Your love story - chapter I

je pochela na forumu.
Prvo zhelim da pozdravim znane i neznane, vidim da neki josh doooobro pamte moje ime :mrgreen: bash mi je drago zbog toga.

Bash na ovaj dan sam htela da otvorim ovu temu, na dan ljubavi.
Kao shto sam vec rekla, ovde smo se upoznali, i nismo se u pochetku bash podnosili.
Ustvari, ja njega nisam varila, kao i vecina drugih, ali se na kraju ispostavilo da je on chovek mog zhivota. :heart:
Chak je taj animozitet ostao i posle prvog susreta, na jednom od forumashkih okupljanja, da bi varnice tek kasnije sevnule...
Zabavljali smo se oko godinu dana i nedavno se venchali. :D

Moja poruka je sledeca: volite se ljudi, jer vreme leti, ne chekajte da ljubav padne sa neba vec radite na njoj, ne verujte u sve shto vidite i chujete o nekom vec pustite da vas vasha osecanja vode.
Narochito neverujte u ono shto vidite na forumu, jer tu su najveci jebachi ustvari impotentni, najomrazheniji su stidljivi i povucheni, ozhenjeni su neozhenjeni a smotani su najbolji ljubavnici.

Ljubimo vas oboje sve, pa chak i one koji nas ne bi, a narochito one koji su nas prepoznali i koji su sebe prepoznali. :mrgreen:

Kako ste upoznali :heart: osobu???

Da li je to mozda bila ljubav na prvi pogled ili drugarsko poznanstvo iz kojeg se izrodila veza?

Da li ste mislili da ce to biti samo prolazna avantura ili je vas odnos u startu obecavao nesto vise?

Na ova pitanja i sva ona nepostavljena, a na koja bi zeleli da odgovorite, izvolite, pisite :zaljubljena:

Naravno, ako vam je i u bivsim vezama ostalo neko lepo secanje na prvi susret, dobrodosao je svaki red :kiss:

Javio mi se na fejs ( znamo se od prije ) . BLJAK al ***..

Neznam što ce biti , tek se žnjaramo . :mrgreen:

je pochela na forumu.
Prvo zhelim da pozdravim znane i neznane, vidim da neki josh doooobro pamte moje ime :mrgreen: bash mi je drago zbog toga.

Bash na ovaj dan sam htela da otvorim ovu temu, na dan ljubavi.
Kao shto sam vec rekla, ovde smo se upoznali, i nismo se u pochetku bash podnosili.
Ustvari, ja njega nisam varila, kao i vecina drugih, ali se na kraju ispostavilo da je on chovek mog zhivota. :heart:
Chak je taj animozitet ostao i posle prvog susreta, na jednom od forumashkih okupljanja, da bi varnice tek kasnije sevnule...
Zabavljali smo se oko godinu dana i nedavno se venchali. :D

Moja poruka je sledeca: volite se ljudi, jer vreme leti, ne chekajte da ljubav padne sa neba vec radite na njoj, ne verujte u sve shto vidite i chujete o nekom vec pustite da vas vasha osecanja vode.
Narochito neverujte u ono shto vidite na forumu, jer tu su najveci jebachi ustvari impotentni, najomrazheniji su stidljivi i povucheni, ozhenjeni su neozhenjeni a smotani su najbolji ljubavnici.

Ljubimo vas oboje sve, pa chak i one koji nas ne bi, a narochito one koji su nas prepoznali i koji su sebe prepoznali. :mrgreen:

Ovo što ti sad pišem napisala sam već jednom ali nije stiglo na videlo, jer su dok sam ja kuckala zatvorili temu u kojoj je ova tvoja priča bila kao uvodni post. Žao mi što to nije i sada, jer od kad sam na ovom forumu, tako topao,iskren,druželjubiv i lep uvodni post nisam pročitala.Pa čak možda i da nije istinit -lep je.:)

meni se mnogo pishkilo i uletela sam u mek i nisam mogla da udjem u wc i onda kad je neki tip izashao, ja sam iskoristila da udjem u mushki..bash sam se lepo ispishkila..onda kad sam izashla chim sam ga ugledala odmah sam ga spazila..bio je kao najsvetlija zvezda na nebu..obasjao me celu

Back