Za 10 godina vladavine zutih prevoz u Beogradu poskupeo 3500%

2002 godine karta za jednu voznju GSP-om je kostala 3 dinara. Od oktobra kostace 70 dinara ili 35 puta vise

Da li su vasi prihodi za ovih 10 godina porasli vise od 100%? Siguran sam da vecini ogromnoj nisu.

http://www.kurir-info.rs/prvog-oktobra-poskupljuje-prevoz-u-beogradu-clanak-422836
Obicna pljacka naroda. Sramno, ogavno, podlo, i to sve pod plastom demokratije i bolje zivota na onom svetu. Da je to slucaj samo u gradskom prevozu, bilo bi sjajno, ali to besramno pljackanja naroda je na svim poljima. Uzmi samo inforstan, a da o hrani i drugim izdacima i brojnim nigde u svetu nepostojecim porezima i nametima.

ja sam procitao da je cena pojedinacne voznje bila 3 din.

Gde si ti bio 1999te (nakon bombardovanja, kada je karta zaista kostala 3 dinara)?! Ti si se doselio u BGD nakon 5. oktobra 2000.? Pa sada mi je jasno zasto si nadrqavitis, ocekivao si da ti DZemoNJkrate daju prednost kao povratniku iz Inostranstva, i da te uzdignu na pjedestal. :hahaha:

Kako si ti naivan, blagi Boze?! Ako ti NE odgovara cena karte od 70 dinara, kupis lepo autic i vozis se kao Covek, pa vidi onda koliko ce te kostati sve to? :whistling:

_nobody_

Sedamdeset podeljeno sa tri su trideset i pet?

Da li se smejati ili plakati? Forumski guverner ne poznaje ni osnovne matematicke operacije.

A kao drugo, cena karte tada nije bila ni blizu 3 dinara. Cena karte u gradskom prevozu 1.novembra 2002.godine je bila 12 dinara, da bi zatim poskupela 1.decembra 2004. na 18 dinara.

GRADONAČELNIK Nenad Bogdanović obelodanio je da će se od 1. decembra primenjivati novi cenovnik u javnom prevozu. Tako će “žute” karte umesto 12 ubuduće koštati 18[/B]Prvi čovek prestonice obrazložio je svoju odluku činjenicom da se cene u gradskom prevozu nisu menjale od 1. novembra 2002. godine

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:164127-Gorivo-poskupljuje-voznju

70:3=35 :dash::rotf::dash::rotf::dash::rotf::gace:

Tad je evro bio oko 60 dinara, ja mislim. a oni su bili budale što su uopšte pokušali da voze raju za tri dinara.
To je bilo neodrživo, mada mislim da karta nije bila 3 dinara već oko 15 ili 20. Ako grešim neka me neko ispravi.

Ja se ne secam da je prevoz bio ikada 3 dinara. I meni je ostalo u secanju nekih 20 dinara
Bio je prevoz i kod mene u Nemackoj pre uvodjenja evra 1 DM, sada je to isto 1,65 evra.

Uostalom i mleko je u Srbiji za vreme zutih bili jeftinije nego danas;)
Pa i meso, pivo:D

Poslednja izmena:
Сем у "Јапанцу" и "Шпанцу", ни у једном другом возилу не треба поништавати карту.
Можда у "Швајцарцу", остало је толко прљаво и смрди, да се радије одлучујем да идем пешке.
За 3-4 станице никад не улазим у ГСП.

*
валидирати, пардон.

"Чех" је најбољи и он треба да буде бесплатан. Као нека социјална категорија превоза.

2002 godine karta za jednu voznju GSP-om je kostala 3 dinara. Od oktobra kostace 70 dinara ili 35 puta vise

Da li su vasi prihodi za ovih 10 godina porasli vise od 100%? Siguran sam da vecini ogromnoj nisu.

http://www.kurir-info.rs/prvog-oktobra-poskupljuje-prevoz-u-beogradu-clanak-422836

Plata te 2000-te je bila 80 maraka (40€) državna služba,a sada je u proseku 400€,tako da ne da su prihodi porasli 100% nego su porasli 1000% ili ti deset puta.
Kvalitet života se nije dovoljno poboljšao,onima koji su ostali bez posla se naravno i pogoršao, zbog čega su i dobili zasluženu seobu u opoziciju na republičkom nivou ali prestani da se blamiraš više sa neznanjem osnova matamatike i ekonomije uopšte.DS je ocrnila njegova katastrofalna vladavina zadnjih 5 godina i nije potrebno ništa tu dodati. I valjda mi možemo bolje od tebe da osetimo šta i koliko ne valja u gradu u kojem živimo.

A čini mi se da je tri dinara bila negde 96/97 kada su ubacili privatnike,ako se dobro sećam. Koliko je to trajalo pojma nemam ali sumnjam da je 2000-te bilo toliko.

Poslednja izmena:

Back