Ah. Jugoslavija. Zemlja koju su svi voleli, a po kojoj neki danas pljuju. Prošlo je 30 godina. Da li smo srećniji? Da li smo bolji? Da li je ta Jugoslavija, ipak bila bolja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ima... jaka Srbija, jaka Jugoslavija. Prvi korak-Velika Srbija. Drugi korak-Ujedinjenje sa ostalim teritorijama.Meni je veoma žao što se raspala, ali mislim da od obnove nema ništa. Možda za 100 godina u drugim okolnostima, s drugim ljudima ...
Ne, Jugoslavija je imala šanse kao zajednica ravnopravnih. To da svi budu pod Srbijom nema šanse.Ima ima... jaka Srbija, jaka Jugoslavija. Prvi korak-Velika Srbija. Drugi korak-Ujedinjenje sa ostalim teritorijama.
Govorim o tome da je (kao i uvek) sve na Srbima. Kad Srbi uspeju da ujedine pod svoje BiH, CG i SM, lako će priključiti i ova dva.Ne, Jugoslavija je imala šanse kao zajednica ravnopravnih. To da svi budu pod Srbijom nema šanse.
BahahahaSlavimo upokojenje poslednjih petokraka u Srbiji, a svako buduce pojavljivanje istih zabraniti zakonom i presuditi najstrozom kaznom, po mogucnosti americkom elektricnom stolicom.![]()
Osim toga jako si glup. Kakve veze ima Jugoslavija i Jugoslovenska ideja sa komunizmom?Slavimo upokojenje poslednjih petokraka u Srbiji, a svako buduce pojavljivanje istih zabraniti zakonom i presuditi najstrozom kaznom, po mogucnosti americkom elektricnom stolicom.![]()
Svaki kancer tela se hirurski odstranjuje.Bahahaha
Prvo upokoji 3000 članova komunističke partije.
Ides na block, tako da se uzdrzi od daljeg uzaludnog pisanja. Ne zanimas me ni ti, ni tvoja “nana” ni ostali jugo clanovi uze i sire familije. Rekao sam sta mislim o vama.Osim toga jako si glup. Kakve veze ima Jugoslavija i Jugoslovenska ideja sa komunizmom?
Fašisti su ubili 2 miliona Srba samo zato što su Srbi.Svaki kancer tela se hirurski odstranjuje.
Glupo je objasnjavati zasto.
Komunisticka partija treba da je zabranjena isto kao i Nacisticka.
Jugo-komunisti su ubili vise Srba nego Nemacki-nacisti. Zato prvo zakonska zabrana.
Ideš ti u tri lepe. I? Šta onda? Šta god da znači nana. A kakve veze ima moja familija sa ovom temom, psu fašistički?Ides na block, tako da se uzdrzi od daljeg uzalusnog pisanja. Ne zanimas me ni ti, ni tvoja “nana” ni ostali jugo clanovi uze i sire familije. Rekao sam sta mislim o vama.