I mene je to:"Ti ili nijedna oborilo s nogu"

Ima u tim recima neceg neobjasnjivo privlacnog
E vidis mene bi bas to odbilo

lepo je to ako zaista tako oseca ali je retkost da kad neko kaze to zaista i misli obicno se time sluze kad zele po svaku cenu da osvoje za zna se vec sta ...neka je on i iskren ali meni bi i ako mi se svidja prvo palo na pamet
koliko njih je dosad to culo od tebe

ili ne znam tako napadan pristup me ohladi odmah ,isto kao sto ne volim da cujem slatke reci na pocetku veze ali zato kasnije kad ih zasluzim prija mi i ako izostanu ne valja
Moja velika ljubav za ceo zivot jos nije naisla ali osvrcuci se na bivse ljubavi bilo je tu svega samo ne ljubav na prvi pogled .... uglavnom to bude poznajem ga godinama direktno ili indirektno , sto je najbitnije znam sve njegove vrline i mane ...ili sto se cesto desavalo ne podnosim ga , nervirame zbog nekih stvari gde on recimo ima uspeha a ja nemam a pet zelim ...a isti slucaj je i kod njih bio

..i onda samo odjednom BUM - zaljubljena sam u njega

....kad, kako,...pa ja njega ne podnosim kako je to moguce ,....o ne vise ne mogu da se isto ponasam kada ga vidim , sta da uradim da ne primeti ...
Moju najvecu ljubav do sada poznavala sam indirektno 10god i sve je bilo sa cao -cao kad se vidimo i to ako smo u nekom vecem drustvu , samo on i ja da smo sami ne bi se nikako javili jedno drugom , a i kako bi jer on je bio velika faca , ali stvarno.... imao je uek puno devojaka oko njega koje su ga jurile ma sve generacije , lici veoma na isto tako veoma popularnog holivudskog glumca-znaci jos jedan bod vise , bogat i u nekim prilikama razmazen ( a to je bio greskom starih jer je ostao kao tinejdzer bez oba roditelja i to je tesko podneo -nikad se nije oporavio a videcete i zasto)
Ja ga nisam organski podnosila ...nervirao me je , retko smo izlazili u istim kaficima ali kada bi ga srela on bi mi dobacivao uvek svasta glasno da nadjaca muziku (budala samo da mi se ne javi ) ja sam uvek mislila koja budala, seljak , razmazeni , vidi se da je seksualni manijak , sta on misli ko sam ja da mi dobacuje dok sa drugovima sedi - jadnik ....
prosle su godine bio je jedan veliki praznik kada mi je napokon prisao da se upoznamo i seo za mojim stolom (iskoristio je priliku sto je tu bila jedna njegova rodjaka koju poznaje ali odmah se ubacio da sedi pored mene) , meni se tada svidjao drugi u stvari svideo bi mi se svaki jer me ovaj nervirao (samo pusi, pije , zeza se
a ja se mislim ko te je zvao , sigurno si se kladio sa ovim tvojim prostacima koji prevrcu ocima i kazu ajdemo bre odavde jer nista nisu mogli da muvaju tj nijedna od nasih zenski za stolom ih ne muva -gospoda su navikli da kad ih vide sve klinke uglavnom padnu na dupe ... i prilazi za nasim stolom taj koji mi se kao svidja (uvek je bilo kad hoce jedan hoce me jos 50) i ja pricam sa njim i ovaj sto mi se vise i ne svidja ali hocu da povredim budalu koja me vec 10 god nervira i taj me uhvati za ruku i ja reko to ce napokon da ga otera jer je ukapirao da nisam kao druge i on ne i to je izdrzao

ja u soku kao nikad jer u zivotu em nisam videla da prilazi zenskoj em nikad nije imao neku tipa kao ja , em je najobicniji razmazeni bahati primitivac - poceh da se pitam kad sam videla da ceo kafic bulji u nas sto

