Youtube uvodi promene

deluje da to nije ništa bitno? šta se menja? / pitam da ne gledam /
Имали су неку лепу интеракцију пре десетак година па су је укинули, сад се више и не сећам. А и свеједно ми је, очигледно да им се смањује активност на видео снимцима па нешто мењају.

Имали су неку лепу интеракцију пре десетак година па су је укинули, сад се више и не сећам. А и свеједно ми је, очигледно да им се смањује активност на видео снимцима па нешто мењају.

ne znam je l ih nervira neaktivnost jer su oštriji sa kaznama :think: mislim ko ima kanal, ne znam za komentare a nisam ni pokušavala mnogo

ne znam je l ih nervira neaktivnost jer su oštriji sa kaznama :think: mislim ko ima kanal, ne znam za komentare a nisam ni pokušavala mnogo
Са казнама су благи, можда се сећаш пре 5 - 10 година како су само скидали музику јер није званично окачена од стране неке музичке групе.
Сад су то ублажили, може да се и купи музички пакет.

Са казнама су благи, можда се сећаш пре 5 - 10 година како су само скидали музику јер није званично окачена од стране неке музичке групе.
Сад су то ублажили, може да се и купи музички пакет.

to možda ali ne znam za jutjubere, npr gledam helmcast je izgubio monetizaciju ali mislim da nije zbog rusije, ne znam tačno zašto ali taj fazon u nekom trenutku nekad kazne? tj puštaju ih ali nešto kao prekrše
isto pre nekoliko godina su se oni međusobno prozivali tipa baka prase a sad paze i kad psuju čini mi se

Back