Youtube age verification

Podatke sa bankovnih kartica nemojte davati nkad nikome!
Dao sam podatke s kartice za deviznu stednju koju non stop drzim praznom osim kada na netu nesto narucujem, bez brige, nisam dao ovu na koju sjeda placa.

:mrgreen:

Vjeruj mi da znam prepoznati kada je nesto legit ili phishing, ovo je legit 100%, ali stvarno je doslo do toga da su ljudima poceli zavirivati u guzicu.

Ja još ništa nisam dobio.
Vec dva tri dana, preko mobitela (za komp ne znam), ne dozvoljava mi gledati filmice sa sadrzajem za odrasle. Morao sam potvrditi ime, prezime i adresu, a kao dokaz ili slati podatke s osobne (to nisam ni probao pa ne znam da li traze broj osobne ili da je bas uslikas) ili alternativno broj kreditne ili debitne kartice. Ja se odlucio za ovo drugo.
Nakon toga dobio push poruku od banke da je google rezervirao iznos od 0,00 kn. Tako to inace i funkcionira kod provjera godista.
Cudi me da je do toga doslo da u toj mjeri zele znati tko je tko na netu.

A na koju foru će da provale kolko imaš godina :)
Ono ko na steamu, ukucaš sam...
Imaju bazu podataka za sve nas.
Odavno smo ti i ja upisani u sustav.
U roku minute mi je omoguceno gledati "age restricted" sadrzaj.
Jedina razlika izmedju tebe i mene je sto je od mene eksplicitno zatrazeno da se identificiram, sto od tebe jos nihe, ali nemoj misliti da o tebi ne znaju koliko i o meni.

Zamisli ovo - ako su spremni priznati da te prate na YouTube, zamisli koliko tek stvarno znaju o tebi, meni, bilo kome.
UDBA je goli kur*ac za danasnju bratiju.
I onda nekima Broz nije valjao.
Mislim da je red promisliti jos jednom u kojem svijetu zivimo.

Dao sam podatke s kartice za deviznu stednju koju non stop drzim praznom osim kada na netu nesto narucujem, bez brige, nisam dao ovu na koju sjeda placa.

:mrgreen:

Vjeruj mi da znam prepoznati kada je nesto legit ili phishing, ovo je legit 100%, ali stvarno je doslo do toga da su ljudima poceli zavirivati u guzicu.
Оћете ЕУ?! Ето вам!! 🙄

Back