YouTube subscribe

Zarada je preko google edsensa

Zaradjuje se klikom na reklamu kada gledalac klikne da je preskoci ili duzina gledanja reklame i klipa cak i pustanje reklame 5 sek.

Od broja sub. se ne zaradjuje ali cifra sub podize cifru pregleda.

Povezes nalog sa edsensom vrlo je jednastavno pratis samo yt tutorijal i ukljucis monetizaciju.

Svako ko hoce da zaradjuje milione eura - moze, ali mora da savlada tehnologije i rad u programima i da ulaze u opremu.
Najbitnije od svega mora da se razglavis od posla i da zivis zivot youtubera da bi uspeo.

Preporucujem snimanje za strance i za rastuce alternativne ekonomije i za trenutno najvece ekonomije zapada to jest snimanje za njihovo govorno podricje jer je reklam npr 0,5 dolara, dolar ipo pa cak i 4 dolara zavisi iz koje drzave je klik/pregled.

Info iz prve ruke... moraš da imaš 1000 subskrajbera, plus 4000 sati pregleda na godišnjem nivou... i tada kreće monetizacija, uz to da imaš originalne snimke.. ima tu još nekih finesa koje moraš da ispuniš da bi krenule pare.... prodajem svoj YouTube kanal :-=)

Ne, samo se gleda pregled... jer onda kreću reklame na klipovima i njih više pratioci ne zanimaju...samo pregled gde oni dobijaju toliko i toliko %, a vlasnik toliko i toliko kroz reklame... pogledaj samo koliko srbin info i centar (isti vlasnik-politički kanali) imaju reklama u toku 1h sata intervjua....surov biznis Č=)

Primer....Kale, Gospodar Vremena.... Ima samo publiku sa Balkana...i ako njega neki gastos iz Svajcarske gleda...njegova reklama je skuplja od Balkanske od 8 do čak 12 puta, zato stalno kuka kako malo zarađuje...mislim da folira, ali, ok.. tako da moraš da juriš zapadnjake ili da imaš nenormalne preglede...milionske kao onaj lik iz BiH...Koji je zaradio sa 3 meseca skoro milion evra...ali...ima ogroman broj pregleda...

Da li imaš ti kanal ili tek imaš nameru da ga otvoriš? Kompanija plati za tržište Srbije... kapiraš? Plati hiljadu evra... i sada je do tebe koliko ćeš uzeti od tih hiljadu... koliko ćeš imati pregleda... možda uzmeš 1 euro, možda 10, možda samo 10 centi... Koliko znam kompanije plaćaju reklame za države... tako kada neko gleda moje kanale iz Švajcarske njemu izlaze reklame iz Švajcarske... i onda ja dobijam veću svotu evra, nego kada mi kanale gleda Srbin...

Pare se ne zarađuju od subskrajba već od spontanih klikova na reklame koje se plasiraju tokom videa i donacija tokom lajva.
Da bi ušao u partnerski program sa YouTube moraš da imaš hiljadu regularnih subskrajbera i i četiri hiljade sati gledanja.

Da bih pomogao jutuberima da zarade pare ja se subskrajbujem na njihov kanal. Negde sam čuo da bi jutuberi zaradili pare moraju imati i preglede svojih klipova. Pitanje je da li je dovoljno samo da se subskrajbujem na kanal da bi taj zaradio neki novac?
sto imas vise subskribera to ti je rajting na yt visi, sto ti je visi to ce ti se publika sceti da pogleda jos oo koji novi klio samim tim imaces vise pregleda.
Ne mozes TI, da zaradis pare ako ces se na neki kanal subskripovati.
Neko prati neku milicu manojlovic, jer je njen fan, a neko youtube se subskriptuje.
Mozes zaraditi tako sto ces imati min 1000 sub, preko addsela isplata minimalno 70eura trebas da nakupis da bi uopste taj novac mogao da podignes sa racuna.
Ali nije u pitanju zarada, vec je vise kvalitet onoga sta postavljas na yt i ko ce to da vidi i da li ce da seruje preko ostalih drustvenih mreza.
Realnlno, izbrisan mi je kanal sa preko 100k, od pocetka osnivanja yt imao sam taj kanal. I nikad nisam zaradjivao preko yt, mi je vazniji kvalitet od toga sto imam.

