Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O tvojoj prici, ako je nisi prepravljao,
mada, ako se ti cudis ko zna sta si napisao,
a mislis da si napisao da je prijateljica, prijateljici rekla da
su izbacili njenog muza i njegovu bivsu jer je ta vristala u tom smestaju.
Kada tako pitas zapitam se da li se secas sta si pisao?
Pa dobro
Sta da se radi
Posle mene potop
Sta posle mene?
Da ti sad pokazem pre i posle mene moje bivse sve bi ti bilo jasno odakle moje samopouzdanje![]()
Nesto se mislim da ti posaljem brzom postom tvoj topik,
ali ne znam hoces li ga docekati u takvom stanju.
Ja imam 30get a fak aut of maj topik
andrstend?
nejasan si konfuzan i širiš neku maglu od koje me vata jeza, sve mislim da si pred samoubistvom i pišeš neke zadnje reči čoveče
ne znam jbto..ne znam..uzmi neku kiselu čorbu, nešto za čilaut..
- - - - - - - - - -
kakav bre potop posle tebe?
kolko mođ da iamš godina ti..dvajs..i tri? četri..?
koliko je imao žena pre tebe..jednu..ipo?
o kakvom potopu ti pričaš
nejmu kerec bre tek ima da skače na druge žene
potop?
ne bih rekao..
Ja imam 30
A on 34
Nismo bas mladi
Nek mu skace, ako mu se skace ako ako...![]()
Zoro, verujes da je u braku koji traje vec neko vreme (sitna deca) potrebno da neko sa strane dodje, isprica sta je bilo jednom davno i tek onda se zena seti da im seks i nije nesto? I verujes da nije bilo te price oni bi se srecno seksali u svojoj beloj spavacoj sobi dok zavesa leluja?
Od cega je sazdan onaj koga moze da izbaci iz ravnoteze "bilo jednom u jednom studentskom domu"?
Ali, ako treba da pomognem sa resenjem - ja bih odmah navalila na njega da je dovede, tu bivsu, da licno posvedocim prici, pa mozda nesto novo naucim.![]()
A verujete da se zene ne secaju kada vriste?
Ne uvek i ne svaka, ali vecina i ne zeli da zna da je vristala,
osim ako joj je to fetis.
pazi..kao prvo
Nije svako znanje bolje od neznanja.
Kao drugo, drugarice kad popiju koje vince više, razvežu jezik, od čega god da su sazdane.
Kao treće, žena koja je želela da joj sp. soba bude sva bež-bela, nije tip žene koja će zvati bivše žene svoga muža.
Kao četvrto, otvoren sam za mogućnost da se treće izdramatizuje maksimalno, ali to nikada nećemo saznati
- - - - - - - - - -
ja sam imao jednu koja ćuti ćuti i onda, pre nego će da svrši samo kaže kratko "joj...."..![]()
pazi..kao prvo
Nije svako znanje bolje od neznanja.
Kao drugo, drugarice kad popiju koje vince više, razvežu jezik, od čega god da su sazdane.
Kao treće, žena koja je želela da joj sp. soba bude sva bež-bela, nije tip žene koja će zvati bivše žene svoga muža.
Kao četvrto, otvoren sam za mogućnost da se treće izdramatizuje maksimalno, ali to nikada nećemo saznati
- - - - - - - - - -
ja sam imao jednu koja ćuti ćuti i onda, pre nego će da svrši samo kaže kratko "joj...."..![]()
Meni muz nije pristao na bez spavacu sobu, kaze uzas, kao devojacka soba
I uzesmo drvo tamno
Tamo se svakako svasta desava![]()
a najvise spavanja i prdeza decijih
![]()
prvo, drugo i trce - Ne pricamo o tome sta je razvezalo jezik, nego o posledicama razvezanog jezika.![]()
Sto se dramatizacije tice, ova "razvezana" ima nesto antiprotivno naspram domacina, neposredno ne sme, ali posredno ume da zaprzi, seljanka.
-----
"joj", pa dobro, da ti javi zena da je prisutna.![]()
A sta kad radilica postane vristalica?U pravcu si Ranjeniče...Sve to mlitavo u seksu ybg,,,Msm,htele ne htele -izofirale se...Malo Čičak se ne da monotoniji,ali
prosek je zero poena!
Pazi,ali ima drugo pitanjce:Koji mozak odvede pred matičara frajera koji je razbijao i kom su vrištale (a nije zavrto uške)
s tom netalentovanom malokrvnom i mlitavom curetinom,umesto s vampicom-uspaljenicom kojoj je svaki dan kao poslednji u životu?
Ybg,znam ja odgovor...
Nije mogao da drži korak s njom!
Kerca Miko će s tom koja može četu vojnika da obrne sa zadovoljstvom!
Daj tu šmrlju nesposobnu,bar će biti mir u kući i ne mora baš ni svaki dan da je otresa i to po tri puta minimum ,jer biva ono prvo "Kakav
si ti to muž!",a posle zaždi kod kuma prvo,pa u komšiluk i odeeee!
Dakle:momci ne žene vrištalice već pčele radilice!
Dobro,ja sam izuzetak-ali sa mnom i vecom u korak po svakom pitanju-malo morgen! Nema veze godine-živahniji smo od večine s dvadeset i pet!
(Bolje je biti ceo život bogat nego pet godina siromašan-Bob Rock)
pa dobro, barem je svrshila))))