You Tube

Nisu reklame,nego njihovi neki smesni klipovi.Kao nasa serija Državni posao.U tom stilu.
Razumem, ja ne obraćam pažnju, čekam da se završi ili tražim gde je ono X da izađem odatle.
Reklame ubiše. Ubiše živce. Postaje neizdrživo a jedino da se pretplatim na YouTube Premium bez reklama, pa da li su oni normalni, izdržaću reklame, e da platim niti mogu niti mi realno treba niti hoću.
Valjda će neko ko se razume bolje da ti odgovori.
Ja odoh sad na YouTube baš ću da obratim pažnju.

Razumem, ja ne obraćam pažnju, čekam da se završi ili tražim gde je ono X da izađem odatle.
Reklame ubiše. Ubiše živce. Postaje neizdrživo a jedino da se pretplatim na YouTube Premium bez reklama, pa da li su oni normalni, izdržaću reklame, e da platim niti mogu niti mi realno treba niti hoću.
Valjda će neko ko se razume bolje da ti odgovori.
Ja odoh sad na YouTube baš ću da obratim pažnju.
Svaki browser ima ekstenziju koja skida YT reklame, ne pamtim kad sam zadnji put video YT reklamu...
evo za safari i firefox:
Screenshot 2022-06-22 at 22.26.35.png
Screenshot 2022-06-22 at 22.28.33.png

To su ovi dripci sa You Tuba pomesali klipove narodne muzike i americkih i ruskih gluposti.Ne znam koja im je to fora,mozda hoce da ubace klipove koji se manje gledaju.

Pozdrav, imam pitanje... kako da sprečim YouTube da mi klipove pretvara u Shorts Klipove, koristim komp prilikom stavljanja video klipova na svom kanalu. Da li oni to nasumično pojedine klipove prebacuju u sekciju shorts klipovi ili kako već... ja ništa ne štikliram da bih dobio tako što... jednostavno, ne želim da mi objavljeni video klipovi budu shorts video klip... i na kraju da napišem... imam na svom kanalu video klipove od 20 sec koji su shorts, a imam isto od 20 sec, koji nisu shorts....

Kako da se registrujem na youtube?
Vidim prijavu, ali registracija...
Ovi moji mladji spavaju, pa sam pronasao vas.:)
Ne koristim You Tube na telefonu,ali kada hocu neku pesmu da saslusam,momentalno,pokrenem ga i preskocim registraciju.To mogu jer korisim Wi FI sa kompa,a ne net sa telefona.

Back