Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
A kad smrde imaš Dr Šolov magični sprej protiv smrada?Sve dok ne smrde, ne'am ništa protiv!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad smrde imaš Dr Šolov magični sprej protiv smrada?Sve dok ne smrde, ne'am ništa protiv!
... when you picked it.
Dakle:
šta radite sa nepoželjnim partnerovim osobinama nakon ulaska u vezu, a o kojima ste bili obavešteni pre ulaska u vezu
Pokušavate da menjate, ili zaključujete da nemate pravo da se bunite, jer ste bili obavešteni unapred?
ima pesma Rokera s Moravu koja tako počinje i meni je automatska asocijacija za "ko što reče"cekaj, sto sam ja mihalj kertez svetestislo???
to su beznačajne svari koje nisu ni vredne naglašavanja unapred. Kad se desi, kažeš takav samDakle, da pojasnimo
Ovde se ne radi o manama koje zahtevaju hospitalizaciju ili inkarceraciju
Nego npr:
Da li je ona ok keljati osobi za te stvari, ako smo znali unapred?
- nosim isključivo čarape sa motivima Sunđer Boba
Nemam!A'l je valjda čuo za veš mašinu.A kad smrde imaš Dr Šolov magični sprej protiv smrada?
Pa nije baš...kad si ono baš zaljubljen, bude ti simpatično što napr. neko jede jabuku k'o svinja. Kasnije ume biti prilično iritantno! Upozorio te ranije ili ne, tebi "hoda" po živcima. Slažem se da treba lepim skrenuti pažnju na sve što ti smeta, osim ako to nisu karakterne crte ličnosti u pitanju, jer se one jako teško menjaju.Gotovo nemoguće.Onda moraš partnera prihvatiti kakvim jeste ili se razići.to su beznačajne svari koje nisu ni vredne naglašavanja unapred. Kad se desi, kažeš takav sam
Ja nisam imao takve price jer ili sam nekog prihvatio ili nisam ni bio s njom. A te sizofrene psihopatske osobine da idem nekog menjatj hvala bogu nemam, a da imam imao bi toliko obzira da se javim u ustanovu koja to leci... when you picked it.
Dakle:
šta radite sa nepoželjnim partnerovim osobinama nakon ulaska u vezu, a o kojima ste bili obavešteni pre ulaska u vezu
Pokušavate da menjate, ili zaključujete da nemate pravo da se bunite, jer ste bili obavešteni unapred?
... when you picked it.
Dakle:
To jeste...ali ne možeš menjati osobu ukoliko sama to ne želi. Drugo, ne možeš je promeniti ni na bolje, niti na gore.Možeš samo sugerisati problem i predložiti rešenje! Treće, neće se svaka osoba menjati zbog bilo koga. Da bi to uopšte poželela, treba najpre da to poželi uraditi zbog sebe, onda zbog partnera. Ali partner tu može odigrati ključnu ulogu, kao podrška i motivacija. Za neku dublju promenu ličnosti, ili promene obrazaca ponašanja i razmišljanja, potreban je nekad toatalni ili većinski "reset" ličnosti! To je težak, dug i mukotrpan proces, koji neretko traje zauvek.Dok negde ta vrsta "reseta" nije ni moguća u vidu ozdravljenja osobe! Ali, svaki korak i rad na sebi, strpljivo daje retultate. Pa tako vremenom život sa takvim osobama, postaje sve bolji. Ključna stvar je u tome, što to niti može svako, jer je potrebna ogromna količina ljubavi i razumevanja, niti se preporučuje. Jer, nezahvalno je upustiti se u tako nešto, a na kraju ostaviti osobu na "pola puta"!Sve i da neko ima najbolje namere.zavisi sta je u pitanju. ako nesto nije osobina, nego patologija, sto ne bih pokusala da promenim. ne samo zbog sebe, vec i zbog te osobe do koje mi je stalo, sto da se pati i trpi neko sr.anje kad moze da bude mnogo bolja od toga.
a ta fora obavesten si je vrlo cesto manipulativna tehnika.
