Za 51% NIS-a Srbija dobija 2 milijarde plus DUPLO NIZU cenu gasa od okruzenja!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па није најважније у мом залагању да се НИС прода Русима само то што је евентуално нека шиптарчина сувласник - НЕГО ЗАЛАГАЊЕ ДА НЕ ДОБИЈАМО КАО САДА ЕНЕРГЕНТЕ ИЗ ДРУГЕ РУКЕ, не могу да верујем да се било који држављанин Србије томе противи... то је тако болесно - гурати сопствену државу у зависност од неког комшије и његових уцена и шпекулативне препродаје.

nema veće ucene i skidanja gaća od ruske ucene i prihvatanja ponude da se nis pokloni za 400 miliona.
toliko vrede i robne kuće u stečaju.

rusi su sproveli svoj interes za male pare.

i ne izvrći, nije stvar u gasovodu, za koji nikad nisam ni rekao da sam protiv.
rusi su nas izuli za nis, a vi ste se ložili da će ga kupiti "šiptarski" OMV.
pa brže bolje da ga spasemo i damo rusima za sitne pare.

nema veće ucene i skidanja gaća od ruske ucene i prihvatanja ponude da se nis pokloni za 400 miliona.
toliko vrede i robne kuće u stečaju.

rusi su sproveli svoj interes za male pare.

i ne izvrći, nije stvar u gasovodu, za koji nikad nisam ni rekao da sam protiv.
rusi su nas izuli za nis, a vi ste se ložili da će ga kupiti "šiptarski" OMV.
pa brže bolje da ga spasemo i damo rusima za sitne pare.

Не изврћи ти ВИ И ВАША ЛОПУЖА ДИНКИЋ сте ХТЕЛИ ДА МИ У МОЈОЈ РОЂЕНОЈ ЗЕМЉИ НАФТУ ПРЕПРОДАЈЕ СТРАНАЦ...........ЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ, не могу да верујем ***... као бајаги бринете се за цену - а у ствари учествујете у поробљавању и окупацији Србије за рачун странаца.
Зар није логично, без обзира на ниску продајну цену, да нам нафту продаје онај који је и производи. У старту то је ниско (али ни приближно ниско као оно што се покрали САРТИД о другоме и да не говорим) - али ДУГОРОЧНО СРБИЈА ЈЕ У ВЕЛИКОМ ДОБИТКУ И У ВЕЛИКОЈ енергетској стабилности и СИГУРНОСТИ, а сви ви сте против тога, ви сте против било каквог добра за Србију. Штеточине! :twisted::twisted:

Не изврћи ти ВИ И ВАША ЛОПУЖА ДИНКИЋ сте ХТЕЛИ ДА МИ У МОЈОЈ РОЂЕНОЈ ЗЕМЉИ НАФТУ ПРЕПРОДАЈЕ СТРАНАЦ...........ЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ, не могу да верујем ***... као бајаги бринете се за цену - а у ствари учествујете у поробљавању и окупацији Србије за рачун странаца.
Зар није логично, без обзира на ниску продајну цену, да нам нафту продаје онај који је и производи. У старту то је ниско (али ни приближно ниско као оно што се покрали САРТИД о другоме и да не говорим) - али ДУГОРОЧНО СРБИЈА ЈЕ У ВЕЛИКОМ ДОБИТКУ И У ВЕЛИКОЈ енергетској стабилности и СИГУРНОСТИ, а сви ви сте против тога, ви сте против било каквог добра за Србију. Штеточине! :twisted::twisted:

a rus koji odlikuje mesića nije stranac nego je šumadinac?
icon10.gif

i gorivo će biti jeftinije?:roll:
dokle bre više?!?:lol:

a rus koji odlikuje mesića nije stranac nego je šumadinac?
icon10.gif

i gorivo će biti jeftinije?:roll:
dokle bre više?!?:lol:

Рус сигурно зна ЗАШТО је одликовао Месића... гориво ће свакако бити јевтиније ИЗ ПРВЕ него ИЗ ДРУГЕ РУКЕ исто као што сада имамо проблем са гасом и уцењивањем од Мађара...

... него ви сте НЕВИЂЕНЕ ШТЕТОЧИНЕ, ТЕРМИТИ, ОГЛОДАЛИ СТЕ СРБИЈУ...
САМО СУ НАМ СУВЕ КОСКЕ ОСТАЛЕ...

Рус сигурно зна ЗАШТО је одликовао Месића... гориво ће свакако бити јевтиније ИЗ ПРВЕ него ИЗ ДРУГЕ РУКЕ исто као што сада имамо проблем са гасом и уцењивањем од Мађара...

... него ви сте НЕВИЂЕНЕ ШТЕТОЧИНЕ, ТЕРМИТИ, ОГЛОДАЛИ СТЕ СРБИЈУ...
САМО СУ НАМ СУВЕ КОСКЕ ОСТАЛЕ...

nadaj se da će biti jeftinije:lol:

a što se tiče glodanja, videćemo šta ćeš posle rusa glodati.
ali tada će već biti kasno.

