Youtube problem

Baudrillard

Autošoven
VIP
Poruka
131.156
Pozdrav forumaši, bio bih zahvalan ako neko može da mi pomogne,
problem je sledeći: Na youtube nemam sliku samo zvuk i to samo
na Google Chrome-u, na ostalim browserima radi normalno.

Evo screenshot:
rsz_1untitled.jpg

Hvala, pokušaću. Samo mi nije jasno kako sve radi normalno, osim Youtube-a.
Ako ne uspe, mogu da koristim drugi browser, mada sam se navikao na chrome.

P.S. Dobra je Feuer und Wasser, ali mi je recimo Wollt ihr das bett in flammen
sehen još bolja.:)

Probao sam, ne vredi. Ponovo sam instalirao flesh i sada izgleda ovako

Pogledajte prilog 420078

Kada pustim preko celog ekrana radi normalno, stvarno ne znam u čemu je problem.
Hvala svima na savetima.:)
AdBlock sigurno nije uzrok tom problemu,vec samo ta verzija Chrome-a.Probaj na Google-u potraziti Chrome,ali napisi da je za XP i koliko bit-a.Nemoj da te ista cudi jer XP gubi podrsku od Microsofta i tako polako sredjuju program po program.

Gledaju da osakate svaki program koji radi na XP da bi naterali ljude da prestanu da ga koriste. Još uvek mu je zastupljenost prevelika za njihov finansijski ukus. Zato korisnici XP treba da onemoguće svaki apdejt dok im ono što radi - radi.

Jos uvek je dobar XP SP3 sa integrisanim SATA drajverima,a dokle ce neznam.Skoro sam instalirao coveku iradsve besprekorno,ali ipak je vreme dase menja OS,jer na svaki nacin Microsoft zeli da izbaci XP.

Jeste, sluzi XP i dalje, ali stvarno nema razloga da se covek ne prebaci na nesto novije sada!

Zavisi ko se čime bavi. Nekad novije ne znači bolje.
Seti se razlike između starijeg Office-a i Office 2007. Totalna promena okruženja. Neko ko radi nešto što mu donosi neki novac ipak možda nema vremena i volje da se navikava na novo, jer posao mora da teče. Problem kompatibilnosti je bio poveliki kada neko ko je prešao na (tada) novi Office, sačuva neki dokument u (ne razmišljajući) novom formatu i pošalje ga nekom ko nije prešao na novi Office. Svaki zastoj i problem u poslovnom svetu znači novac, a to je nešto na šta je poslovni svet osetljiv.
Početni problemi sa drajverima za hardver (recimo štampači, najčešći problem... jbg, ako zbog novog Win-a moraš da kupiš i nov štampač, a ovaj koji imaš radi na Win-u koji imaš, čemu za***ancija?)

Druga je situacija kod korisnika koji rade druge stvari. Recimo, gejmeri... OK, pojavi se nova igra koja zahteva novi directx (koji naravno nije napravljen da radi na prethodnom sistemu da bi se prodavao novi) i eto novog korisnika novog sistema. A taj gejmer već ima jaču mašinu koja može da sažvaće nove sistemske zahteve (novim Windows-ima treba mašina koja je bila vrh gejmerske pre par godina, treba im giga RAM-a samo da vidiš desktop).
Onda neko shvati ono staro: "Dok radi, ne diraj!"

Poslednja izmena:

Back