Yelka

Yelka?

• Da, veshtachka

• Prirodna, sa korenom. Posle je poklonim mladim gradskom zelenilu ili vec tako nekom.

• Prirodna, bez korena. Kad se osushi ostavim je pored kontejnera (prvo otresem pola iglica u liftu).

• Aranziram nekoliko grana u vidu NG ikebane. Simbolichno.

• Ne. Mrzi me / kitcherica je.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
e to je ono shto ja kazhem da vremenom raste ugled...pochinju ljudi da ti postuju na temu jer te poshtuju...

ja ne kitim jelq ima sigurno 7-8godina...i ne nedostaje mi...

kitjenje i nije toliko lose,kao ,nabacas svo to sjajno chudo na nju i gotovo,,,,ali problem nastaje kad treba da se raskiti.
zato je ne kitim.

ili nekad naduvam balone umesto jelke i zakacim na luster.

Misha :.:
Nista lepse od prave, prirodne jelke, sve ostalo je bleda kopija iste... Nista ne moze da zameni onaj karakteristicni miris prave jelke, ali nikako isecen :) samo sa busenom dolaze u obzir...
Jednostavno ima to neku draz...

Pozdrav svima ,a poseban pozdrav za Akenatona

Tu si potpuno u pravu. Ali posto na najblizoj pijaci kod mene prodaju jelke koje navodno imaju busen, a u stvari dodje kao skorz isecena jer joj koren skrate previse, i posle kad ih zasadis samo se osuse, pa sam zato kupila posle godine vestaka. Verovali ili ne taj vestak je prosle godine cak i malo mirisao jer su na jelkici zakacene prave shisharke.

ee..........srećna i vami NG! :P

resizeofdscn1817pz1.jpg

eeej pa ne izgleda loše... mene nerviraju te bele ali ova je simpa...

ja par grančica ukrasim crvenim i žutim kuglama i orasima i šišarkama /imam jelku u dvorištu pa sečem nekoliko grančica .../

jao, šišiarice...:) Ne bih se nikada toga setila! Moja mama ima punu činiju žira, ne znam gde ih je pokupila, ali i oni mogu da se okače možda :D

Ja sam se u belu yelu zaljubila kad sam je videla u nekom izlogu, usput....još da je bilo ZEBRASTIH ukrasa :mrgreen:
(ima tigrastih, NEMA zebrastih :cry: ČOvek bi očekivao svakakav kič od Kineza, ali NEDOSTATAK kiča je ...poražavajući :lol: Sledeće godine ću SAMA da ih napravim, oblepiću neki zebrasti dezen :P )

Ovo sam stavila na vrh od bele yele, nisam htela NATO znak, srebrni :lol:

(mada, kad malo razmislim, ni nema toga više? Viđala sam neke vrhove ali mislim da su imali ....nešto mnogo šljašteće, a moja yela je decentna 8)

bubamaravrhzv3.jpg

dakle, VRH :)

Back