A
Aleksej_BASO
Gost
MA raazumemo se 
Ja to samo onako kao opasku...

Ja to samo onako kao opasku...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ehhh ovako mene interesuje shta i kako to ide kod nas!!!
Ako ima nekog ko je za to zagrizennnnnn uhhh....!?Yamakasi wanted!!!
To sto oni rade nezove se YAMAKASYyamakasi je samo naziv tima tipova koji se bave ovim sportom.
Pre svega ove se nemoze zvati sportom jer je ovo fizicka disciplina nazvana "PARKOUR"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Osnivac ove takozvane discipline je David Belle.
Ja se bavim ovom discipliniom u Nisu ali radim sam...
Sve o ovoj disciplini mozes da saznas na GOOGL-U![]()
Svaka cast, momci/devojke...
Meni se sve to jako svidja, mozda bih i probala sve to jednom... Trenutno se pripremam za svoj prvi skok padobranom hihi, pa ako to prodje dobro-mozda se posvetim necemu drugom...
pozzdrav![]()
P.S. A gde se parkour trenira u Nisu? Zanima me.![]()
U Nisu niti nigde drugde na svetu nepostoji klub koji se bavi treniranjem Parkoura...
Moras prvo da saznas sve o Parkouru da bi mogla da poznes njime da se bavis...
Ja radim sam i mislim da je tako najbolje, nema niko da me zuri i sto je najbolje tako postajes smostalan sto se tice Parkoura...
Ali....
U Nisu moji drugovi treniraju sa nekim deckom koi se zove BRUNO on je 93ali je najbolji u Parkouru u celom nisi odnosno najbolji je trajser u Nisu.
Neznam tacno kako se zove ali ako te zanima mogu da saznam...
Pozzz
P.S.SRECNO SA SKOKOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
upravo sam se registrovao,zainteresovan sam za ovo.ali samo mislim da sam mnogo mali jer sam 95 a mislim da ste vi svi odrasli,iz nisa sam pa ako mozete da mi kazete gde mogu da nadjem bruna.