kalis Buduća legenda VIP Poruka 36.307 12.04.2009. u 18:08 - YouTube romantiče pesme #503 Poslednja izmena: 13.04.2009.
kalis Buduća legenda VIP Poruka 36.307 13.04.2009. u 09:33 - YouTube romantiče pesme #504 Otkada Tebe Volim Sad nemoj ništa da mi govoriš Prepoznaću što god da pomisliš Večeras samo nemoj da me ne voliš Preboleću što god da učiniš Učiniću ti sve što poželiš Večeras samo nemoj da me ostaviš Od koga si se ti to sakrila? U meni čitav svet se rasipa Otkada tebe volim...pamet ne sluša Da'l išta može da se sakrije po licu kad se svetlost polije? Otkada tebe volim...vreme ne ide I nemoj ništa da mi govoriš prepoznaću što god da pomisliš Večeras samo nemoj da me ne voliš Preboleću što god da učiniš Učiniću ti sve što poželiš Večeras samo nemoj da me ostaviš Od koga si se ti to sakrila? U meni čitav svet se rasipa Otkada tebe volim...pamet ne sluša Da'l išta može da se sakrije po licu kad se svetlost polije? Otkada tebe volim...vreme ne ide Poslednja izmena: 13.04.2009.
Otkada Tebe Volim Sad nemoj ništa da mi govoriš Prepoznaću što god da pomisliš Večeras samo nemoj da me ne voliš Preboleću što god da učiniš Učiniću ti sve što poželiš Večeras samo nemoj da me ostaviš Od koga si se ti to sakrila? U meni čitav svet se rasipa Otkada tebe volim...pamet ne sluša Da'l išta može da se sakrije po licu kad se svetlost polije? Otkada tebe volim...vreme ne ide I nemoj ništa da mi govoriš prepoznaću što god da pomisliš Večeras samo nemoj da me ne voliš Preboleću što god da učiniš Učiniću ti sve što poželiš Večeras samo nemoj da me ostaviš Od koga si se ti to sakrila? U meni čitav svet se rasipa Otkada tebe volim...pamet ne sluša Da'l išta može da se sakrije po licu kad se svetlost polije? Otkada tebe volim...vreme ne ide
Packy Aktivan član Poruka 1.733 16.04.2009. u 17:24 - YouTube romantiče pesme #513 Takvim sjajem može sjati Ono što je prošlost sad Što ne može da se vrati Što je bilo ko zna kad Ljubav naša ranih ljeta Za oboje bješe jad Sad je prava, sad je sveta Kada više nisam mlad Otkriva mi svoju tajnu I zločinac starac sjed Imao sam prošlost sjajnu Ganjao me čitav svijet Počast se na kraju primi Ide vrijeme bije sat Pobjedom se poslije čini Izgubljeni neki rat Ove bitke ove rane Otkriće ljepotu svu Kada budu stvari davne kad ne budu više tu Ova jutra što te muče Pružiće i tebi sve Kada sutra bude juče A ti budeš ko zna gdje Uzalud od ove noći Tražiš da ti više da Jer najprije mora proći Da se o njoj nešto zna PRAVIM SJAJEM MOŽE SJATI SAMO ŠTO JE PROŠLOST SAD ŠTO NE MOŽE DA SE VRATI ŠTO JE BILO KO ZNA KAD
Takvim sjajem može sjati Ono što je prošlost sad Što ne može da se vrati Što je bilo ko zna kad Ljubav naša ranih ljeta Za oboje bješe jad Sad je prava, sad je sveta Kada više nisam mlad Otkriva mi svoju tajnu I zločinac starac sjed Imao sam prošlost sjajnu Ganjao me čitav svijet Počast se na kraju primi Ide vrijeme bije sat Pobjedom se poslije čini Izgubljeni neki rat Ove bitke ove rane Otkriće ljepotu svu Kada budu stvari davne kad ne budu više tu Ova jutra što te muče Pružiće i tebi sve Kada sutra bude juče A ti budeš ko zna gdje Uzalud od ove noći Tražiš da ti više da Jer najprije mora proći Da se o njoj nešto zna PRAVIM SJAJEM MOŽE SJATI SAMO ŠTO JE PROŠLOST SAD ŠTO NE MOŽE DA SE VRATI ŠTO JE BILO KO ZNA KAD
kalis Buduća legenda VIP Poruka 36.307 19.04.2009. u 18:30 - YouTube romantiče pesme #524 Poslednja izmena: 19.04.2009.