačkim lancima.

No, kao što rekoh, nebitno za raspravu. Pričao sam o Slavoniji. Hoćeš mi se ispričati, kada ti iznesem podatke?

naravno da hrvati nista srpsko ne kupuju jer vama nacionalna svest ne dozvoljava da kupite proizvod naroda kojeg toliko mrzite! :)

a tupavi srbi kupuju idei kupuj uvase proizvode.

naravno da hrvati nista srpsko ne kupuju jer vama nacionalna svest ne dozvoljava da kupite proizvod naroda kojeg toliko mrzite! :)

a tupavi srbi kupuju idei kupuj uvase proizvode.

Da ti ponovim opet, polako?

Hrvati ne kupuju robu u srpskim trgovačkim lancima, dok Srbi kupuju robu u hrvatskim trgovačkim lancima.

Sada mi reci, gdje sam ja tu spominjao proizvode? Gornja rečenica je činjenica.

Da ti ponovim opet, polako?

Hrvati ne kupuju robu u srpskim trgovačkim lancima, dok Srbi kupuju robu u hrvatskim trgovačkim lancima.

Sada mi reci, gdje sam ja tu spominjao proizvode? Gornja rečenica je činjenica.

pa vi niti kupujete robu u srpskim trgovackim lancima niti srpske proizvode jer ih u hrvatskoj skoro i da nema. trgovackih lanaca naravno nikako a i proizvoda jako slabo.

pa vi niti kupujete robu u srpskim trgovackim lancima niti srpske proizvode jer ih u hrvatskoj skoro i da nema. trgovackih lanaca naravno nikako a i proizvoda jako slabo.

Naravno da ih ima i naravno da ih ljudi kupuju ( srpske proizvode ). Je li ti treba dokaz, da odem sutra pofotkati malo kada budem išao u trgovinu?

Mi, unatoč svemu, nismo zadojeni mržnjom i nije nam problem pojesti Crvenkin jaffa keks.

Back