youtube kanal

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Poruka
12.390
Imao sam taj kanal dosta dugo, secam se otvorio sam ga 2009.
Polako smo rasli on i ja, negde oko 2015 zabelazio je oko 10 000 000 pregleda od ukpno 32 video snimka.
Birio sam se za taj kanal.
Zaradjivao sam od ukupno 11 godina 100 000 din
sto bi izlazilo oko 5 000 mesecno.

Nije mi to vazno.
Jer sam imao sa njim i jedan manji kanal koji je bio eksperimentalan, kacio sam sve i svasta i pronalazio kopistrajkove i ubijao bih tj unistio.

Ne znam sada sta vise da radim!!! bez tog kanala, pleyliste, istorija, sacuvane datoteke.
Bio sam ponosan na taj kanal.
Ukinuli su ga, tj jer je bio povezan sa tim manjim yt kanalom, i bio je samo brend, ali bio je dobar to kanal.
Cesto sam nocima bio upodedjivao pdeglde video snimaka sa danadnji. i menjao bi thumbnails ili dopisivao ili brisao stavljao na slovo i tacku.

Imam negde sacuvane te video snimke.
Ali mi je mrsko da odpocetka krenem?
Imao je oko 20 000 subskripera
zar je moguje da jedan video snimak koji dnevno ima 2-3 hiljade pregleda od ukupnog broja 2 000 000 bude obrisan?
ljudi su tu voleli da gledaju i slusaju tu muziku deco?
 
Ja sam imao oko 20 000 suba, imao bi verovatno vise da sam se vise aktivirao oko kanala nego u vrh glave u godini dana izbacim po 2 video snimka.
Tema je tradicionalna muzika, ukinili su mi kanal jer sam delimicno ja to zeleo. Jer me je nerviralo yt analika video snimaka koje sam obrisao a pojavljala mi se.

Sada sam otvorio novi kanal sa istim imenom kucajte thebestmusicofthworld kopija kanala koji je ukinut i koji je imao od ukupnog broja video snimaka u proteklih 10 god oko 20 000 000 pregleda ( 30tak video snimaka) kanal sam otvorio pre nedelju dana.
Pre sam za svaki video snimak postavljen odma dobijao vise od 100 prikaza dnevno, sada kamoli i da dobijem i jedan prikaz.
 
Uvek možeš da vratiš kanal ako se sećaš kako ti je išao name. Moraš malo da se iznjakas da dokaže da je tvoj al kada uspes imaćeš sa desne strane gore gde ti je username vezan za YouTube i Google opciju da selektujws taj. Kucaj u Google nešto tipa how to lo k old YouTube account with Google
 
Ovo nije normalno! Pogledajte listu reči zbog kojih vaš video može biti demonetizovan!

https://docs.google.com/spreadsheet...TkANAi07xAzYWaKL7HKxyvoHzk/htmlview?sle=true#

Sve što je podvučeno žutim slovima neće biti unovčavano. Ne smeš da kažeš ime Adolf ni u bilo kom kontakstu jer se asocira na Adolfa Hitlera, ali šta ako se neki jutjuber zaista zove Adolf, taj nesrećnik ne može da se bavi jutjubum? Kakva glupost!

Zatim ne smeš da kažeš reč kamp, asocira na koncetracione kampove i kampove za obuku terorista.

Ne smeš da kažeš rač groblje. Ovo stvarno ne razumem. Šta ako neko želi da ispriča horor priču i stavi u naslovu rač groblje? Nema para za takav video.

Imate gomilu cenzurisanih reči i izdraza koje više ne smete da kažete na YouTube, ukoliko želite da vam video zarađuje i ide u preporuke.
 
Rekao bih da to nije problem youtube nego globalni.....
Dečiji kanali više ne zaradjuju, zato što na njih ne idu više reklame.
Da li je to logično?
Po meni jeste, jer sadržaji primereni deci i ne treba da imaju reklame, bilo kog tipa.
Takodje, Youtube je postao platforma za izražavanje različitih političkih stavova, od kojih su neki poprilično opasni za sadašnji svetski poredak, u kojem je Youtube jedna od najvećih kompanija na svetu.
Zar bi bilo ko od vas, vodeći svoju firmu, sekao granu na kojoj sedi?
Letimično gledajući spisak reči vidim da to i nije neka velika cifra, niti da ima nekih problema oko tih reči...Pravi kanali, namenjeni normalnim korisnicima interneta, lagano će naći način da "izbegnu" te reči, i da dopru da korisnika.
Oni koji su samo naslovom, bez kvalitetnog sadržaja dovlačili pobliku, su prevaranti na neki način, i svakako su i cilj ove kampanje Youtube-a.
Budite kvalitetni i kreativni, to je put..........ne samo na Youtube, nego u svakom poslu a i životu.
 
Ja imam Youtube kanal sa 400 pratilaca.........Rastem tempom od 100 pratilaca za dva meseca......Polako, ne žurim se nigde......Krajem ove godine očekujem da ga monetizujem.................Do tada da objavim još cca 100-150 klipova.... :per: :per:
 

Back
Top