YouTube blokirao AdBlock

Dodaj ovo u filtere za tvoj pretraživač (mislim da ne radi za chrome):

Kod:
youtube.com##+js 66(set, yt.config_.openPopupConfig.supportedPopups.adBlockMessageViewModel, false)

youtube.com##+js 66(set, Object.prototype.adBlocksFound, 0)

youtube.com##+js 66(set, ytplayer.config.args.raw_player_response.adPlacements, [])

youtube.com##+js 66(set, Object.prototype.hasAllowedInstreamAd, true)
www.youtube.com##tp-yt-paper-dialog.style-scope.ytd-popup-container

accounts.youtube.com##tp-yt-paper-dialog.style-scope.ytd-popup-container

www.youtube.com##allow-same-origin allow-scripts allow-forms allow-popups allow-popups-to-escape-sandbox

Vivaldi може да промени како се представља серверу. Ако нешто запне само ставите на Google Chrome. :per:
Instalirao sam ga kao Chrom ekstenzijeu.Tako da je sve u redu.Desi se nekad,ali ne uvek,na samom pocetku ono upozorenje,posle klika na X radi normalno.Inace sada slusam muziku preko Mulivad-a.Ume i on posle nekog odredjenog broja pesama da izadje obavestenje da je video pauziran i da li zelite da nastavite,kliknes na "Da",ide dalje.Nekada se desi da satima ne prestaje.Veoma je dobar.

Meni radi najnormalnije i ne iskače mi ništa (koristim Operu).

Inače, ako stvarno budu tako agresivno forsirali to, oteraće korisnike. Koliko jedan sajt koji je toliko posećen kao Youtube obrće novca? Sigurno su neke grdne milijarde. I još im nije dosta? Neće mi ih biti žao ako ih korisnici masovno napuste. I da se sutra potpuno ugase, neće biti nikakva šteta za čovečanstvo.

Meni radi najnormalnije i ne iskače mi ništa (koristim Operu).

Inače, ako stvarno budu tako agresivno forsirali to, oteraće korisnike. Koliko jedan sajt koji je toliko posećen kao Youtube obrće novca? Sigurno su neke grdne milijarde. I još im nije dosta? Neće mi ih biti žao ako ih korisnici masovno napuste. I da se sutra potpuno ugase, neće biti nikakva šteta za čovečanstvo.
Moze biti samo korist.

Koristim Win 10.
Ne znam kako da prevarim prokletinju ali pare necu da im dam za premijum.

Пробај Vivaldi. Иначе то што ти искаче понекад то ће да слегне сигурно када буде дошла нова надоградња. Само да ти не блокира да гледаш видео.

Мени данас на Vivaldi-ју искочило пар пута и то као да сам на неком "сумњивом сајту" а не YouTube-у па морам да сачекам па да стиснем иксић...

Пробај Vivaldi. Иначе то што ти искаче понекад то ће да слегне сигурно када буде дошла нова надоградња. Само да ти не блокира да гледаш видео.

Brave mi blokirao skroz, Chrome ima gomilu reklama a ni Edge vise nije u funkciji.
Probacu i sa Vivaldijem, mozda bude bolje.

Back