Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 32.148
Jel vam od prije neki dan google trazi ID check ili podatke debitne ili kreditne kartice da bi mogli gledati YouTube sadrzaj s restrikcijom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dao sam podatke s kartice za deviznu stednju koju non stop drzim praznom osim kada na netu nesto narucujem, bez brige, nisam dao ovu na koju sjeda placa.Podatke sa bankovnih kartica nemojte davati nkad nikome!
Na mobiteklu (hrvatski) ?Jel vam od prije neki dan google trazi ID check ili podatke debitne ili kreditne kartice da bi mogli gledati YouTube sadrzaj s restrikcijom?
Na proverenim sajtovima koje koristite za svakodnevni rad je sasvim u redu ostaviti podatke.Podatke sa bankovnih kartica nemojte davati nkad nikome!
Ja još ništa nisam dobio.Jel vam od prije neki dan google trazi ID check ili podatke debitne ili kreditne kartice da bi mogli gledati YouTube sadrzaj s restrikcijom?
Vec dva tri dana, preko mobitela (za komp ne znam), ne dozvoljava mi gledati filmice sa sadrzajem za odrasle. Morao sam potvrditi ime, prezime i adresu, a kao dokaz ili slati podatke s osobne (to nisam ni probao pa ne znam da li traze broj osobne ili da je bas uslikas) ili alternativno broj kreditne ili debitne kartice. Ja se odlucio za ovo drugo.Ja još ništa nisam dobio.
Yup.Na mobiteklu (hrvatski) ?
Naplacuje se samo sadrzaj bez reklama a dobijes i opciju da skidas video.
A na koju foru će da provale kolko imaš godinaDobio sam i ja neku poruku,slicnu,samo o dozvoli za malu decu da gledaju You Tube Kid's.Mora odobrenje starije osobe.To znaci i za zemlje van EU.Meni unuci imaju tablete)
Imaju bazu podataka za sve nas.A na koju foru će da provale kolko imaš godina
Ono ko na steamu, ukucaš sam...
Оћете ЕУ?! Ето вам!!Dao sam podatke s kartice za deviznu stednju koju non stop drzim praznom osim kada na netu nesto narucujem, bez brige, nisam dao ovu na koju sjeda placa.
Vjeruj mi da znam prepoznati kada je nesto legit ili phishing, ovo je legit 100%, ali stvarno je doslo do toga da su ljudima poceli zavirivati u guzicu.
Ja bi volio da i Srbija udje.Оћете ЕУ?! Ето вам!!![]()
Неће се догодити.Ja bi volio da i Srbija udje.
Ako se to ikada dogodi, kunem se dragim bogom da cu taj dan doputovati pred Hram Sv. Save i uvelicati dogadjaj.
Obecao sam Natasu voditi na rucak ako to ikad bude.
Vjerujem da sluzbe znaju sta svi mi googlamo po netu, ali ovo je prvi out da su mi to tako javno dali do znanja.Sve vise ljudi odlazi sa YT pa ce se vratiti sve u neku normalu kao sto je i bio YT
Rostova.Неће се догодити.
Ко је Наташа? Беквалац?![]()
Najveca zelja mi je da gospodin predsjednik Aleksandar Vucic Srbiju uvede u EU.Јаој. Заборавила сам хаххаха
![]()
Хебо те онNajveca zelja mi je da gospodin predsjednik Aleksandar Vucic Srbiju uvede u EU.
Imam i ja, al ne znaju kolko imam godinaPa ima Google moj dugogodisnji nalog,koji nisam menjao,bas mnogo puta,a tu je i Gmail.Sta te cudi pa znaju sve o nama,sto ni sami nemamo pojma.