etsmoki
pa rekao si mi to već i ja sam tebi rekla zašto tako pišem i dosta više!
pa rekao si mi to već i ja sam tebi rekla zašto tako pišem i dosta više!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pedeefumalo je falilo da shvatim da si ti jedna tinejdzerka koja je na pedofilu XDDD
ne spamuj
originale imash u klub zmaju(bgd) i u klubu c22 (novi beograd)
sad zavisi shta hoces
starter/structure deck(40 karata)-800-1200
boosteri(9 karata)-300-500
tin(pet boostera i jedan promo)nznm tacno oko 2500 do 3000 valjda
kineze imash kod kineza
jeftino,ali ne mozes na oficijalne turnire(kojih inace ima samo u bgd)
Bio sam cinican.@marsha
dobro bre shta si se uozbiljila,i ako ne igrash ne spamuj
@zlatko
bash tako
@nznm ni ja ko
i ja sam teen
@tema
shta mislite o novoj ban list
chaos sorcerer je mogao da ostane na 2 mada ajde
lightsworn je malo oslabljen ali je judgment dragon na 2 -.-
a lepo je shto je format malo sporij
pogotovo mi se svidja povratak novih shpilova
cyber,monarch,demise otk,super
Vreme je da me svi ismevate.Ali nema veze...
Poshto nema nikog na Anime PDF-u da igra Yugimon Trading Card Game,hajde da probamo ovde.
Igra li neko?
a kako se to igra..??![]()
Imas karte...sa nekim cudovistima...sa bodovima za napad i odbranu...i onda mozes da ih stavljas u odbranu i u napad...imas zivotne poene...zivotni poeni se gube ako protivnik ubije tvoje cudoviste koje je u napadu,a ako ubije ono cudoviste koje je u odbrani onda ne gubis zivotne poene...eto...prosto...![]()
ipak mi je dosta toga ostalo u secanju
edit:e da...imaju i skrivene karte sa posebnim sposobnostima...xDDDDDD
dzoni to ti je kartacka igra
imash na netu KCVDS(use google) pa pogledaj
imash i pravilnike
imashi 3 pc igre mada je tu broj karata mali
ako ti se svidi igraj in real life,structure deck je 1000 din XD
etkrejzivulf
jugio karte jesu za decu =)
Yugioh anime jeste za decu, karte nisu. Igra je zanimljiva sama po sebi, ali je ne igram više.
@1Dal
Stvarno?E to bih gledala x)
XDKoji sam ja kupio od racuna za struju...
da,season zero,cool XDAx stari dobri jugijoh
Igrao sam ga stalno do pre jedno 2-3 god a onda sam prestao nznm zasto, mada i dalje volim da gledam i divim se svojim kartama(Nepobedivi Fiend(dark) spil)
INACE ZA ONE KOJI NISU ZNALI:
Yu-gi-oh anima(crtac ko sto bi neki rekli) je u test verziji bila anima puna nasilja gde su jugija tukli neprestano i bilo je gomile krvi kao i "nemilih scena"()
A onda su odlucili da bi bilo bolje da od njega naprave deciju animu i bacise sve ovo u vodu...
ne mora anime da bude za decu,moze da bude za svakog kome se dopada,japanska verzija je relativno normalna,ali 4kids aka 4gays je dub-ovanjem sve zagovnao -.-Yugioh anime jeste za decu, karte nisu. Igra je zanimljiva sama po sebi, ali je ne igram više.
@1Dal
Stvarno?E to bih gledala x)
dzoni to ti je kartacka igra
imash na netu KCVDS(use google) pa pogledaj
imash i pravilnike
imashi 3 pc igre mada je tu broj karata mali
ako ti se svidi igraj in real life,structure deck je 1000 din XD
sta bre soma kinti za karte...imam 2 spila za poker uz malo korigovanja svasta moze da se napravi xD
sta bre soma kinti za karte...imam 2 spila za poker uz malo korigovanja svasta moze da se napravi xD
sad sam instaliro taj djavo kcdvs i neki pach i sve lepo i onda mi kaze da moram neki deck na sastavim i stavim jedno 20-ak karata svaka full ima napad i odbranu po 3 soma i kusur i 10-ak ljubicastih i zelenih nesto kao magicne i zamke..i stavim jos 10-15 kao slabijih sto imaju 2-3-4 one zlate kuglice da popunim kvotu i igro sam 3 partije..vise ne planiram da ulazim i ako sam shvatio sta je poenta igre i sto se svi loze nek me yebe ceo server..xD