YouTube Kanal Mišljenja?

Боја гласа пријатна, Едит је ок мени као лаику, ништа лошији од ових назови напуцанијих тјубера. Да ли се исплати? Немој ни да снимаш ако те то вуче, јер неће бити ефекта. Сви су почели као и ти, по мени су само били истрајни и ништа више. Видим обрађујеш разне теме које скупљају сабскрајбере, дакле само буди истрајан и избацуј често материјал. Дао сам ти саб као вид подршке. :bye:

Боја гласа пријатна, Едит је ок мени као лаику, ништа лошији од ових назови напуцанијих тјубера. Да ли се исплати? Немој ни да снимаш ако те то вуче, јер неће бити ефекта. Сви су почели као и ти, по мени су само били истрајни и ништа више. Видим обрађујеш разне теме које скупљају сабскрајбере, дакле само буди истрајан и избацуј често материјал. Дао сам ти саб као вид подршке. :bye:
Najiskrenije sam zahvalan na odgovoru. Zapravo, više me vuče da naučim Adobe i video produkciju, a s obzirom da sam kreiram sadržaj, mnogo bi mi značila bilo kakva kritika ili sugestija kako bi poboljšao kanal. :)

Pozdrav :), nedavno sam počeo da uploadujem sadržaj na YouTube kanal.
Voleo bih da mi neko da svoje mišljenje od iskusnijih YouTube -ra.
Da li je audio ispravno podešen i da li se uopšte isplati uploadovati ovakav sadržaj?
https://www.youtube.com/@tajnasvemira

Hvala unapred 😊
Sva čast. Deluje zanimljivo.
Pogledaj jedan YouTube kanal koji se zove Darth Deus neki jutjuber pod maskom priča kratke horor priče na engleskom jeziku.

Tvoja fora je kratki video sa zanimljivostima, par minuta. Standardizujes trajanje mozda.
Sva čast. Deluje zanimljivo.
Pogledaj jedan YouTube kanal koji se zove Darth Deus neki jutjuber pod maskom priča kratke horor priče na engleskom jeziku.
Upravo. Shorts video snimci, za početak, kako bi ostvario što veći reach.
Pogledao sam Darth Deus kanal. Svidja mi se što je persona na video.
Razmišljam i ja da krenem da snimam sebe, samo mi je još uvek nekako neprijatno. Verovatno ću vremenom uspeti da probijem led. :)

Tvoj youTube kanal je svakako zanimljiv. Sviđa mi se to što daješ pouzdane informacije, a ne tamo neke teorije zavere.
Uglavnom su informacije iz Ginisove Knjige Rekorda. Poenta i jeste da budu što pouzdanije, kako bi sagradio dobar odnos sa pratiocima... Ali nažalost tema "teorija zavere" je danas daleko popularnija među gledaocima.

Video na tik toku, u kome spominjem "Otisak stopala na mesecu", sa namerom da ljudi nešto nauče.
Za noć je dobio 20k pregleda i komentare o teorijama zavere, zastavi (koju nisam ni spomenuo :D) i kako je sve izmišljeno.
Iako to nije bila tema.

Drago mi je da ti se sviđa sadržaj 😊 .... Trudiću se da informacije koje iznosim takve i ostanu - pouzdane i provere.

Uglavnom su informacije iz Ginisove Knjige Rekorda. Poenta i jeste da budu što pouzdanije, kako bi sagradio dobar odnos sa pratiocima... Ali nažalost tema "teorija zavere" je danas daleko popularnija među gledaocima.

Video na tik toku, u kome spominjem "Otisak stopala na mesecu", sa namerom da ljudi nešto nauče.
Za noć je dobio 20k pregleda i komentare o teorijama zavere, zastavi (koju nisam ni spomenuo :D) i kako je sve izmišljeno.
Iako to nije bila tema.

Drago mi je da ti se sviđa sadržaj 😊 .... Trudiću se da informacije koje iznosim takve i ostanu - pouzdane i provere.
Svaka čas! :ok:
Vidiš dao si mi dobro ideju. Da otvorim sličan YouTube kanal kao što je tvoj samo za američko tržište. Trenutno vodim tri YouTube kanala za američko tržište. I kada budu zaživeli moći ću da zarađujem preko šest hiljada dolara mesečno.

Back