iVE014
Aktivan član
- Poruka
- 1.401
Narode zna li neko ima li nekih svirki ovih dana?????????
Zar to ne bi trebalo ti da znas?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Narode zna li neko ima li nekih svirki ovih dana?????????
Cuo sam se sa bubnjarem grupe Dza ili Bu doci ce ponovo u januaru u Central (jeste da ima jos 4 meseca),tako da oni koji nisu bili mogu ponovo da dodju!! Nego ko organizuje docek Nove Godine??
Ma pitali me ljudi da im nabavim br od organizatora,da dodju da sviraju ispred doma omladine za novu,a slike bi trebalo da mi posalje bubnjar za nedelju dana kad se basista i njegova riba vrate sa mora!! Nego White kad ce mo ponovo u grad!!E *** sta ti je sa onom ribom (odgovori na pp)!!
Hajde da na ovoj temi navedemo sva mesta(kafiće i klubove)u Valjevu gde se pušta Yazz,Blues,Rock,Metal,Punk,HC i sva ostala ANTI grand seljana,znači gde se nalaze klubovi,po mogućnosti još korisnih informacija,i takođe mesta gde su uživo svirke.Naravno ovde možemo i stavljati sva obaveštenja o svirkama i uopšte o radu svih klubova.
Pozdrav svima rockerima iz Valjeva !!!
Sinoc sam prosao oko pola 4, tad su zatvarali...Ima li nesto zanimljivo u subotu, pored Invazije???
Dokle radi Green pub?
Sinoc sam prosao oko pola 4, tad su zatvarali...
Invazija je bila i bilo je bash ql... samo sto je mnogo vrucina bilo unutra al sta da se radi...![]()
Ma rade dok ima ljudi...E to mi se svidja, valjda i nedeljom rade tako, ili bar do 2...