Yu-gi-oh!

pedeefu ;) malo je falilo da shvatim da si ti jedna tinejdzerka koja je na pedofilu XDDD

ne spamuj

originale imash u klub zmaju(bgd) i u klubu c22 (novi beograd)
sad zavisi shta hoces
starter/structure deck(40 karata)-800-1200
boosteri(9 karata)-300-500
tin(pet boostera i jedan promo)nznm tacno oko 2500 do 3000 valjda
kineze imash kod kineza
jeftino,ali ne mozes na oficijalne turnire(kojih inace ima samo u bgd:rotf:)

Ti nekom kazes da ne spamuje....:hahaha:

@marsha

dobro bre shta si se uozbiljila,i ako ne igrash ne spamuj

@zlatko

bash tako

@nznm ni ja ko

i ja sam teen

@tema

shta mislite o novoj ban list

chaos sorcerer je mogao da ostane na 2 mada ajde

lightsworn je malo oslabljen ali je judgment dragon na 2 -.-

a lepo je shto je format malo sporij

pogotovo mi se svidja povratak novih shpilova

cyber,monarch,demise otk,super

@marsha

dobro bre shta si se uozbiljila,i ako ne igrash ne spamuj

@zlatko

bash tako

@nznm ni ja ko

i ja sam teen

@tema

shta mislite o novoj ban list

chaos sorcerer je mogao da ostane na 2 mada ajde

lightsworn je malo oslabljen ali je judgment dragon na 2 -.-

a lepo je shto je format malo sporij

pogotovo mi se svidja povratak novih shpilova

cyber,monarch,demise otk,super
Bio sam cinican.

a kako se to igra..?? :)

Imas karte...sa nekim cudovistima...sa bodovima za napad i odbranu...i onda mozes da ih stavljas u odbranu i u napad...imas zivotne poene...zivotni poeni se gube ako protivnik ubije tvoje cudoviste koje je u napadu,a ako ubije ono cudoviste koje je u odbrani onda ne gubis zivotne poene...eto...prosto...:lol: :lol: ipak mi je dosta toga ostalo u secanju :lol:

edit:e da...imaju i skrivene karte sa posebnim sposobnostima...xDDDDDD

Poslednja izmena:
Imas karte...sa nekim cudovistima...sa bodovima za napad i odbranu...i onda mozes da ih stavljas u odbranu i u napad...imas zivotne poene...zivotni poeni se gube ako protivnik ubije tvoje cudoviste koje je u napadu,a ako ubije ono cudoviste koje je u odbrani onda ne gubis zivotne poene...eto...prosto...:lol: :lol: ipak mi je dosta toga ostalo u secanju :lol:

edit:e da...imaju i skrivene karte sa posebnim sposobnostima...xDDDDDD

a de to moze da se igra..??

Ax stari dobri jugijoh :D
Igrao sam ga stalno do pre jedno 2-3 god a onda sam prestao nznm zasto, mada i dalje volim da gledam i divim se svojim kartama(Nepobedivi Fiend(dark) spil) :mrgreen:

INACE ZA ONE KOJI NISU ZNALI:
Yu-gi-oh anima(crtac ko sto bi neki rekli) je u test verziji bila anima puna nasilja gde su jugija tukli neprestano i bilo je gomile krvi kao i "nemilih scena"(:per:)

A onda su odlucili da bi bilo bolje da od njega naprave deciju animu i bacise sve ovo u vodu...

Koji sam ja kupio od racuna za struju...
XD
Ax stari dobri jugijoh :D
Igrao sam ga stalno do pre jedno 2-3 god a onda sam prestao nznm zasto, mada i dalje volim da gledam i divim se svojim kartama(Nepobedivi Fiend(dark) spil) :mrgreen:

INACE ZA ONE KOJI NISU ZNALI:
Yu-gi-oh anima(crtac ko sto bi neki rekli) je u test verziji bila anima puna nasilja gde su jugija tukli neprestano i bilo je gomile krvi kao i "nemilih scena"(:per:)

A onda su odlucili da bi bilo bolje da od njega naprave deciju animu i bacise sve ovo u vodu...
da,season zero,cool XD

Yugioh anime jeste za decu, karte nisu. Igra je zanimljiva sama po sebi, ali je ne igram više.:neutral:

@1Dal

Stvarno? :D E to bih gledala x)
ne mora anime da bude za decu,moze da bude za svakog kome se dopada,japanska verzija je relativno normalna,ali 4kids aka 4gays je dub-ovanjem sve zagovnao -.-

nego,stvarno je malo glupo,mogao je anime biti bolji,aliii....

Oh no!A hologram that has no physical presence somehow managed to knock me of!

sad sam instaliro taj djavo kcdvs i neki pach i sve lepo i onda mi kaze da moram neki deck na sastavim i stavim jedno 20-ak karata svaka full ima napad i odbranu po 3 soma i kusur i 10-ak ljubicastih i zelenih nesto kao magicne i zamke..i stavim jos 10-15 kao slabijih sto imaju 2-3-4 one zlate kuglice da popunim kvotu i igro sam 3 partije..vise ne planiram da ulazim i ako sam shvatio sta je poenta igre i sto se svi loze nek me yebe ceo server..xD

sad sam instaliro taj djavo kcdvs i neki pach i sve lepo i onda mi kaze da moram neki deck na sastavim i stavim jedno 20-ak karata svaka full ima napad i odbranu po 3 soma i kusur i 10-ak ljubicastih i zelenih nesto kao magicne i zamke..i stavim jos 10-15 kao slabijih sto imaju 2-3-4 one zlate kuglice da popunim kvotu i igro sam 3 partije..vise ne planiram da ulazim i ako sam shvatio sta je poenta igre i sto se svi loze nek me yebe ceo server..xD

procitaj pravilnik covece

http://www.yugioh-card.com/en/rulebook/V7_English_Rlbk_lores.pdf

Back