(neznam sta su se sve pitali ali dve stvari su im sigurno prosle kroz glavu prva
gde nju nadje uvek je zamisljala a i sada ko je muva a ona ga pravi budalom sad ce pred njenim ocima on da poljubi prvu koja mu se nudi njoj u inat da je spusti , ...druga pomisao bi bila sad ce da prebije onog jadnika sto se tu nasao -jer bio je poznat po tome pogotovu kad popije -to je kasnije i presudilo.. ...)
I onda ovaj sto se tu "nasao" koga takodje nisam videla godinama kroz pricu meni rece a muvao me je inace da se uskoro zeni jer mu je devojka zakacila

jaaoooo Boze jos jedan sok i tu je vec sudbina umesala prste i sve preokrenula ...ja samo
aha cestitam ti sve najlepse ,..pa dobro mislim da te ona sada ceka a trudnice ne valja da se nerviraju i uz kez sam se bukvalno od njega pozdravila okrenuvsi mu ledja ovaj PRVI je jos uvek tu sa moje desne strani i onako nervozno dok je cupkao kolenom okrenuo se i obratio mi se
najzad bilo je i vreme , sto je dosadan bre ovaj ne zna da krene podavi te pitanjima , dira te za ruke kao da si pacijent..... tu nastupa istorijski momenat za mene , njega i ocevice ja ga samo zagrlim (to sam uradila da vidi onaj drugi glupak sto mu je devojka trudna koji je tu jos bio i posmatrao) ,putim ga i kazem
ja tebe stvarno ne poznajem uopste ..on pa i ja tebe cekaj , jel smo bese isli u istoj skoli dali si ti bila taj razred kad sam ja bio osmi ...ja kazem nisam ...on pa naravno zato se nismo zdruzili ...ja- mislis da je zato ,..... bla,bla, bla ovo je isto zanimljivo posto me je strasno uvek nervirao nisam imala sa njim temu osim da ga nerviram ali to mi tada nije trebalo jer me je onaj predhodno vise iznervirao ...i nekako ne znam kao da sam gledala totalno drugaciju osobu pred sobom . Drugovi su vec odavo otisli i ostavili ga jer su se ruku na srce stvarno smorili pored mog drustva koje sa njima rec nije progovorilo
Pocela sam da osecam neku toplotu u njegovoj blizini

sta da pricam sa njim i nesvesno odjednom , ne znam nesto me je nateralo da ga pitam (e ovo je ludo puci cete od smeha ali istina je) iako sam vec znala odgovor ajde ja hocu da pogodim sta si u horoskopu jer ja mogu sve u vezi tebe da provalim i iz tri poteza ja ne mogu da pogodim on se smeje i kaze mi sta je e tada jos veci sok
Deja Vu meni je u tom momentu ta celokupna situcija (lokal, separe , ja on isti redosled pitanja i pogadjanja i na kraju odgovor) bila vec vidjena

...ja mu kazem ja ovaj .... pa znala sam , u zadnjem momentu odlucih da mu ne kazem istinu
rastali smo se to vece nekako ,...posle par dana je zaista bio jedan jos veci praznik bila sam u jednom lokalu , kasno je vec bilo krenula sam kuci i na vratima naidje on.... pozdravili smo se ,on je bio sam i pita me da li zelim da mu pravim drustvo jer ima zelju da sa nekim prica ...ja pomislim ovo mora da je opet neki zez..

sam je , bez drustva i neke devojke i zeli sa mnom da prica ...dobro kazem ja ako moja drugarica hoce jos da ostanemo ,...ona rece ma hocu znas ja moram da i ostavi nas ona same....
Kafic je vec bio skoro prazan osim nekih 15togodisnjaka ako se to racuna (bilo ih je dvoje, igrali su pikado i jos jedan decko i devojka sa mojom drugaricom sedeli su na drugi kraj kafica) seli smo za separe, pricali , on mi je pricao o nekim problemima o tome kako se tog dana potukao sa nekim i sl ....ja sam ga samo poljubila a on se nije opirao
.
.
.