Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па није најважније у мом залагању да се НИС прода Русима само то што је евентуално нека шиптарчина сувласник - НЕГО ЗАЛАГАЊЕ ДА НЕ ДОБИЈАМО КАО САДА ЕНЕРГЕНТЕ ИЗ ДРУГЕ РУКЕ, не могу да верујем да се било који држављанин Србије томе противи... то је тако болесно - гурати сопствену државу у зависност од неког комшије и његових уцена и шпекулативне препродаје.
nema veće ucene i skidanja gaća od ruske ucene i prihvatanja ponude da se nis pokloni za 400 miliona.
toliko vrede i robne kuće u stečaju.
rusi su sproveli svoj interes za male pare.
i ne izvrći, nije stvar u gasovodu, za koji nikad nisam ni rekao da sam protiv.
rusi su nas izuli za nis, a vi ste se ložili da će ga kupiti "šiptarski" OMV.
pa brže bolje da ga spasemo i damo rusima za sitne pare.
Не изврћи ти ВИ И ВАША ЛОПУЖА ДИНКИЋ сте ХТЕЛИ ДА МИ У МОЈОЈ РОЂЕНОЈ ЗЕМЉИ НАФТУ ПРЕПРОДАЈЕ СТРАНАЦ...........ЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ, не могу да верујем ***... као бајаги бринете се за цену - а у ствари учествујете у поробљавању и окупацији Србије за рачун странаца.
Зар није логично, без обзира на ниску продајну цену, да нам нафту продаје онај који је и производи. У старту то је ниско (али ни приближно ниско као оно што се покрали САРТИД о другоме и да не говорим) - али ДУГОРОЧНО СРБИЈА ЈЕ У ВЕЛИКОМ ДОБИТКУ И У ВЕЛИКОЈ енергетској стабилности и СИГУРНОСТИ, а сви ви сте против тога, ви сте против било каквог добра за Србију. Штеточине!![]()
a rus koji odlikuje mesića nije stranac nego je šumadinac?![]()
i gorivo će biti jeftinije?
dokle bre više?!?![]()
Рус сигурно зна ЗАШТО је одликовао Месића... гориво ће свакако бити јевтиније ИЗ ПРВЕ него ИЗ ДРУГЕ РУКЕ исто као што сада имамо проблем са гасом и уцењивањем од Мађара...
... него ви сте НЕВИЂЕНЕ ШТЕТОЧИНЕ, ТЕРМИТИ, ОГЛОДАЛИ СТЕ СРБИЈУ...
САМО СУ НАМ СУВЕ КОСКЕ ОСТАЛЕ...
od nas hoće, od vas....teško8-)Zahvaljujem...bice nesto od vas8-)
O
. Sad mogu da nas jebu kako god pozele.
Onda ćemo da se žalimo Evropi i Amerima!![]()
O ***** ti sve...znaci ipak otisao NIS Rusima....e braco sada smo najebali, od Rusa se niko nije okoristio a vi ako ste i dalje toliko glupi da mislite da su se Rusi zauzeli za nas jer nas vide kao "bracu" onda i dalje zivite u svojoj gluposti. Sad mogu da nas jebu kako god pozele.
O ***** ti sve...znaci ipak otisao NIS Rusima....e braco sada smo najebali, od Rusa se niko nije okoristio a vi ako ste i dalje toliko glupi da mislite da su se Rusi zauzeli za nas jer nas vide kao "bracu" onda i dalje zivite u svojoj gluposti. Sad mogu da nas jebu kako god pozele.
e ***** ja tvoju sestru,
e pa kad dodju vase sestre iz Hrvatske u Srbiju na "male letnje avanturice" ej pa to se pretvori u prave orgije.![]()
E, vi iz Hrvatske samo cekate da nas tovarite kako stignete, necete u EU pre nas...uci cemo zajedno a to znaci jos ce da se nacekate.![]()
a zasto ti, kao stranac i srbin, zivis u njoj kad ti se dopada...Da se mene pita, OVAKVA Hrvatska ne bi nikada bila primljena u EU!
Prvo bih uveo međunarodni protektorat!![]()
Lukasenko, ti si otelotvorenje primerka zivota koji ne sme biti zasticen ni jednom poveljom. A sto se tice orgija, pa valjda je tvoja sestra tu mnogo iskusnija, ona daje casove drugim devojcicama.
a zasto ti, kao stranac i srbin, zivis u njoj kad ti se dopada...
i jos clan radikala....znaci poceo si da podrivas Ustav i drzavno uredenje RH...za to se, u normalnim zemljama, ide u zatvor...a moja Hrvatska takve kao ti jos mazi....i kako obicavaju da kazu tvoji partijski kolege "i to je samo privremeno"
Nemam ja sestru, a govorim inace generalno kada vase Hrvatice navale kod nas u Srbiju svaka pojedinacno od njih dozivi "letnje avanturice" sa po desetroro za par dana.![]()
![]()
Lukasenoko a otkud ja da znam da bas ti nisi ubaceni antielement?!?! Kada si toliko za Ruse...****** te rusi! Sve normalne zemlje istocnog bloka jedva su cekale da skinu ruse sa vrata a mi ih docekujemo siroke ruke...i jos sa poklonom u vidu NIS-a.
Ispravak krivog navoda:
...da skinu SOVJETE, a ne Ruse sa vrata!![]()
Ajde ne pricaj kojestarije, svi su cekali da se odreknu diktatorstva Moskve i njene kretenske ideologije a mi samo hrlimo toj ideologiji u narucije.
Ta kretenska ideologija se i u Moskvi, i u Srbiji, a i u Hrvatskoj polako razvija u sličnim pravcima...prema tome......u sličnim smo 'problemima' i sirotinja i novokomponovani bogataši!![]()
Uvažavam ovu nijansu:!?!?!? Sa izuzetkom da smo mi lepo prodali stratesku kompaniju...t.j. naftnu industriju, super! "Braca" Rusi samo cekaju da nam daju energente besplatno i da nas drze na stolu narednih 50 godina, ma sta godina......50 vekova!!! Kada vidimo koliko je taj potpis los za Srbiju onda ce vec biti kasno.