jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.226
Šta ovo može biti na You Tube,plej lista ne ide nekim redom,nego prlelzi na neke ruske klipove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj malo više podataka.Šta ovo može biti na You Tube,plej lista ne ide nekim redom,nego prlelzi na neke ruske klipove.
Nisu reklame,nego njihovi neki smesni klipovi.Kao nasa serija Državni posao.U tom stilu.Daj malo više podataka.
Možda je malo duža reklama (imaš li na ekranu PRE toga što hoćeš da gledaš ili u toku gledanja?)
YT ima heuristiku da prikazuje šta te najčešće zanima, gde info skuplja sa google/a i po klipovima. Meni recimo samo izbacuje muziku koja me zanima...Šta ovo može biti na You Tube,plej lista ne ide nekim redom,nego prlelzi na neke ruske klipove.
Ma i ja slušam samo muziku.Ne slušam Ruse.To je na Chrome-u,na Mozili pretražujem šta mi treba.YT ima heuristiku da prikazuje šta te najčešće zanima, gde info skuplja sa google/a i po klipovima. Meni recimo samo izbacuje muziku koja me zanima...
Razumem, ja ne obraćam pažnju, čekam da se završi ili tražim gde je ono X da izađem odatle.Nisu reklame,nego njihovi neki smesni klipovi.Kao nasa serija Državni posao.U tom stilu.
Rade svuda, ja recimo na viber grupi koja se bavi saobraćajem redovno viđam upade s postovima na ruskom, stavljaju neke njihove golišave, šta li.Rešio sam to,ali šta to rade.
Ma nije ovo je neki njihov humor,ništa bezobrazno.To je počelo od večeras.Inače pričam o You Tube4 na kompu.Rade svuda, ja recimo na viber grupi koja se bavi saobraćajem redovno viđam upade s postovima na ruskom, stavljaju neke njihove golišave, šta li.
Svaki browser ima ekstenziju koja skida YT reklame, ne pamtim kad sam zadnji put video YT reklamu...Razumem, ja ne obraćam pažnju, čekam da se završi ili tražim gde je ono X da izađem odatle.
Reklame ubiše. Ubiše živce. Postaje neizdrživo a jedino da se pretplatim na YouTube Premium bez reklama, pa da li su oni normalni, izdržaću reklame, e da platim niti mogu niti mi realno treba niti hoću.
Valjda će neko ko se razume bolje da ti odgovori.
Ja odoh sad na YouTube baš ću da obratim pažnju.
google accountKako da se registrujem na youtube?
Vidim prijavu, ali registracija...
Ovi moji mladji spavaju, pa sam pronasao vas.![]()
Ne koristim You Tube na telefonu,ali kada hocu neku pesmu da saslusam,momentalno,pokrenem ga i preskocim registraciju.To mogu jer korisim Wi FI sa kompa,a ne net sa telefona.Kako da se registrujem na youtube?
Vidim prijavu, ali registracija...
Ovi moji mladji spavaju, pa sam pronasao vas.![]()