Serdecnij
Ističe se
- Poruka
- 2.902
Ne, ne, ne... to je bilo pre toga 
Nego ti ne napisa tvoju ljubavnu pricu a zna se da volis da pises price

Nego ti ne napisa tvoju ljubavnu pricu a zna se da volis da pises price

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ste upoznaliosobu???
Da li je to mozda bila ljubav na prvi pogled ili drugarsko poznanstvo iz kojeg se izrodila veza?
Da li ste mislili da ce to biti samo prolazna avantura ili je vas odnos u startu obecavao nesto vise?
Na ova pitanja i sva ona nepostavljena, a na koja bi zeleli da odgovorite, izvolite, pisite
Naravno, ako vam je i u bivsim vezama ostalo neko lepo secanje na prvi susret, dobrodosao je svaki red![]()
je pochela na forumu.
Prvo zhelim da pozdravim znane i neznane, vidim da neki josh doooobro pamte moje imebash mi je drago zbog toga.
Bash na ovaj dan sam htela da otvorim ovu temu, na dan ljubavi.
Kao shto sam vec rekla, ovde smo se upoznali, i nismo se u pochetku bash podnosili.
Ustvari, ja njega nisam varila, kao i vecina drugih, ali se na kraju ispostavilo da je on chovek mog zhivota.
Chak je taj animozitet ostao i posle prvog susreta, na jednom od forumashkih okupljanja, da bi varnice tek kasnije sevnule...
Zabavljali smo se oko godinu dana i nedavno se venchali.
Moja poruka je sledeca: volite se ljudi, jer vreme leti, ne chekajte da ljubav padne sa neba vec radite na njoj, ne verujte u sve shto vidite i chujete o nekom vec pustite da vas vasha osecanja vode.
Narochito neverujte u ono shto vidite na forumu, jer tu su najveci jebachi ustvari impotentni, najomrazheniji su stidljivi i povucheni, ozhenjeni su neozhenjeni a smotani su najbolji ljubavnici.
Ljubimo vas oboje sve, pa chak i one koji nas ne bi, a narochito one koji su nas prepoznali i koji su sebe prepoznali.![]()
Javio mi se na fejs ( znamo se od prije ) . BLJAK al ***..
Neznam što ce biti , tek se žnjaramo .![]()
Videla ga u jednom klubu s ledja i rekla drugarici " Ovo che mi biti muzz"
Godinu dana kasnije na jednoj svirci sam mu namignula, a on pogreshio note.![]()
hebali mater jedno drugom na forumu...i onda kao aj bas da vidim..i zaljubim se![]()