XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja bih opet isla,makar bila umorna koliko sam bila ovih 7 dana.Makar ne spavala uopste.Samo da idemo.Bas cimam moje da odemo negde za NG svi zajedno,na par dana.Znam da nece biti isto,ni priblizno,al ipak...A,danas sam se cula sa svima,svi se smorili,bas kao i ja.Pa mi sad jos gore..Yu,yu,ala patetisem,kuku...:)
U autobusu se kod nas nije plakalo,samo zezalo i pevalo.Mozes li da zamislis,sem ljudi iz mog odeljenja,niko,ali niko nije pevao.Nijedan covek iz drugih odeljenja.Da ne poverujes.Al' ,dobro...Njihov problem ;) ..Meni je bilo lepo,samo sam promukla,pa mi je sad glas...Svi me zeke...:) :)

svi vi kenjate,ja idem u petnaestu,pa sta,niti sam retardiran niti glup,ne kazem da je skola teza od XIII ili bilo koje druge gimnazije,ali i tamo ako hoces da steknes znanje,mozes,samo to zavisi od tebe,ako vidis da mozes da se provlacis i da nista ne ucis,ok,ali ces se posle sjebati na faxu tako gadno pa ce ti biti krivo a mogao si da steknes dobro znanje i u XV!!!!POZZ 8)

svi vi kenjate,ja idem u petnaestu,pa sta,niti sam retardiran niti glup,ne kazem da je skola teza od XIII ili bilo koje druge gimnazije,ali i tamo ako hoces da steknes znanje,mozes,samo to zavisi od tebe,ako vidis da mozes da se provlacis i da nista ne ucis,ok,ali ces se posle sjebati na faxu tako gadno pa ce ti biti krivo a mogao si da steknes dobro znanje i u XV!!!!POZZ 8)

;) ;) :!:

Back