O ***** ti sve...znaci ipak otisao NIS Rusima....e braco sada smo najebali, od Rusa se niko nije okoristio a vi ako ste i dalje toliko glupi da mislite da su se Rusi zauzeli za nas jer nas vide kao "bracu" onda i dalje zivite u svojoj gluposti. Sad mogu da nas jebu kako god pozele.

e ***** ja tvoju sestru,
e pa kad dodju vase sestre iz Hrvatske u Srbiju na "male letnje avanturice" ej pa to se pretvori u prave orgije. :lol:

O ***** ti sve...znaci ipak otisao NIS Rusima....e braco sada smo najebali, od Rusa se niko nije okoristio a vi ako ste i dalje toliko glupi da mislite da su se Rusi zauzeli za nas jer nas vide kao "bracu" onda i dalje zivite u svojoj gluposti. Sad mogu da nas jebu kako god pozele.

onda ti nista ne preostaje nego da zauzmes odgovarajucu pozu :lol:

e ***** ja tvoju sestru,
e pa kad dodju vase sestre iz Hrvatske u Srbiju na "male letnje avanturice" ej pa to se pretvori u prave orgije. :lol:

Lukasenko, ti si otelotvorenje primerka zivota koji ne sme biti zasticen ni jednom poveljom. A sto se tice orgija, pa valjda je tvoja sestra tu mnogo iskusnija, ona daje casove drugim devojcicama.

Da se mene pita, OVAKVA Hrvatska ne bi nikada bila primljena u EU!
Prvo bih uveo međunarodni protektorat!:D
a zasto ti, kao stranac i srbin, zivis u njoj kad ti se dopada...
i jos clan radikala....znaci poceo si da podrivas Ustav i drzavno uredenje RH...za to se, u normalnim zemljama, ide u zatvor...a moja Hrvatska takve kao ti jos mazi....i kako obicavaju da kazu tvoji partijski kolege "i to je samo privremeno"

Lukasenko, ti si otelotvorenje primerka zivota koji ne sme biti zasticen ni jednom poveljom. A sto se tice orgija, pa valjda je tvoja sestra tu mnogo iskusnija, ona daje casove drugim devojcicama.

Nemam ja sestru, a govorim inace generalno kada vase Hrvatice navale kod nas u Srbiju svaka pojedinacno od njih dozivi "letnje avanturice" sa po desetroro za par dana. :D ;)

a zasto ti, kao stranac i srbin, zivis u njoj kad ti se dopada...
i jos clan radikala....znaci poceo si da podrivas Ustav i drzavno uredenje RH...za to se, u normalnim zemljama, ide u zatvor...a moja Hrvatska takve kao ti jos mazi....i kako obicavaju da kazu tvoji partijski kolege "i to je samo privremeno"

Ti živiš u prošlosti:
Radikali DANAS ne planiraju rušiti granice, Ustav i uređenje RH! Do daljnjega!
Znači, podležem aboliciji, čak i da sam bio na srpskoj strani balvana, ako nisam počinio zločin!:D

Hrvatska takve kao ti jos mazi......Da, svakako, Kaznenom prijavom!:D:D:D

Nemam ja sestru, a govorim inace generalno kada vase Hrvatice navale kod nas u Srbiju svaka pojedinacno od njih dozivi "letnje avanturice" sa po desetroro za par dana. :D ;)

Lukasenoko a otkud ja da znam da bas ti nisi ubaceni antielement?!?! Kada si toliko za Ruse...****** te rusi! Sve normalne zemlje istocnog bloka jedva su cekale da skinu ruse sa vrata a mi ih docekujemo siroke ruke...i jos sa poklonom u vidu NIS-a.

Lukasenoko a otkud ja da znam da bas ti nisi ubaceni antielement?!?! Kada si toliko za Ruse...****** te rusi! Sve normalne zemlje istocnog bloka jedva su cekale da skinu ruse sa vrata a mi ih docekujemo siroke ruke...i jos sa poklonom u vidu NIS-a.

Ispravak krivog navoda:
...da skinu SOVJETE, a ne Ruse sa vrata!:D

Ajde ne pricaj kojestarije, svi su cekali da se odreknu diktatorstva Moskve i njene kretenske ideologije a mi samo hrlimo toj ideologiji u narucije.

Ta kretenska ideologija se i u Moskvi, i u Srbiji, a i u Hrvatskoj polako razvija u sličnim pravcima...prema tome......u sličnim smo 'problemima' i sirotinja i novokomponovani bogataši!:D

Ta kretenska ideologija se i u Moskvi, i u Srbiji, a i u Hrvatskoj polako razvija u sličnim pravcima...prema tome......u sličnim smo 'problemima' i sirotinja i novokomponovani bogataši!:D

!?!?!? Sa izuzetkom da smo mi lepo prodali stratesku kompaniju...t.j. naftnu industriju, super! "Braca" Rusi samo cekaju da nam daju energente besplatno i da nas drze na stolu narednih 50 godina, ma sta godina......50 vekova!!! Kada vidimo koliko je taj potpis los za Srbiju onda ce vec biti kasno.

!?!?!? Sa izuzetkom da smo mi lepo prodali stratesku kompaniju...t.j. naftnu industriju, super! "Braca" Rusi samo cekaju da nam daju energente besplatno i da nas drze na stolu narednih 50 godina, ma sta godina......50 vekova!!! Kada vidimo koliko je taj potpis los za Srbiju onda ce vec biti kasno.
Uvažavam ovu nijansu:
Ruski kapital je ušao u Srbiju, srpski kapital u Rusiju,
ali je Rusija u boljem položaju!:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back