Yazz/Blues/Rock/Metal/Punk/Grunge/HC/ ... i ostala mesta i svirke u Valjevu.

Ma VA je super sto se tice te scene. Prosetajte se do Uba da vidite sta je tuga. Turbo-fol devedestih je za ovo malo dete. :dash: Bilo je par svirki ovog leta od toga bih izdovojio yu grupu(koju ne slusam) i Trio Dzez koji je bio fenomenalan ali publike na zalost nije bilo jer cim su odsvirane prve note 30% je ustalo i otislo a nekih 40% je HC penzosa koji su kunjali na onim stolicama... Sa njima je nastupila i devojka iz Valjeva Jelena Kovacevic i bila je i vise nego sjajna.
Central je ok, Servud,Gljivare nekad ... i cesto posecujem VA. Samo se drzite tako nemojte da umrete kao UB!! :ok:

Ma pitali me ljudi da im nabavim br od organizatora,da dodju da sviraju ispred doma omladine za novu,a slike bi trebalo da mi posalje bubnjar za nedelju dana kad se basista i njegova riba vrate sa mora!! Nego White kad ce mo ponovo u grad!! :lol::lol:E *** sta ti je sa onom ribom (odgovori na pp)!!

Hahahahaha...brate icicemo u grad opet...ima da bude loodlilo :)! .... a sa onom ribom...ma cucesh vec ;)

Hajde da na ovoj temi navedemo sva mesta(kafiće i klubove)u Valjevu gde se pušta Yazz,Blues,Rock,Metal,Punk,HC i sva ostala ANTI grand seljana,znači gde se nalaze klubovi,po mogućnosti još korisnih informacija,i takođe mesta gde su uživo svirke.Naravno ovde možemo i stavljati sva obaveštenja o svirkama i uopšte o radu svih klubova.
Pozdrav svima rockerima iz Valjeva !!!

Pozdrav rokru!
Tattoo Bife
www.tattoobife.com

Invazija je bila i bilo je bash ql... samo sto je mnogo vrucina bilo unutra al sta da se radi...:D

Bio sam 55 minuta i otisao kuci,momci smaraju do koske! Gitarista im je mnogo dobar (on svira sa likom kod kojeg ja idem na casove gitare u jos jednom bendu).ali muzika bez zestine,ono atmosfera publike je bila ispod nule,svi samo stoje i slusaju i onda ide aplauz i opet svi stoje i nista!!

Veceras u Centralu imaju Kanda Kodza i Nebojsa (valjda sviraju dub)!!

Back