Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 398.550 22.09.2010. u 16:28 - YouTube romantiče pesme #4.179
White Satin Zainteresovan član Poruka 205 24.09.2010. u 02:54 - YouTube romantiče pesme #4.191 Ti znas da jedan i jedan su dva Kao rec ti i rec ja Sto se pravis blesava Kada znas da tvoje plaze pescane I one tvoje djakonije Za mene su lekovite Ti znas kako da me razveselis Kad dodju dani bezvezni I kad me tuga sastavi Ti znas kod mene srecu da preselis I vratis iz nok dauna Da se dignem i nastavim Ti znas sitan kolac da napravis Vanila cimet i orasi Kad vatra dodje na pola tri Ti dodajes na zumance od meseca Pola kasike polena I dodir tvoga kolena Kada znas kada vrata da zakljucas I spustis roletne na pod I da dekodiras kod
Ti znas da jedan i jedan su dva Kao rec ti i rec ja Sto se pravis blesava Kada znas da tvoje plaze pescane I one tvoje djakonije Za mene su lekovite Ti znas kako da me razveselis Kad dodju dani bezvezni I kad me tuga sastavi Ti znas kod mene srecu da preselis I vratis iz nok dauna Da se dignem i nastavim Ti znas sitan kolac da napravis Vanila cimet i orasi Kad vatra dodje na pola tri Ti dodajes na zumance od meseca Pola kasike polena I dodir tvoga kolena Kada znas kada vrata da zakljucas I spustis roletne na pod I da dekodiras kod