pretrazivac je chrome.probacu sada idm.jel ga instaliram kao extensions dodatak chrome ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IDM skida ceo film i to za veoma kratko vreme.Radim sa IDM-om skor 20 godina,ako ne i vise.Zaboravio sam kada je izasao.IDM skine samo 800 kilobajta i tu zavrsi.da li je moguce da samo ja ne mogu da skinem neki film sa youtube a svi drugi skidaju ili se svi foliraju a prolaze kao ja.evo linka za ovaj film sto sam probao i sto snimi samo 800kb pa da neko proba i kaze sta je uradio
Nije to,problem je sto sam zaboravio da ti kazem da posle instalacije IDM-a treba restartovati OS da bi se IDM ugradio u Browser i onda mozes skidati svaki najmanji i najveci snimak.Idi u podesavanja browsera i u addons-e i proveri da li je IDM ukljucen,ako nije samo ga ukljuci,ako jeste iskljuci,pa ukljuci ponovo.otisao sam na neki ruski sajt i pustio film i pojavio mi se poruka u uglu gore desno od idm =download file,znaci tu idm radi. odem ponovo na youtube i pronadjem onaj film koji nije hteo,probam idm i on radi.jbg.sta se dogodilo,nemam pojma.IDM radi dok radi...
Moras da pratis,kako se OS apdejtuje,tako treba i nova verzija IDM-a da se instalira,ali nikada nemoj da instaliras jedan preko drugog,uvek deinstaliraj stari,pa instaliraj novi.ja sam taj idm imao instalisan pre jedno 5 godina ali on nije radio pa sam ga zabatalio.mozda mi pc pravi probleme.nesto se dogodilo na onom ruskom sajtu pa je idm proradio,mozda,uglavnom radi za sada.hvala svima koji su pomogli
ja koristim za takve Screen record na telefonu ili kompu i radi superneki snimci na youtube ne mogu da se downloaduju. ni sa ss,pp ,dlv ni na bilo koji nacin koji ja ,kao osrednji korisnik poznajem .pronasao sam na netu da je zastita nekih snimaka pojacana tako da su downloadovanja onemogucena .da li neko moze da to podrobnije objasni?
Veoma lako i brzo skidaili ovaj.
Mislim da je levi CTRL i ALT i tako zatamnis sve fajlove koje hoce da skines odjednom.Pitanje u vezi IDM - a,skidam sa rapidgatora i posle jednog fajla ima vremensko ogranicenje da bih mogao da skinem drugi fajl da li to moze nekako da se zaobidje i da posle prvog fajla odmah skinem drugi fajl preko IDM - a?