Ja sam moj kanal otvorila pre 2 godine. Pocela sam bez ikakvog plana. Radila sam nekoliko godina na kruzeru, i dok sam putovala snimala sam neke lokacije. Ti snimci su dosta dugo stajali u kompjuteru, i onda sam resila da ih stavim na YouTube. Bez ikakve namere da nesto zaradim. Vremenom sam pocela da razmisljam u pravcu da napravim od toga kanal o putovanjima. I tako sam krenula.. Sve sama.. Za snimke koje sam pre pravila, a koji i nisu nesto najbolje snimani jer u tom momentu nisam ni mislila da bi to jednog dana moglo na YouTube, pisala sam neku pricu o tom mestu. Video snimci koje sam snimala u zadnje vreme su malo bolji, jer ucim kako i sta sa kamerom... Ali, sa pratiocima ide jako sporo i tesko. Sati gledanja se pomeraju, i tu nema problema, ali pratioci nikako... Delila sam sadrzaj po drutvenim mrezama, i iskreno tu sam dobila dosta pratilaca. Zamolili smo neke prijatelje da me zaprate, i tako.. Svaki pocetak je tezak.Ali, verujem da cu jednom uspeti da ispunim uslove koje YouTube trazi.
Ako ima neko ko bi hteo da me zaprati, bila bih mu jako zahvalna. Naravno, vracam uslugu.
https://www.youtube.com/@MyTripAroundTheWorld