Youtube laguje u fullscreenu

a u malom prozoru ide normalno nema seckanja? pretpostavljam da ti je masina savremena, tj nije mnogo stara i imas normalnu graficku. moze da bude do windowsa, a cuo sam i od drugova koji imaju piratsku instalaciju da im bas youtube cesto baguje. ja nemam takvih problema. e sad da li je to bas do windowsa ne znam ali...

imas i u dnu dole za vecinu videa da izaberes nivo kvaliteta, malo spusti performanse ici ce brzi download...

Stara graficka, premalo RAMa, stari drajveri za graficku...
Ako ti je radilo uvek na tom kompu bez problema, i onda odjednom tako, ko zna sta moze biti.
Ja na kompu sa 512 RAM-a i integrisanom grafikom ne pomisljam da pustim video u fullscreen-u, jer nemam snage za to, tako da, mozda je i to kod tebe slucaj.

1gb ram
nvidia fx5200
1.5 ghz procesor
6mb internet
Do pre nekoliko dana sve je radilo normalno

razlog problema lezi u ovoj praistorijskoj konfiguraciji, kao sto sam pretpostavila

nvidia fx5200, verovatno najgora graficka kartica ikada napravljena
procesor 1,5 kome je radni takt mozda 1,2 ghz mozda i manje
1 gb ddr rama

najveci problem koji imas je taj sto i nakon eventualnog pobosljanja komponenti ( neki jaci procesor da nadjes, bolju grafiku, cak i da dosas jos toliko rama) problem ce ostati... eventualno poboljsanje bice u tome da ces moci gledati klipove u 360p rezoluciji u fullscreen-u, tako da...

Da, kad prebacim u full screen cpu usage je 100%

probaj sa nekom starijom verzijom flashplayer-a , i onemoguci da se updatuje automatski, ono sto je cudno je da ce chrome koristiti jednu a neki drugi browser drugu verziju flash playera
tako da bi na chrome radila starija moras da iskljucis trenutnu, i ima neka fora da se dodavanjem koda u putanju precice iskljuci da te stalno obavestava kako koristis stariju verziju flash-a
http://newtriks.com/2012/12/01/how-to-disable-the-chrome-pepper-flash-player/

Back