za amanzaman

Forum je extra, vec sam ga danima iscitavala, ali sam se danas prvi put registrovala. Sve pohvale za amanzaman, pa kad sam vec tu, da i ja postavim pitanje:
21.12.1975. Sarajevo u 2:50 AM
Ljubav, zdravlje, posao?
Hvala unaprijed!

amanzaman:
ma tu sam nego iskljucise mi kablovski internet moram da uplatim sutra, pa cu da se raspisem :)
Ovde prorokuješ naveliko, a nisi mogla da predvidiš ni sudbinu sopstvenog neta i to uz MALU pomoć RAČUNA ZA NET ?!? :shock:
Ako još napišeš da su ti isekli i struju, a u NATALNOJ KARTI nije bilo ni naznake za tako nešto, raspašću se u sastavne delove !!!

amanzaman:
strijelcice i schljokice, saljem odgovor u narednih par dana na pm. obecavam
pozz
Čemu te JAKE reči jadnim Šljokicama, Strelicama, itd. ??? :shock:
Kad nas, na pijaci, kada propadne cenjkanje za šljive, jaja ili buraniju, pa nekog pošalju u pm, zna da padne i tzv. " ŠAKA U LICE " !!!

devojkaK:
hehe, i ja isto kazem....inace, trebalo bi da pisu "pp"(privatna poruka) umesto "pm"(private message). Tako je lakse razumeti. :)

mislim da su devojke kojima je poruka upucena savrseno razumele i PM nista se vi ne sekirajte.
I gospodine krvolok ostavite vas pijacni zargon van ove teme najljubaznije vas molim
Srdacan pozdrav

Vidim da svi nesto pitaju, pa da se i ja pridruzim...ako nije problem...pls :)

11.07.1976, Sarajevo, u 17,00 h

Zanima me prvenstveno napredovanje u poslu u nekom narednom periodu, kao i desavanja vezana za ljubav.

Hvala

amanzaman:
mislim da su devojke kojima je poruka upucena savrseno razumele i PM nista se vi ne sekirajte.
I gospodine krvolok ostavite vas pijacni zargon van ove teme najljubaznije vas molim
Srdacan pozdrav
Ja ?!? JAAAA ?!?!? :shock: Pa ko ovde komunicira sa ljudima na u pm , ja ili ti ?!? :shock:
P.( m )S. hvala na pozdravu, takođe !!! :lol:

Back