Mislim da zene menjaju zato sto to ima smisla, a muskarci to ne rade jer znaku da su one toliko defektne da je to nemoguce. Mozda zato vi to radite a mi neTo jeste...ali ne možeš menjati osobu ukoliko sama to ne želi. Drugo, ne možeš je promeniti ni na bolje, niti na gore.Možeš samo sugerisati problem i predložiti rešenje! Treće, neće se svaka osoba menjati zbog bilo koga. Da bi to uopšte poželela, treba najpre da to poželi uraditi zbog sebe, onda zbog partnera. Ali partner tu može odigrati ključnu ulogu, kao podrška i motivacija. Za neku dublju promenu ličnosti, ili promene obrazaca ponašanja i razmišljanja, potreban je nekad toatalni ili većinski "reset" ličnosti! To je težak, dug i mukotrpan proces, koji neretko traje zauvek.Dok negde ta vrsta "reseta" nije ni moguća u vidu ozdravljenja osobe! Ali, svaki korak i rad na sebi, strpljivo daje retultate. Pa tako vremenom život sa takvim osobama, postaje sve bolji. Ključna stvar je u tome, što to niti može svako, jer je potrebna ogromna količina ljubavi i razumevanja, niti se preporučuje. Jer, nezahvalno je upustiti se u tako nešto, a na kraju ostaviti osobu na "pola puta"!Sve i da neko ima najbolje namere.
Lepo receno i tacno pre svega ❤To jeste...ali ne možeš menjati osobu ukoliko sama to ne želi. Drugo, ne možeš je promeniti ni na bolje, niti na gore.Možeš samo sugerisati problem i predložiti rešenje! Treće, neće se svaka osoba menjati zbog bilo koga. Da bi to uopšte poželela, treba najpre da to poželi uraditi zbog sebe, onda zbog partnera. Ali partner tu može odigrati ključnu ulogu, kao podrška i motivacija. Za neku dublju promenu ličnosti, ili promene obrazaca ponašanja i razmišljanja, potreban je nekad toatalni ili većinski "reset" ličnosti! To je težak, dug i mukotrpan proces, koji neretko traje zauvek.Dok negde ta vrsta "reseta" nije ni moguća u vidu ozdravljenja osobe! Ali, svaki korak i rad na sebi, strpljivo daje retultate. Pa tako vremenom život sa takvim osobama, postaje sve bolji. Ključna stvar je u tome, što to niti može svako, jer je potrebna ogromna količina ljubavi i razumevanja, niti se preporučuje. Jer, nezahvalno je upustiti se u tako nešto, a na kraju ostaviti osobu na "pola puta"!Sve i da neko ima najbolje namere.
Pa sigurno da mozes da promenis samo ne moze odjednom. Generalno, uocljivo je nestrpljenje u ljudima: da se vide rezultati odmah. Konstantno upiranje prsta u problem nije put. Lagano i blagovremeno. Ako ne sustinski da promenis, sto je takodje moguce, onda makar malo da modifikujes i prilagodis svom senzibilitetu. Promene su dobre, tu smo da se menjamo.
Neke žene manipulišu, ili bar misle da tako nešto bitno postižu..., ali to nije isto. Menjaš se sam zbog sebe, da bi bio bolja osoba.Ali to je...težak i naporan "posao"!S druge strane, ljudi su svesni da imaju samo jedan život, dok je ljudi oko njih mnogo! Lakše je naći nekog ko ti odgovara, nego gubiti vreme na nekog, za koga je napr.upitno, može li se uopšte i koliko promeniti.Msm, na suštinske promene kod osobe. Nesuglasice i povremeni konfikti u različitim situacijama, su neminovnost i po meni nisu razlog za prekid veze.Pod uslovom da dvoje reše da budu zajedno i oboje su dovoljno razumni ,rešenje se uvek može pronaći (taktičnost i "diplomatija").Mislim da zene menjaju zato sto to ima smisla, a muskarci to ne rade jer znaku da su one toliko defektne da je to nemoguce. Mozda zato vi to radite a mi ne
... when you picked it.
Dakle:
Mislim da može...Lenjost se moze promeniti![]()
Kazu lenjost je gora od zalostiLenjost se moze promeniti![]()
Kakva pitanja, sta se radi...nije ni cudo sto je forum dosadan.... when you picked it.
Dakle:
Ko, ona?Ovo je više kad kaže nema vatanja i ode kupi kondome
Ne menjam a bunim se po potrebi.... when you picked it.
Dakle: