XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da ana ali ne razumem da imas potrebu da svi prihvate tvoje misljenje ni njihovu da uopste odgovaraju na tvoje poruke prosto se ukljuci sa nekim pitanjima sta tebe interesuje vezano za tu skolu a komentarisanje bilo cijeg psiholoskog profila ili polemika o tome nije na ovoj temi zapravo prepucavanje ko je pametniji ako nije.tema je jasno definisana,pa ko zeli da pise o petnaestoj i njihovim profesorima i djacima i situacijama neka izvoli.pozdrav jos jednom morala sam jer sam postavila temu a stigli smo do zvecanske i autobusa

Dragi moj druze,molila bih te da me ispostujes bar toliko da ces moje ime napisati pocetnim velikim slovom,jer nepismenost ne podnosim...Druga stvar je ta.da se ova tema gasi bas zbog toga sto ljudi ne pisu ako nema konkretne teme(iliti teme za prepucavanje,spustanje,verbalno nadmudrivanje),tako da ti moram reci da je to i vise nego bzv. Eto,moram da te kritikujem,jer si zasluzio...Tako...Pozz i ti moju sekicu,a to da je lepsa polovina,svakako jeste.To nisi ni morao da pises,svi vec znamo :) ...

a drugarka,nemoj ti da se ljutis na nikad ne palim CAPS:)
ja hteo danas na adu,ali nemam sa kim,pa mi izgleda ostaje druzenje sa knjigom...prokleta istora me ceka,10 kucanih strana,qq!e drugarka steta sto neces da docekamo tenisere,zasluzili su,,al ima onih koji mogu,pa ce ih podrzati!sad evo pocinje slager,federer-nadal..odoh da gledam...pisemo se..pozz za sve

Aca_XV forever:
sa pola mozga mozes da prodjes 3,5...sa malo truda 4,2 i sa malo vise truda si odlican!za razliku od nekih skola gde malo vise truda treba za 3,5...koje si god,milice?pozz

Molim lepo da se naglasi da ovo ne vazi i za moju smenu(Lekic,Bilja i slicno-tu ne mozes sa pola mozga 2 da imas...A za vise ti treba mnogo truda,zivaca,rada i slicnog) .Tako da,molim III-u godinu drustvenog da cuti,jer su povlasceni i nista ne rade...Dok se mi,jadni ( :sad: ) mucimo kao crnci...Vala u nasoj smeni sa malo truda ne mozes nikako da budes 4.2...Mnoooogo truda treba za to...Em sto vise nemamo muzicko i likovno,pa nema sta da mi vadi prosem,em...Al,da me pogresno ne shvatite,ne zalim se ;) ...Nikako! Samo postavite stvari na pravo mesto,drustvenjaci :)
Al,problem je smene(citaj profesora),a ne bilo cega drugog... :razz:

Cinjenice,tj argumenti su na mojoj strani,Guarana...Tako da ce i Igor,i ja,ma i svi ljudi reci koja smena je laksa,ali smena,ne smer.Da ne budem pogresno shvacena!Cak su nam i prof. koji predaju u obe smene rekli da je neuporedivo. Dakle,priznajte i cutite tu ;)

ljudi ja moram da kazem jednu stvar:PREBACITE NA RTS 1,I POGLEDAJTE STA JE PONOS SRBIJE!SVAKA IM CAST...A POSLE MOZETE I NA RTS 2 DA VIDITE KAKO SAMPION GRABI KA 6 TITULI ZA REDOM:)
tlk,i da,dodacu da je ono bilo za moju smenu,tj samo za profesore koji meni predaju,mada i mi imamo par retarda....pozz

Back