Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 258.831
Od danas nije hteo da radi YouTube zbog ekstenzije. Morao sam da ga onemogucim.
Sta kazete na sve to?
Sta kazete na sve to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
youtube.com##+js 66(set, yt.config_.openPopupConfig.supportedPopups.adBlockMessageViewModel, false)
youtube.com##+js 66(set, Object.prototype.adBlocksFound, 0)
youtube.com##+js 66(set, ytplayer.config.args.raw_player_response.adPlacements, [])
youtube.com##+js 66(set, Object.prototype.hasAllowedInstreamAd, true)
www.youtube.com##tp-yt-paper-dialog.style-scope.ytd-popup-container
accounts.youtube.com##tp-yt-paper-dialog.style-scope.ytd-popup-container
www.youtube.com##allow-same-origin allow-scripts allow-forms allow-popups allow-popups-to-escape-sandbox
Vivaldi sam vec imao instaliran,Mulivad na preporuku Dr,Jackson.
Od danas nije hteo da radi YouTube zbog ekstenzije. Morao sam da ga onemogucim.
Sta kazete na sve to?
Instalirao sam ga kao Chrom ekstenzijeu.Tako da je sve u redu.Desi se nekad,ali ne uvek,na samom pocetku ono upozorenje,posle klika na X radi normalno.Inace sada slusam muziku preko Mulivad-a.Ume i on posle nekog odredjenog broja pesama da izadje obavestenje da je video pauziran i da li zelite da nastavite,kliknes na "Da",ide dalje.Nekada se desi da satima ne prestaje.Veoma je dobar.Vivaldi може да промени како се представља серверу. Ако нешто запне само ставите на Google Chrome.![]()
Ne bih blokirao taj You Tube,da reklame ne traju duze od pesama.Evo sad sam se setio da iskljucim i ovde na Krsti adblocker.Ovako reklame ne smetaju,kao na Y.T.Od danas nije hteo da radi YouTube zbog ekstenzije. Morao sam da ga onemogucim.
Sta kazete na sve to?
Predji na FF i instaliraj Youtube Enhancer...Od danas nije hteo da radi YouTube zbog ekstenzije. Morao sam da ga onemogucim.
Sta kazete na sve to?
Brave, Vivaldi, Mullvad Browser....
Moze biti samo korist.Meni radi najnormalnije i ne iskače mi ništa (koristim Operu).
Inače, ako stvarno budu tako agresivno forsirali to, oteraće korisnike. Koliko jedan sajt koji je toliko posećen kao Youtube obrće novca? Sigurno su neke grdne milijarde. I još im nije dosta? Neće mi ih biti žao ako ih korisnici masovno napuste. I da se sutra potpuno ugase, neće biti nikakva šteta za čovečanstvo.
Meni na Brave registruje adbloker, ne znam zasto.
Ne iskace na FF/Youtube Enhancer...Пробао сам сада на Линуксу и ништа не искаче.
Пробао сам сада на Линуксу и ништа не искаче.
Koristim Win 10.
Ne znam kako da prevarim prokletinju ali pare necu da im dam za premijum.
Пробај Vivaldi. Иначе то што ти искаче понекад то ће да слегне сигурно када буде дошла нова надоградња. Само да ти не блокира да гледаш видео.
Probaj Firefox i uBlock Orgin ekstenziju, on nije Chromium based, ima svoj Gecko engine. Sve Chromium based browsere će da blokiraju bez probleme, sve je to u principu Chrome.Brave mi blokirao skroz, Chrome ima gomilu reklama a ni Edge vise nije u funkciji.
Probacu i sa Vivaldijem, mozda bude bolje.
Probaj Firefox i uBlock Orgin ekstenziju, on nije Chromium based, ima svoj Gecko engine. Sve Chromium based browsere će da blokiraju bez probleme, sve je to u principu Chrome.