Sada sam otvorio jedan novi kanal i vec imam preko 2k suba, sa potpuno drugim sadrzajem od predhodnog.
Tako da ladno mogu da za dva tri meseca steknem npr rang da ljudi koji pretrazuju kljucnu rec na yt vide moj v.snimak.
I nije vazno koliko udaraca mozes da primis, vaznije je koliko mozes da podneses a da nastavis da se kreces, tako se pobedjuje!

Ja sam moj kanal otvorila pre 2 godine. Pocela sam bez ikakvog plana. Radila sam nekoliko godina na kruzeru, i dok sam putovala snimala sam neke lokacije. Ti snimci su dosta dugo stajali u kompjuteru, i onda sam resila da ih stavim na YouTube. Bez ikakve namere da nesto zaradim. Vremenom sam pocela da razmisljam u pravcu da napravim od toga kanal o putovanjima. I tako sam krenula.. Sve sama.. Za snimke koje sam pre pravila, a koji i nisu nesto najbolje snimani jer u tom momentu nisam ni mislila da bi to jednog dana moglo na YouTube, pisala sam neku pricu o tom mestu. Video snimci koje sam snimala u zadnje vreme su malo bolji, jer ucim kako i sta sa kamerom... Ali, sa pratiocima ide jako sporo i tesko. Sati gledanja se pomeraju, i tu nema problema, ali pratioci nikako... Delila sam sadrzaj po drutvenim mrezama, i iskreno tu sam dobila dosta pratilaca. Zamolili smo neke prijatelje da me zaprate, i tako.. Svaki pocetak je tezak.Ali, verujem da cu jednom uspeti da ispunim uslove koje YouTube trazi.
Ako ima neko ko bi hteo da me zaprati, bila bih mu jako zahvalna. Naravno, vracam uslugu. :D https://www.youtube.com/@MyTripAroundTheWorld

Ja sam moj kanal otvorila pre 2 godine. Pocela sam bez ikakvog plana. Radila sam nekoliko godina na kruzeru, i dok sam putovala snimala sam neke lokacije. Ti snimci su dosta dugo stajali u kompjuteru, i onda sam resila da ih stavim na YouTube. Bez ikakve namere da nesto zaradim. Vremenom sam pocela da razmisljam u pravcu da napravim od toga kanal o putovanjima. I tako sam krenula.. Sve sama.. Za snimke koje sam pre pravila, a koji i nisu nesto najbolje snimani jer u tom momentu nisam ni mislila da bi to jednog dana moglo na YouTube, pisala sam neku pricu o tom mestu. Video snimci koje sam snimala u zadnje vreme su malo bolji, jer ucim kako i sta sa kamerom... Ali, sa pratiocima ide jako sporo i tesko. Sati gledanja se pomeraju, i tu nema problema, ali pratioci nikako... Delila sam sadrzaj po drutvenim mrezama, i iskreno tu sam dobila dosta pratilaca. Zamolili smo neke prijatelje da me zaprate, i tako.. Svaki pocetak je tezak.Ali, verujem da cu jednom uspeti da ispunim uslove koje YouTube trazi.
Ako ima neko ko bi hteo da me zaprati, bila bih mu jako zahvalna. Naravno, vracam uslugu. :D https://www.youtube.com/@MyTripAroundTheWorld
Super je. Samo nastavi, nemoj odustajati i sa vremenom ce se isplatiti.

Da bih pomogao jutuberima da zarade pare ja se subskrajbujem na njihov kanal. Negde sam čuo da bi jutuberi zaradili pare moraju imati i preglede svojih klipova. Pitanje je da li je dovoljno samo da se subskrajbujem na kanal da bi taj zaradio neki novac?
Ne ako već hoćeš da pomogneš tim jutjuberima koje pratiš onda bi trebao da gledaš njihove video snimke od početka do kraja, da lajkuješ i da komentarišeš.

YouTuber-i zaradjuju pare iskljucivo od pregleda, pregled se racuna ako samo kliknes na video ( ne moras da odgledas do kraja) i takodje zavisi odakle taj pregled dolazi, naprimer ako dolazi iz Nemacke normalno bice veca zarada nego ako je pregled iz Srbije. LP.

Back